FARMERAMA komiks #5 - Bouře (10.9. - 16.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 9/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Hezké i když deštivé ráno z moravy,tak já od včerejška napěstované všechno,chybí mě pouze 200 knih,ale ty v pohodě napadají,to strach nemám a až dozrají cupcaky,tak mě jich bude chybět ještě 40,takže podle mě,pokud se něco nepo.....kazí,tak v pondělí mám komplet hotovo. Na všech farmách.SH ani Zuzino nekupuju,jen co si vypěstuju na stromech a jinak po rozpěstování jedu jen s vodou.Co hraju tuto hru jsem ještě ani jednou nekoupila žádný košík na přilepšení.Přeju hezkou hru. :music:;):)

2. rampusak

rampusak Veterán fóra

Akci nejedu, no jedu ale jinde, byla jsem zvědavá na to jak se jim povedly ty dortíky. Já osel jsem v noci vlezla na farmičku a když jsem viděla toho krasavce cupcaka na mýtince tak hurá do lednice (bylo 00.32hodin) a jak už to tak bývá, všude samý maso a nikde nic sladkýho. Dortíček si nechám na políčku a budu se kochat a jíst ho aspoň očima, jukla jsem se na něho teď a opět nezřízená neovladatelná chuť do sebe naládovat klidně i trubičky který nemám ráda. Ze zoufalství asi něco upeču ale to se mi zas nechce. Pak ještě jedna možnost, udělat kukadla na farmáře a šupajdo do krámu. Kdo jede tak hodně zdaru, já lovím něco na trhu a dodávám hnůj. Hezký víkend všem.

Bože co bych dala za frgál.....

Erča101, fany2020 a Tygřice1970 tohle ocenili.
  3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak se velebně plížím k prvnímu úkolu - mám nějaký blok či co. Nechtělo se mi měnit pole na pidi, tudíž nemám šanci ani nárok. Stejně jsem chtěla dojít jen do 4. úkolu, čímž by mi odpadlo napěstování 5000 ks rebarbory....
    milco10: Když chci akci dodělat, musím předem nashromáždit co nejvíc MJS, SH a vrtulí, přejít na pidipole, zrušit všechno nepotřebné na ploše a otočit to nejméně třikrát denně, což lze i při běžné péči o rodinu. A samozřejmě významně usnadní život pomocníci.

Laca-25 a KytkyNezvadly tohle ocenili.
  4. honzi

honzi Komisař fóra

No.... Já nesplním ani první úkol, protože 6500 je vážně moc...

5. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Akce pohodička, plodinky byly hotové už včera odpoledne, knížek chybí cca stovečka, jen ty cupcake holt budou až v pondělí, dobře to RT vymyslel, aby hráč musel každý den na farmu. Akci chválím a vychvaluji, díky milý RT.

marcipánka74 tohle ocenil(a).
  6. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Tak jsem u 4 úkolu dodala jsem hodnotu za 3000 dala další zákusky na dozrání a jedu na sraz ze školy a zítra sklidím a pojedu dál pěkný víkend

7. Hermionka02

Hermionka02 Pisálek fóra

Souhlasím, když chodím do školy a domů se vracím v 17:00, už zkrátka není čas něco udělat. A o víkendech taky ne, po týdnu ve škole nebudu vstávat v 6. Musíme se smířit s tím, že to prostě nedoděláme. Aspoň prodávám hnojivo na trhu, to hodí nějaké krejcary.

8. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

Tak já čekám ještě hodinku na poslední sklizeň, začala jsem až ve středu večer rozpěstovávat a potom budu čekat na knížky a cupcáky , ale akce pěkná :music:

Tygřice1970 a Amalka1070 tohle ocenili.
  9. CampoˇˇCaorleˇˇ

CampoˇˇCaorleˇˇ Pisálek fóra

Ahoj, zdravím všechny zúčastněné. Vrátila jsem se z dovči a ještě jsem nějak mimo.
    K čemu jsou, prosím, ty dortíky?
    Kromě toho, že na ně máte všichni chuť a že se po akci vymění?
    Děkuji za odpověď.

10. krroir

krroir Stálice fóra

11. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

visim na 4ej ulohe,mozno vecer alebo rano ju dokoncim ,na 5 ulohu mam napestovane,takze celkom v pohode;),tym co uz maju hotovo srdecna gratulku a tym co este nemaju drzim palecky
    zelam krasny vikend :)

12. Stydlín

Stydlín Zelenáč fóra

ahoj všem,
    jen se chci zeptat - když použiju pomocníky, tak mi sklidí i cupcake? chci je nechat "dozrát" úplně, nechci je sklidit předčasně, tak nevím, jestli je vhodný pomocíky použít.
    moc díky za odpověď

13. Sirovodik

Sirovodik Rádoby autor

Stydlín
    Cupcake se sklidí pomocníky, až když jsou úplně "dozrálé", předčasně se nesklidí, tak pomocníky klidně používej :)

14. pinkbabypink1

pinkbabypink1 Pisálek fóra

ahojte, poradi mi nekdo, zda jde aplikovat na cupcake pouze 1 krem nebo jich tam mohu dat vice? Nevim zda se jiz nekdo ptal, tolik stran nemam cas projizet, jinak napestovano a cekam jen na ovecku, diky za vysvetleni

15. puska54

puska54 Pisálek fóra

pinkbabypink1 - myslím,že jde dát jen na každý cupcak jeden krém,ale proč se ptáš na takovou věc,kterou můžeš lehce vyzkoušet ?

no to nedostaneš,čekáme na ně i my,taky musím počkat do pondělka,až mě Bambulka nadělí poslední abych splnila celý úkol,já je dávala na plochu postupně a na těch zbylých 40 mám nechané krémy,ale vyšlo by mě to i bez nich
    já když něco takového nevím,tak to zkusím jen na jednom kousku a vím to hned

Naposledy upraveno: 13/9/14
  16. pinkbabypink1

pinkbabypink1 Pisálek fóra

puska54 z jednoducheho duvodu ted se mi je nechce zbytecne placat 16 h nevadi, ale posledni co budou chybet bych na ne nej pouzila vsechny kremy jelikoz asi nebudu na pc, tak at je mam komplet, bohuzel driv je jak vsichni nedostanu

17. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

nejspíše jen jeden. u časomíry cupcaku je jen jedna ikonka na krém.

18. Zrzik77

Zrzik77 Pisálek fóra

Potvrzuji, ted sem vyzkousela a jde "pohnojit" jen 1x.

19. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak já teprve začínám, no uvidím co stačím, rozkoukávám se a čtu, zatím 540 komiksů, a 32 krémů, 120 cupcaků a 10 a 10 sazenic, jak jsem zasadila ty první 5 + 5, tak za chvíli naskočilo dalších 5 + 5

20. ANIBAB

ANIBAB Zelenáč fóra

dělám farmy i vnoučatům, bez MJS a pidi polí to nejde splnit . Ale s nimi je to v pohodě, zítra mám napěstováno, jen doufám, že mi všude naskáče dostatek komix. knih.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.