Farmaramské noci (1.8. - 7.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 31/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Z dovolené jsem se vrátila až do značně pokročilé akce, tak ani nezačínám. Zdá se, že mám kliku a ušetřím si vztekání nad nepadajícími lampami. Něco poslali hodní sousedi, to samozřejmě zrezivět nenechám a pár odměn seberu. Ale jinak klídek. Na dovolené byla tak mizerná wifi, že se mi povedlo asi 2x se připojit, poslat dárky a šnečí rychlost mě odradila od jakékoliv další aktivity. Nepovedená akce mě tudíž nechává ledově klidnou. (Jestli to tedy v tom pařáku vůbec jde.)

2. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

evainfo, ell1956 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. ovečka17

ovečka17 Pisálek fóra

Zdravím, ani já nebudu mít žádný upgrade továrny a to jsem "farmařila" jako vždy. Prostě lampy nepadaly a nepadají. Svět se nezboří a pro RT mám vzkaz - na podobné akce příště házím bo.ek

4. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahojky všem, jsem z této akce trochu nakvašená, jelikož jsem doma,tak u toho můžu být často, přesto že jsem stonek dnes dodělala s duchama prduchama je to dost slabé, zatím jsem jich poslala jen 16kousků, děkuji sousedům, bez nich bych byla v loji. Za mě né moc kvalitní akcička i ty odměny nic moc. Snad se dohrabu na toho 25 ducha, ale moc tomu nevěřím. :(

5. matýsek1991

matýsek1991 Rádoby autor

Dvě plné plochy zvířat a ani jedna lucerna. To je tedy terno.

6. immortal67

immortal67 Expert fóra

Výrobny ze dvou polí a jedno pole stromů + 5 arboret a 7 lamp takže pokud počítám tahle akce je nesplnitelná pokud nedáš superkrmivo nebo peníze.A o tom to je

7. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    aktuálně jsem u ducha 29/42 a 3 lampy. Zkouším vše možné i nemožné, přehazuje pole s chlívky, ale pokud se nestane zázrak (tzn. nepošle mi někdo lampy mimo pořadí) tak druhý upgrade nevyjde. Beru to však jako hru, ale RT začalo více tlačit na nákup košíků - u děsivky ještě vyměkli, ale tady už ne.

8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Pestuju dokola, na noc dam dlouhodobku a budou jehly, ale ty lucerny furt nic - rano mi to sousedici dozenou na mirnou prohru, ale pres den proste nic... 7-10 kobercu = 2-4 lucerny = problem...
    33 dzinu, no na 35 a druhy upgrade bych to mel dohnat...

Vypadavat ma 165 jehel/den, v tuto chvili ma byt 840 (nebo chybet 150 ), mam 1756 (chybi 0 ), mam 177% hotovo.
    Vypadavat ma 42 lamp/den, v tuto chvili ma byt 214 nebo chybet 38, mam 196 (chybi 56 ), mam 77% hotovo.
    Stav bilych kaktusu : idealne 4198 kusu (825/den ), mam 9355 z 4950 (188% ).
    Zatim uplynulo 84% casu, zbyva 21 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny pro 55 kusu kobercu, celkem cca za 4,6 hodin.

9. alenal

alenal Stálice fóra

Už jsem myslela, že akce skončila, dnes lampy nepadají!!!!

10. libakos

libakos Polobůh fóra

Dnes jsem nakrmila 10 pidihajzlíků a byly 2 lampy.Nebýt sousedů kterým moc dík tak je snad ani neuvidím.Chybí 3 duchové do druhé upgrady továrny což je 18 lamp, no to jsem na to zvědavá.Zaseta stévie na ráno a uvidíme...Kupovat nic nemíním,ten tlak na nákup je něčí neomalenost....

11. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Tak nic. Ze třech ploch plných krátkých chlívků (anakondy C++, papoušci, sloni, lenochodi, opice) vypadly jen 2 lampy. Sice to byly chlívky se sběrem do 4 hodin, ale i tak mi z dodaných koberců vypadne za tu dobu víc. Takže ani krátké chlívky nezabírají (dlouhé už určitě ne, to jsem zkoušela několikrát). A to to ráno vypadalo tak nadějně.

Asi se nedohrabu ani k prvnímu upgradu, a to jsem si dělala zálusk i na druhý. Ještě 30 lamp mi chybí do toho prvního. Ještě se posnažím, mám v zásobě ještě pár koberců, tak třeba nějak těch 30 lamp zchrastím. Bez dobrých sousedů bych neměla nejmenší šanci.

12. tolca

tolca Pisálek fóra

i kdyby byla hra prodloužena o týden, tak lampy nedoženu...maximálně tak 2-3 za den mi vylétnou z chlévů, výroben a stromů. Občas nějaká z darování koberců a samozřejmě dárky od sousedů.. bez šance získat alespon první vylepšení továrny :-( Jehly a koberce super, hotovo raz dva

Tassadar11 42 lamp za den? KDE? KDY? KOMUl!!!!

13. jana563

jana563 Dozorce fóra

Helejte všimli jste si......dávaj BB.Perou to do nás horem dolem.Nekupujete koše a lampy,tak kupte SK!!!!!!!

14. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Pro dnešek došly asi lucerny i z koberců. 20 her a jen 4 lucerny [​IMG].... Oproti včerejšku, kdy ze 46 her bylo 36 lamp je to rozdíl jako hrom. I když chápu, každý den není posvícení, ale tohle jsou rozdíly docela markantní. Takhle se člověk nemůže spolehnout na vůbec nic, je to všechno jen na libovůli RT. I když by se člověk snažil, nesvede nic. Ještě štěstí, že ten kaktus je dlouhý a člověk má čas i na koupání a nemusí u toho sedět.

15. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Stonek mám, ale upragdy nedám ani omylem, no co , již více akcí jsem nedokončila, tak je mi to šuma fuk.:wuerg:;);):)

16. Mkuře

Mkuře Vážený autor

58/58 a 17/42 škoda velké snahy, už jedu jen v kobercích a ráno v 6 končím v práci nemám kdy a kde plnit úkoly.

17. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Končím, nemám na to nervy :eek::eek:xD Druhá opona na fabriku doma a nazdar bazar. O jednu dekoraci víc, nebo míň, to mi v mém levlu může být jedno :p
    Děkuji všem sousedům, i těm přespolním za dárky v podobě luceren.
    Akce opravdu nepovedená, dárky vlastně taky nic moc, takže hlavně už nikdy prosím neopakovat.

18. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Končím - lucerny 17/42, víc nestihnu. Děkuji sousedům, protože bez nich bych tentokrát neměla ani tu jednu dekorku z luceren.

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] hezký a napínavý večer :p tak právě čekám na domletí posledních 6-ti koberců, protože mi chybí už jedna jediná lampička xD bílý kaktus ještě je, ale jehla zůstala jen jedna. Vydrandálkům jsem navíc namlela 73 kusů koberců a doufám, že mě teď nenechají ve štychu.
    Plán B .. na noc pohnojit delší rostlinky, dát si budíka o deset minut dřív a doufat, že ta lampa bude. Jinak jsem si všimla, že u jednoho vydrantálka úplně v pravo padá nejvíc lampiček a občas dal i čtyři, tak jsem vždy čekala už jen na něho.

A je to tady, pravý dal ze šesti pokusů 4 lampy, BZ, zuzi, 2 lampy, 2 lampy a krejcárky xD páni ... je skvělej a mám hotovo :p

Zítra už konec akce nestihnu a v práci bude frmol, tak všem moc a moc držím palečky a hodný vydrandálky, protože bez nich a určitě bez skvělých sousedů, bych to možná nedala ;)

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Pajtáši jedni ,3 pokusy a ani jedna lampa:(potřebuju ještě 16 do prvního vylepšení:p;)
    Tak už jenom 9-oprava-:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.