Farmaramské noci (1.8. - 7.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 31/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. verka1956

verka1956 Zelenáč fóra

To, že lucerničky nepadají, mně zas až tolik nemrzí. Když nebudu mít upgrady, tak prostě je mít nebudu. Ale vysvětlete dítěti, které se těší, že mu vypadla 1 lucerna ze všech ploch, že to je málo. A tahle hra je také pro děti. Nebo se mýlím?

Naposledy upraveno: 6/8/18
  2. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Ahoj všem,
    nebudu bohužel stát stranou (pročetla jsem jen zlomek příspěvků, ze kterých je jasné, v jakém duchu se tu diskuze odvíjí), tento způsob plnění akcí v době, kdy mnoho lidí má výrazně méně času, než jindy, nepokládám za šťastný.
    První část není problém, jehly mi naštěstí padaly rozumně. Pro druhou část bylo vidět velmi rychle, že chov či sadařství cestou nebudou, bohužel při letní polopřítomnosti není průchozí cestou ani varianta číslo dvě - až do samého konce cpát vydrandály koberci. Stačil víkend nepřítomnosti a v běžné dny mírné prostoje a nejsou samozřejmě ani jehly, zkracování produkty (které má teď výrazné nedostatky ve srovnání ještě s celkem nedávnou možností si letně zaskočit k barmanovi a trošku mu to tam roztočit - kdeže krásné letní časy jsou :cry:) v tomto případě nemá smysl, protože když se sem v krátkém čase člověk nedostane, nesklidí a žádný zisk z toho není. Na začátku akce jsem měla radost, že RT zařadil dlouhou plodinu jako adekvátní možnost pro ty, kteří se zaměstnávají i jinde než u hry a moc mě mrzelo, že tak brzy jsem musela naznat, že o žádnou výhodu nejde, protože stejně je nutno pěstovat v co nejkratších intervalech a až do úplného konce, pokud není štěstí na bonus z kola (už od časného jara neznám a nevím, kde to na tom kole je), případně na zlomeninu či jiný handicap, který by člověka znehybnil u stroje (protože dobrovolně tu vprostřed víc než parného léta snad není nikdo, kdo nemusí). Je to těsně po děsivé akci, kde toto bývá pravidlem (krátké intervaly sklizně bez možnosti vynechat, neb nedohnatelné díky knopově nastaveným podmínkám), mi to pro léto připadá teda hodně, ale opravdu hodně nedomyšlené z hlediska hráčské přitažlivosti.

Moc děkuji za každou zaslanou lampičku, vím, že mnoho sousedů má dovolené a nejsou, takže si každé opravdu moc vážím. Vydry občas nějakou lampičku taky vydají, i když první dny jsem dvakrát dostala 4 a to byl asi omyl. V této chvíli mám obdarovaných 20 duchů, takže se štěstím možná dostanu první záclonu, dál bohužel ani ve snu. Neflákala jsem se, kdykoliv jsem měla možnost, vlítla jsem přesadit, nebyla jsem na dovolené, takže obvyklá návštěva hry 2x denně byla, ale tohle je podobné jako děsivka, přilepit se k počítači, zkrátit na tak krátké intervaly, že by se z toho mozek asi přehřál, to je zřejmě jediná cesta. Já z ní sešla buď někde hned na začátku, nebo jsem po ní nedokázala jít, ale pro obtížnost střední by měla být ještě nějaká cestička s menším převýšením. Z nějakého důvodu je asi pouze placená...

3. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak už mi chybí "jen" 6 svítících medvědů a bude druhý upgrade kolbenky. Tahle akce se mi líbila v tom, že bylo potřeba se semknout a posílat dárky, což zrovna u mě není pravidlem, ale teď sem posílal poctivě a také lampy dostával. U této hry docela chybí nějaké společné úkoly a tohle i když v jiném provedení byla týmová práce. Stonek hotov.

Děkuji sousedům a přátelům za lampy. Super.

EDIT: Jak píše Sovinka náročnost akcí je daleko vyšší, což spoustu lidí odrazuje, hlavně v létě. Chtělo by to trochu ubrat na plynu a zařadit neutrál.

Hezkou hru ...

Naposledy upraveno: 6/8/18
  4. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) tak na takovouhle akci házím bobek. Nakrmeno 10 pidižvíků ( předpěstovala jsem si do zásoby, abych mohla nafrkat všude stromy a chlívky) a dali mi 1 lampu, z polí stromů, chlívků a výroben vypadly 2. Takže to balím a jdu k vodě:p

5. libakos

libakos Polobůh fóra

Sakra,to je tím horkem ,jasně že na Baha obr stromy nejdou ale byla jsem tak naprdnutá že jsem nepřemýšlela.Všem se omlouvámxDA to už podobný nářek tu byl:)

6. slootr

slootr Baron fóra

Dodáno 114/58. A ještě nekončím. Stále točím kaktus bílý v kombinaci s nějakou dlouhodobkou a melu, melu, melu... Lampy už tak veselé nejsou. Z posledních 15 krmení pidižvíků jsem nedostal jedinou lampu. Což opravdu nepotěší. Současný stav 33/42. Tak nevim nevim.

7. burds

burds Titán fóra

Tak mám první urpradge a dál asi sotva dolezu.Lampy nepadají a nakonec je to jedno.Však urpradge půjde získat i jindy ajestli mám dekorky 2x je mi také fuk.Pěstovala jsem pantoflíček tedˇmi dochází bílý kaktus tak ho musím zase nasít.Stonek mám tak se věnuji spíš tomu abych to vedro nějak přežila.

8. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Dvakrát jsem dnes sklidila papouščí voliéry C++ a zatím dobrý. Z 15ti kusů mi po obakrát vypadla 1 lampa, což mi přijde na počet chlívků i dobu jejich výroby (po nakrmení a napojení 1:18 ) docela dobrý. Za chvíli zkusím dát na všechny plochy slony a další krátké chlívky a jsem zvědavá na výsledek. Pak dám vědět.

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Stonek doma už dva dny a luceren jsem odevzdala na 31 pokusů, tak to vypadá na oba upgrade továren, ale i tak mne to nebaví, jestli takto RT přemýšlí, že chce, abychom víc kupovali koše a padátka, tak to půjde do kytek. Získali zatím spousty nespokojených hráčů a nic pro lepší vypadávání neudělají
    :sleepy:o_O

10. papulice

papulice Veterán fóra

tak stonek už mám hotový,dokonce dodáno 90 koberců,ale s lampami se nedohrabu ani k upgradům fabriky,ale vůbec mi to nevadí,když nejde o život jde o ......,hodně zdaru všem,horko už mě začíná štvát i když sem tam sprchne...

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Abych to upresnil, dal jsem 93 kobercu a stale nemam dost lamp, prakticky prestaly padat z kobercu, takze spis slo o to ze to po prvnich dnech utli, jinak to nechapu... prvnich 10 kobercu dalo cca 20 lamp, po 4 casto... ted mozna 2-3 lampy...

12. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak já nebudu mít ani jeden uprage na továrnu, nepadají žádné lucerny, jen ty, které dostávám od sousedů, tahle akce se moc nepovedla, ale alespoň mám stonek.

13. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Jupí druhé upnutí doma,
    děkuji sousedům za světlo, bez nich bych byla odvařená :D stačí že jsem uvařená od toho žhnoucího puchejře na obloze :) a teď již lážo plážo, tu poslední dekorku už asi nedám...

14. hernajs1

hernajs1 Pisálek fóra

Já jsem vypatlala všechno hnojivo na stromy jen asi dvě lucerny. K první zácloně se asi nedostanu. To mám hru zapnutou
    skoro celý den. ze stájí mi vypadli asi čtyři za celou dobu. Tady opravdu soudruzi z NDR neudělali jen chybu, ale přímo sedmimílou botu

evainfo a farmík84 tohle ocenili.
  15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jsem rád že to mám za sebou,bo místo aby povolili kohoutky,tak je ještě víc přitáhli!o_O
    Z osmi dodaných koberců pouhé 2 lampy.
    Zatím nikdo ani neodpověděl na otázku,kolik vlastně půjde položit ubgradů na továrnu?!? Jak znám RT , jistě to má pevně pod kontrolou a bude to avizovaných 100.o_O

16. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, šrouby a matice utahují velice. Pomohla jsem 12 pidižvíkům, ani jedna lampa. Ať se jdou bodnout. Jára

17. Baroland

Baroland Ikona fóra

Hotovóóó ...mám 25 duchů,tudíž jeden upgrad továrny.Ten druhý ať si nacpou do špic.Za 23 hod. nemám šanci na 60 lampášů a ani to nemíním zkoušet.Stěhoval jsem Johny tak dlouho až si začli stěžovat, hodili kopyta hore a odmítli se hnout.Nakonec....nemám-li to hned,nemusím mít všecko.

18. jolana4

jolana4 Pisálek fóra

Ahojky,první část akce splněna,řádek řádkuje,ale v druhé části mám nakrmeno jen 20 med. džinů,kdybych chtěla získat ubgrady na továrnu,musela bych koupit 15x6 = 90 lamp za 5 florenů,to by bylo za 450 florenů,pokud dobře počítám,takže za tuto předraženou cenu ty ubgrady nechci,raději si koupím balíček po 25 florenech a dostanu v něm mimo vylepšení továrny i zuzku a nebo superhnojivo.Musím říci,že jsem čím dál víc zklamaná z řádků,které dostáváme v akcích jako odměnu,ale i těch co nabízejí k prodeji,poslední byl zdražený a o ničem,poslední dobou nabídky ignoruji,když bude nějaká férová nabídka koupím,jinak už ne.Přeji všem fajn hru a aby vám všem lucerničky dobře padaly :)

Peto121, evainfo a Janka79 tohle ocenili.
  19. jana895

jana895 Perspektivní autor

Tak na 3 plochách pouze stromy a vypadly 2 lampy,chybí 36 lampiček do ubgrady na továrnu-to nedám ani náhodou

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Na to že jim píšeme že tudy cesta nevede na nás stále kašlou zatím stav 18/42 házím na to víte co... tím spíš je jim asi jedno že čím vícekrát to budou takové akce tím méně spokojených hráčů jen aby to časem nešlo do kytek a bude vymalováno nemluvě o špatném chodu farmy v poslední době no jsem tušila že letos utáhnou opasky ale že tolik hmm to jsem nečekala tak pojedu lážo plážo a uvidím co časem ...mnoho pevných nervů a sil do boje s lucernami :pJanča

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.