FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

Ahoj všichni,tak první úkol hotov,odevzdáno 60000 BZ.

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

dva úkoly hotové ;)

F 94 - B 207 - trh BC - 10/2010

alexandrakerulova00 a mousicka tohle ocenili.
  3. p-eetra

p-eetra Vážený autor

To nic Lyzarko, u mě na trhu hnůj kolem 300,-/kus. Tak už také jedu jen s vodou. Jinak napěstováno 1693 ks máku a 560 čemeřice + zaseto na všech plochách na mini polích. Do časovky mi zbývá 9668 tak za hoďku bych to po sklizni měla mít splněné.

4. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Tak jsem sklidila kratší rostlinu a zasadila dlouhou a v 18,31h budu vědět výsledek a jestli mi to ze všema mazlíkama,velikonoční,cukinákem a mrkváčem dá to samé jako ráno tak budu mít hotovo,ale o fous:music:...ráno mi to dalo 19 000BZ...plodiny na druhý úkol mám napěstované tak bych večer mohla dát plachtárny jůůůů těšim se...je to fajn akce a moc mě baví:music:[​IMG] :inlove::DSvětelný řetězec mám:477 :)

5. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Ahoj,přidej k rostlinkám Zuzino superhnojivo (větrníčky) a přidá ti to na BZ

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  6. Astat.

Astat. Stálice fóra

Tak musím říct, že akci nedělám a jsem za to ráda. Výrobna krtků se mi nelíbí, odměny na nic, byly by akorát zbytečně vypotřebované Mjs. Sýrárnu ani maskovací obchod taky nemám, třebaže jsem je chtěla - ale chyběli mi vypadávátka. Zato jsem získala Losí podium a výrobnu veverek a k čemu mi to je? No na to, že to mám v liště, takže krtci mě absolutně neberou. Tak nějak můj zájem uvadá. Ne že by nebyly dobré akce - ty by sem tam i byly. Ovšem nemůžu se zbavit pocitu, že mě "odrbávají" i když mám na jazyku peprnější slovo. Platím si kombajn, a co z toho mám? No přeci to, že se mi třeba sklidí jiná plocha, než na které sem, a kterou jsem absolutně sklidit nechtěla. Nebo že se nesklidí vůbec nic a musím přepnout na jinou plochu a zase se vrátit, aby se to vůbec úžasným kombajnem sklidilo. Včera jsem sklidila houby, nasadila růže a za hodinu šla zpátky a tam nesklizené houby.
    Takže výrobnu k ničemu si můžou nechat. Akce před touto byla fajn, tahle je absolutně zbytečná.
    No a když oni neřeší špatné načítání ploch, stávkující kombajn, proč bych já měla řešit celou farmu? Vážně přemýšlím nad tím, že nahodím poho pole, a budu pěstovat jen tak do zásoby, do úkolu v družstvu a když bude akce která mě zaujme, mám kupony a nesplněné mise v družstvu, kde se dá ten kombajn taky vytřískat.
    RT mi připomíná rakeťáky "Když je zlé, ještě horší, naše nezdárná práce pro jednou končí."
    No napsala jsem hotový sloh, takže pa, a jdu prodávat hnůj. Kfc by ze mě bylo nadšené, tolik kuřat...

7. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Omlouvám se,ale když se někdo zeptá na koláč,který je potřeba do této akce,tak není mimo téma - od včerejška to tu je jedna výstraha za druhou.Člověk aby se bál zeptat,natož odpovědět.To je jen mé udivení nad touto komix.6 diskuzí

8. květinka07

květinka07 Zelenáč fóra

Ahoj, taky jsem udělal první úkol a sázel jsem jen čemeřici. A jako bonusy jsem použil jen cukýňák, sladkou marmeládu z růží a mrkvový chleba. Mazlíky nemám. Takže to jde i takto jednoduše.

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Tak ja si už dávno nepamätám že by som robil chybu za chybou.Ráno som zobral ten mak bez časomiery a teraz zase bez mazlíčkov.Dúfam že okolo 18 hod na nich nezabudnem.Čo už aj také veci sa stávajú.Nikto nie je bez chýb.Však mám dosť času aby som to otočil ešte 2 x.Keď sa darí tak sa darí.

nona2222 a evca190 tohle ocenili.
  10. konec70

konec70 Zelenáč fóra

ano

11. disla

disla Pisálek fóra

U mně je nejlevnější hnůj za 450 Kr (10 ks). Nejlevnější použitelný (100 ks) za 459! Tak to tu ještě nebylo ani na foru jsem takovou šílenost neviděl

12. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

Zdravím,
    tak já za necelou hodinku budu sklízet poslední rostlinky do časovky. Ale bohužel mi to nedá na 60k, protože mi minulá sklizeň vycházela asi na 2h ráno a to jsem prošvihla, takže jsem sklízela až v 7h, tudíž mě bude chybět asi pár BZ. Jsem naštvaná, protože bych ráda měla maskovací obchod, sice to není nic moc, ale je to něco jiného, nového.
    Joo, kdybych vstávala ve 2h, tak mám jistotu, že to dám. A časovka mi končí za 2h a to mám teď 40k, zbývá necelých 20k a to bohužel asi nedám, i když mám všude zaseto. Bohužel jsem brzy ráno zasela na mýtinu, kde mám komfortní pole a potom jsem jela pryč a až o několik hodin později jsem si všimla, že to bude trvat déle. Momentálně ještě 4h a časovka mi končí za 2h. Má chyba..

Všem přeji vydařenou jak časovku, tak i celou akci. Snad neuděláte stejnou chybu jako já. :music:

evca190 a Lyzarka tohle ocenili.
  13. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Mám za sebou otočku vlčího máku a úkol na BZ se pěkně zaplňuje. Teď dám ještě jednu otočku dlouhých a potom jednu otočku krátkých. O víkendu by mělo být na akci více času, takže to pojedu krátký. Hnojivo je u mě na trhu za 360 kr/kus, cž je obrovská suma. Na hnojení jedné otočky na všech plochách by to stálo přes 270 000 kr, takže už jedu jen s vodou ;).

třpytivý vlčí mák: 5202 / 15 000 ( chybí 9798 ) + zaseto na všech plochách
    čemeřice: 1272 / 10 000 ( chybí 8728 )
    světelný řetěz: 363 / 950 ( chybí 587 )

evca190 tohle ocenil(a).
  14. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak časovka zdárně dokončena. Mohl být i druhý úkol, ale já ,,husa hloupá" jsem zapomněla sníst MJS. Takže teď pěstuju znovu mák a snad si za šest hodin vzpomenu a sním tu zatracenou marmeládu :music:

15. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

mám dotaz abych něco nepokazila.
    přišla jsem domů, chci začít plnit časový úkol. na poli mám vyrostlý mák .
    když nyní sním produkty +BZ, bude se mi to počítat už na ty vzrostlé plodiny??
    nebo je sním a budou se načítat až ty další plodiny.
    Díky za rychlou odpověď

16. lenca_85-2

lenca_85-2 Pisálek fóra

Pepino, pokud mas zasety akcni mak, tak se Ti to pocitat bude ;)

17. perutyn1

perutyn1 Pisálek fóra

Bude sa rátať. Produkty fungujú pri zbere

18. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

tak díky,jde se makat

19. maris-ka5

maris-ka5 Zelenáč fóra

Vidim, ze vam pekne padaju aj vypadavatka. Mne tentokrat vypadavaju 4ks z jednej luky a to mam pojedene vselijake marmelady, kolace a chlebiky.

20. WeneeWenee

WeneeWenee Rádoby autor

maris-ka5 -som na tom podobne,mne od začiatku akcie vypadlo 222ks a to frčím naplno.Fakt netuším,ako to funguje...Píše sa tu síce,ako na vypadavátka,ale niekedy sa mi zdá,že to vôbec nefunguje. A BS mám zatiaľ 25817 a týmto ďakujem tým,ktorý mi pomohli :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.