Farmaramské noci (1.8. - 7.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 31/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Stonek už jede,ale lampy to je ovšem tragédie.Nedosáhnu ani na jedno vylepšení továrny.Ale už to beru jako realitu,že vypadávátka bývají nedostatkové zboží,tedy na mé farmě.Je zajímavé,že čím jsem vyšší lv tak o to hůř to padá.Někdy dodělám akci s odřenýma ušima.No alespoň je to pro mně výzva....:p

2. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Konečný stav super soutěže 22/42.Takže odcházím na koupaliště a příště si dobře rozmyslím,jestli budu takovou kulišárnu hrát.
    Mě pidižvík vpravo nedal ani jednu lucernu,zřejmě jsem je měla tak kouzelné,že se schovaly někam v nenávratnu.
    LV 141

Naposledy upraveno: 7/8/18
  3. Preceja

Preceja Mistr fóra

Vážně, pidižvík úplně vpravo dole dává lucerničky, aspoň u mě. Nechtělo se mi tomu věřit, z hlediska programování a statistiky mi to připadalo jako pitomost, ale chybělo mi 6 lucerniček do 2. dekorky a zbývaly 3 koberce, nic se tím zkazit nemohlo, takže jsem krmila jen jeho a byly z toho 3x 2 lucerničky.

Končím na 30/42, na tu bídu spokojenost, ovšem jen díky sousedské výpomoci. Slizeň opět ráno nezklamala, celá jedna lucernička ze všech ploch.

evainfo, Prepperka a burds tohle ocenili.
  4. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Hotovo!
    Uf!
    Všem děkuji za darované lampičky!

5. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Jsem na stavu 39/42. Džiny jsem podarovala z lucerniček, které jsem získala z dárků. Chybí ještě 3x podarovat, na jedno darování mám 3 lucerničky, chybí získat 15 lucerniček.
    Teď se mně mele 15 koberců, abych mohla semlít ještě další koberce tak roste 42 kouzelných stromů (včera teprve vysazený), na jedné ploše zraje cukrový meloun a ještě na jedné ploše je bilý kaktus. Doufám, že by alespoň jedna lucerna mohla vypadnou ze slonů, včera s jednou lucernou překvapili papoušci, které jsem dala na vyplnění času.
    Víc pro dokončení akce nemohu udělat. Je to v rukách náhodného čísla a dušuji se, že i kdyby mě chyběla jedna jediná lucernička, že jí nekoupím. To nepadání cítím jako nátlak na nákup a to nee, tomu se nepoddám.

Všem, kteří ještě nemají hotovo přeji, aby boj s lucernama vyhráli a dohrabali se tam kam chtějí. Nějaká ta hodina do konce akce ještě zbývá ......[​IMG]

P.S. Teď podarováno 15 koberců a zisk 6 luceren (jednou 2 ks a jednou 4 ks). Chybí na dokončení akce tedy 9 luceren.

6. burds

burds Titán fóra

Druhé urpradge jsem ted udělala.Akce dnes končí tak to co jsem chtěla mám to další určitě nestihnu.Děkuji všem sousedům za posílání lampiček.Bez nich bych to nezvládla.

evainfo, spuntka a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. ju.no

ju.no Aktivní autor

Když si vzpomenu, jak to padalo ze začátku akce z koberců, je to k pláči. Co třetí pokus byly 2 nebo 4 lampy. Teď už jsem skoro 24 hodin nedostala od pidižvíků ani jedinou lampu, a to dostali asi 20 koberců. Chybí mi 9 lamp k prvnímu upgradu... a tak to taky zůstane. Ne, tento způsob akce mě nemotivuje k dalšímu snažení... Pane, ty vaše hry jsou pěkně vypečené...

A málem jsem zapomněla, drazí sousedi, děkuji, bez vás bych nebyla ani tam, kde teď jsem!

evainfo a tolca tohle ocenili.
  8. nejlepsichovatel07

nejlepsichovatel07 Pisálek fóra

Je to zvláštní mám dvě farmy na té starší mám splněno na 20/42 no a na té mladší 26/42 tak to nechápu jak je to možné to mě rozum nebere neboť dělám na obou farmách stejně.Další věc je taková,že píšou v OFI,že ze stromů budou padat lampy dala jsem XXL stromy a po celou hru ze stromů nepadla ani jedna lampa a z chlévu to by se dalo spočítat na prstech.Tak si myslím,že ti co kupujou celoročně košíky mají víc otevřený vrátka k vypadávaní lampiček a všech druhů vypadávátek než ti co za celou hru nekoupili ještě ani jeden koš.Jestli to tak je tak je to dost smutné,že poctivý hráč nemá šanci na poctivou hru

evainfo a tolca tohle ocenili.
  9. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

Hurááááá, mám splněno ;););). Pokud má někdo zájem o lucernu, pošlete holuba, mám ještě 3 volné dárky ......

10. vbaburek

vbaburek Perspektivní autor

1. upgrade s odřenýma ušima - přebytek 1 lampa. Ufff! Nepovedená akce se střední obtížností - obtížnost opravdu neodpovídá skutečnosti!!! Na fóru velký nářek - žádná odezva z druhé strany!!!

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jen díky plnému počtu dárků každý den krom prvního dne akce - mám oba upgrade továrny ale akci do konce nedodělám, teď jsem skončila a víc luceren nebude. Celou dobu jsem měla na 2 plochách papouščí stromy a lampy z nich bych spočítala na prstech jedné ruky. Nic jsem ale neměnila, zvířátka jsou jen na jedné ploše asi 7 chlívků a to až po napěstování akčního a z chlívků taky nepadalo nic, jen tuším z megavýroben a megachlívků občas něco vypadlo. Akce tentokrát opravdu hodně špatná, takto kdyby měl trend pokračovat, tak jsem z farmy víc otrávená než zrelaxovaná a to se mi fakt hodně nelíbí. Už jsem psala, akce si už vybírám, ale takovýmto způsobem se mi už do nich ani nechce. A je nás z této akce tolik, co bychom s tím nejraději sekli a RT to vůbec nevzrušuje, dělají si z nás dobrý den. Vůbec tu neplatí: vše pro zákazníka, tedy pro hráče, ale vše - tedy peníze - pro RT, túúúdle, ani korunku nedostanete
    :p;):)

Honzulka05, evainfo a pajaable tohle ocenili.
  12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Je to velmi zvláštní přístup RT k hráčům. Akce za pár hodin končí a nic. Žádné
    vysvětlení z jeho strany, jak tuto akci vlastně zamýšlel, co tím chtěl říci a nabízí
    se i možnost, za co hráče takto trestá. Přece každá snaha by měla být oceněna.
    U RT zřejmě platí, že potrestána.
    Hráči zkouší všelijaké možnosti, kombinují, mění strategii, snaží se ... a nic.
    Ze strany RT pořád jenom nic, nic a zase nic. Bez odezvy. Hraje si na pštrosy a má hlavu v písku.
    Pochybení si samozřejmě nepřipouští.
    :oops::wuerg::cry:
    Obtížnost akce prý střední, koukám, že pro hodně hráčů nesplnitelná. Ani se zvýšeným úsilím.
    Do háje s takovou akcí, všechno má své meze, milý realizační týme. A jak se do lesa volá,
    tak se z lesa ozývá, znáš to jedno české přísloví?
    Právě jsem se z toho lesa vrátil.
    >:(

Edit
    Kdyby RT aspoň reagoval: "Trhněte si haksnou", ale on své věrné s klidem rovnou
    zazdil. A to se nedělá.

Naposledy upraveno: 8/8/18
  13. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Akce za trest, lampy nepadaly, ať jsem se snažila jak chtěla. Jsem zhusená

tydýtková a burds tohle ocenili.
  14. GAPY2

GAPY2 Zelenáč fóra

Mikeš to je přece jasné, nepadá, kupuj košíky, potřebujeme prachy na dovolenou. Akce mě otrávila a vzala chuť do dalšího hraní

burds tohle ocenil(a).
  15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Pouzil jsem rano SH a chybi mi dva dzinove... a jeste jedna sklizen pepre, tak se uvidi...

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  16. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj tak ranní sklizeň bída s nouzí..
    no co se dá dělat chybí mi 10 světla, takže nedodělám celou akci, škoda... To je již druhá akce co jsem nedala :D po sedmi letech farmaření.. Styď se Andule!!!!
    :D :D :D :D :D

ale nevzdávám to za 2 hodky ještě jedna várka koal, anakond a lenochodů :D :D

17. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Cesta k dokončení akce

10:07 hodin
    Tak nevěřím svým očím, jestli RT uvolnilo trochu kohoutky a nebo jsem sklízela zrovna v ten pravý okamžik, ale celá jedna plocha slonů a dala 6 luceren. Slovy fakt šest. Nevěřila jsem svým očím.

Chybí k dokončení akce 3 lucerny! A na farmě se melou 2 koberce a na Bahamce 3 koberce.

10:14 hodin
    1. koberec - 2 lucerny - chybí k dokončení jedna lampa
    2. koberec - farmářské mince.
    3. koberec - BZ
    4. koberec - BZ
    5. koberec - BZ

10:35
    Dozrává cukrový meloun, pádá z něj přes 90 jehel. Melu 3 koberce ze zbytků oranžových kaktusů, na semletí z bilých kaktusů mně chybí 9 kousků kaktusů.
    1. koberec - 75 tis. KR
    2. koberec - 3 SH
    3. koberec - 32.100 KR

Stále chybí ta jedna jediná lucerna. Teď už dorůstají jen papoušci a další dvě plochy mám osázené stromy, tam už sklizně nebudou.
    Ale já tu lampu kupovat nebudu a nebudu!!![​IMG][​IMG]

18. lenak67

lenak67 Pilný autor

tak poslední koberec 2 SH a poslední lampa - světe div se - 199 000 Baha BZ asi proto, že normální hrou již nelze dohrát, tak co kdyby náhodou něco koupila?? taky se na poslední chvíli divíte? celou hru nic moc a teď samá pozitiva a výhody...
    hodně stěstí těm, co jim chybí jen kousek, ať se to povede

evainfo tohle ocenil(a).
  19. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

pro nejlepsichovatel07:
    Při těch "malých počtech Kouzelných lamp" hraje ta "dvojnásobná náhoda" (při vyskakování ze stromů, stájí a výroben a při odměnách od Vydrandálů též) velkou roli. Nakonec je rozhodující, kolik drahocenných sousedů hráč má. Možná tedy má tvá "mladší farma" více přátel než tvá "starší farma"... aneb Zkontroluj si dárky za poslední týden.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  20. libakos

libakos Titán fóra

Dnes jsem nakrmila 15 pidihajzlíků a 0 lamp,za to jsem postoupila za 2 dny o lv. Aspoň jedno pozitivum.Druhý upgrade mám díky sousedům a přátelům.Konec ale asi nebude,budu ještě krmit ale nevidím to kladně.Budu ráda až to skončí8)

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.