FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anuska09

anuska09 Pisálek fóra

psala jsem před chvilkou i na forum chyb ve hře,tak snad se nám alespoň někde někdo z moderátorů ozve,kdy bude opraveno

2. sidamet9

sidamet9 Zelenáč fóra

Mně se taká ukončila časová úloha dříve.Spouštěla jsem ji dnes ráno po 6 hodině.

3. babča2011

babča2011 Pilný autor

to snad né - taky se mi ukončila časovka. A to mi chyběla poslední sklzeň a bylo by to všechno. Ať jdou do háje.

4. Tabita56

Tabita56 Rádoby autor

Časovkááááá - je v háji .... to čo je?

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jsem moc ráda, že se mi časovka předčasně neukončila a za necelých 10 hodin jsem ji zvládla. Hned na to úkol č.2 a 3 výrobny trůní na ploše -.- Nevypadalo to, ale bylo to docela snadné

farmaEviky tohle ocenil(a).
  6. raraskova1

raraskova1 Zelenáč fóra

také se mi ukončila sama od sebe časovka a řetězům se vypadávat také moc nechce, nyní jich mám pouhých 119 ks

7. mili50

mili50 Zelenáč fóra

Dobrý večer, tak mě se taky časovka ukončila sama a to mi zbývalo ještě asi 14 hodin do konce.

8. 1u11010

1u11010 Zelenáč fóra

Mám ten samý problém,předčasné ukončení časovky

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

To je dobrý, jesli mi časovka taky klekne, tak vystříknu jak švestkovej knedlík a to si za klobouček nedají.. A to už to vypadalo, že konečně jedna akce jede. No, potěš koště....Jsem zvědavá, jak to vyřeší.. Je mi líto všech, co takhle dopadli...

Mersi7 tohle ocenil(a).
  10. gabča1977

gabča1977 Rádoby autor

Ahojky a nemáte náhodou ten úkol předčasně ukončený proto, že jste použili neakční plodiny? Já mám takové tušení, že psali, že časovka platí pouze na akční plodiny ;)

11. MILANSTANA

MILANSTANA Zelenáč fóra

Ahoj,
    stalo se mi, že jsem ten první úkol aktivoval dnes ráno cca v 10 hodin a nyní se mi objevilo po třetím sklizení prvního pole, že jsem ten úkol nesplnil. Nevím proč. Ještě jsem si kvůli tomu koupil Cukino-jablečný koláč. Nic jsem sám neukončoval, takže ten první úkol mi měl běžet až do zítřejšího rána.

12. Vojtíšek84

Vojtíšek84 Zelenáč fóra

Casov ukol jsem spustil rano kolem 9h a on je uz ukoncen. To snad bude chyba. Co se deje?
    +

13. kacaba57

kacaba57 Rádoby autor

Ahoj,to je vtip? Zbývá mi 15 minut do sklízení poslední úrody do časovky a samo se ukončí?Bude nějaká náhrada? Časovku jsem zapla ráno v 5 hodin a po 12 hod. se vypne? Co dělá RT za podfuky?

14. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Jsem na tom stejně - spuštěno ráno po šesté a teď ukončen a jak koukám už je to v řešení, to jsem zvědavá, jak to chtějí pořešit :(

Zajímá mě, jestli mám dodávat do dalších anebo počkat až to vyřeší, tak teď babo raď

raraskova1 tohle ocenil(a).
  15. anuska09

anuska09 Pisálek fóra

těžko,já osobně jsem pěstovala akční a veřím tomu,že lidi snad nejsou negramotní a když dělají úkol,který je časový na akční,tak těžko budou pěstovat něco jiného,včera ten první úkol vypadl taky

skalara.v tohle ocenil(a).
  16. raraskova1

raraskova1 Zelenáč fóra

teprve jsem od rána sklízela po třetí čemeřici na všech polích (tedy jen akční plodinu) s použitím velikonoční marmelády a před čtvrtou už mám časovku ukončenou, měla mi běžet do zítřejšího rána :cry:

17. anuska09

anuska09 Pisálek fóra

v sekci aktuální problémy ve hře je již odkaz,že se problém řeší

18. matahari1989

matahari1989 Pisálek fóra

Tak za 30 min. mám přesazovat a když to tady čtu, tak se docela bojím farmu vůbec otevřít :oops:

19. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

anuska 09,ano je tam napisane,ze problem je nahlaseny a ze sa riesi
    ale mam pozberat akcne kvety,alebo cakat na odstranenie chyby,pretoze za 15 minut to bude hotove,mam pokracovat druhou ulohou?fakt neviem,ze co je teraz lepsie - pozbierat a dodat do druhej ulohy???alebo nepozbierat a stracat cas cakanim na opravu???
    ved je to horsia dilema ako v hamletovi- BYT CI NEBYT? tot tazka otazka :(
    inac odmeny za casovku mam v liste,ale nie vsetky-4 tajomne sadenicky,kolko kuponov na pomocnikov a party listky - tak to neviem

20. 1974monika38

1974monika38 Zelenáč fóra

ahojte chci se zeptat aktivovala jsem si ukol na cas 24h dnes rano v sedum hodin a ted se mi zrusil nebyla jsem jeste ani v polovine, jde s tim neco delat--- proc se mi to samo vyplo???? dik za odpoved

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.