Farmaramské noci (1.8. - 7.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 31/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Veron!ka

Veron!ka Rádoby autor

Tak já od začátku akce, kdy jsem nejdřív jen pěstovala a teď už druhý den mám jen stáje a stromy, tak jsem na 9/42 lamp.
    To si dělají srandu ne?
    Hraju Farmu 8 let, nepřetržitě!!! ale asi brzy skončím, tohle mě přestává bavit...

2. Lida7373

Lida7373 Stará škola

*JÁ*, tak ono to je celkem jedno co tam má, věřím že stromy XXL a né ty OBR(jen blbě napsáno)....pokud máš 3 plochy..... stromů, stájí a výroben a padá Ti 0ks....tak je asi něco špatně od RT nastaveno.

Psala jsem to sem už v pátek....., že to nepadá z toho co je napsáno. Ještě v pátek mi vypadla lampa z 6500-10000BBZ a dneska už jsem na 13000BBZ a NIC....

Peto121, *dareba1 a Borek51 tohle ocenili.
  3. jahoda123

jahoda123 Pisálek fóra

Mě lampy nepadají vůbec. myslela jsem si, ze padají, ale byly to dárky sousedů. Dnes jsem si to hlídala a nic. Trochu nepovedená hra.

*dareba1 a Mantichora tohle ocenili.
  4. Preceja

Preceja Mistr fóra

Teď mi z 5 hrochů na plantáži vpadly tři lucerničky. Z dalších dvou ploch stromů a zvířat nic. Kde je chyba? Jdu stavět hroší plantáž :D

evainfo, *dareba1 a burds tohle ocenili.
  5. Ahoj Lida7373
    inu dobrá, obrstromy nejsou obrstromy ale xxl... :)
    mmchd - kaolin psal o změně taktiky, musím potvrdit, že i mě se vyplatila změna, zbourat stromy, chlévy a jet středně dlouhé plodiny s produkty na zkrácení a zaměřit se na předávání koberců. Takže kaolinovu taktiku potvrzuji.

6. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj farmáři. U mě nefunguje na vypadávání lamp vůbec nic!!! Zkoušela jsem výrobny, zvířata i plodiny. Klidně bych krmila SK a plodiny urychlovala SH, ale když mě nevypadne ani jedna lampa tak nemam důvod. Od začátku akce mě vypadly zhruba 2 lampy denně. Tak nevim, kde bych je měla pobrat. Akci se stonkem jsem měla hotovou za tři dny, při dodání kobercú mě ze začátku dávali i ty lampy. Od včera dodávam koberce a ani ťuk. Takže jsem už pěkně naštvaná. Díky sousedům a tomu, co mě dali v té stonkové akci jsem 20/42. Akce je pěkně naprd.

7. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

No 25 koberců a tak málo času stonek asi nebude,ale to mi nevadí alespoň mám 2 dekorace a jednu navíc

evainfo tohle ocenil(a).
  8. dencice

dencice Stálice fóra

Budu ráda, když dojdu alespoň k prvnímu updatu na továrnu, víc prostě nedám....lampy nepadají a nebýt sousedů nemám nic..takže dík jim...stonek sice mám,ale...tak uvidíme, snažím se pěstovat, občas hodím na nějakou sklizeň SH a tajně doufám...

9. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Já, teda já nevím, ale mě ty pidižvíci skoro nic nedávali.....třeba z 20koberců 2+4lampy......proto jsem usoudila, že tudy cesta nevede.

Ale já stonek mám....a zbytek se nedá nic dělat...sedět u toho nebudu. Tajně jsem doufala, že to bude odpočinková akce.

10. TKUB

TKUB Perspektivní autor

stonek mám od včera, ale lampy také nepadají, budu ráda, jestli se doplazím k prvnímu update. Mají to podivně nastavené, a to dárky od sousedů dostávám.

11. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Když napsal v minulých dnech kaolín11, že lampy získává přes koberce, také jsem najela na jeho taktiku. Všechny stromy "vytrhala", chlívky zbourala a znova rozpěstovala akční bilý kaktus a jedu ten. A protože už začíná být nedostatek jehel, začala jsem na noc dávat i hodně dlouhé. A vyplácí se to.
    Za včerejšek jsem semlela 46 koberců a dala pidižvíkům. A ti mě odměnili zase 36 lampama. Dovolím si tvrdit, že z chlívků a stromů bych je nezískala. A když se k tomu přidají dárky, tak jsem včera večer končila na skore 31/42.
    [​IMG][​IMG][​IMG]

12. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Zkusila jsem dát zase na 1 plochu stromy - vypadly 3 lampy. Pidižvíci z 9 dodávek dali 2x 2 lampy. Takže zase bourám a ještě dopěstuju pár bílých kaktusů a budu mlít dál. Ještě že jdou posílat lampy jako dárek od sousedů, jinak by to vůbec nepřibývalo. Zatím 25/42, první upgrade je doma. ;)

13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jj, taky jsem chtěla dodávat jen lampy... Ale ony vypadávají málo. A tak je nejjistější, když je dostanete odměnou za dodané Koberce a dárkem od přátel ;)

Takže mně se před chvílí podařilo dodat poslední Koberec 58/58, a tak mám i větev na stonek.
    Teď dívám, že jsem už vůbec nemusela zaset...
    nu tak si ještě si ještě dodám pár Koberců a dostanu pár odměn...

A v Lampách jsem na tom 20/42.
    Možná se ještě dostanu k 1. upgradu továrny (tj. 25/42)... a když to půjde lépe, tak i k 2. upgradu (tj. 35/42).

Do konce akce 29 hod.

14. maurehata

maurehata Osvícený autor

Dobre ranko, puvodne jsem ty koberce pochopila tak, ze davate na plochu tovarny na koberce :D. No pak mi to doslo, ale.... nehodlam plytvat kupony na kombajn kvuli akci, ktera se vazne nepovedla (vydryskove mi davaji ponozky, dzinove krejcary a tbz, to proste nema smysl se honit). Aktualne mam 23/42 a budu rada, kdyz to dotahnu na prvni upgrade. Pokud teda RT nezmeni strategii. Ovsem treba zdvojnasobit pocet padatek bude k nicemu, za vcerejsi den mi vypadlo mozna tak sest lamp, za dnesni rano 3 kousky. Pritom mam vsude jen stromy, dlouhe i kratke a mix chlivku nejruznejsi delky. Za tuhle akci ma u mne RT velke minus, bez akci mne to bavit nebude, protoze pestovat si jen tak mne neba. Ale zase - par takovych nepovedenych akci a aspon mne zase prejde zavislost, farmu poslu k ledu a udelam radost nejen manzelovi :).

15. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Když jsem dodala poslední koberec-58, byla jsem ve stavu 9/42lamp takže takto mám štědré ty malé potvůrky.....

Každé mu ta farma dává něco jiného.....někomu méně......beru to jako BB, tam mi taky nepadají přeskoky.

jen prostě mi vadí, když je napsáno: že to má padat z výroben....a vypadne 0 z celé plochy, toto je prostě lhaní.....

16. Norquis

Norquis Perspektivní autor

I přes taktiku vytvářet jen koberce a na výrobny, stromy a chlívky se vykašlat, nemám štěstí.
    Dodal jsem kolem 70 koberců a pořád dostávám jen BZ, BBZ, krejcary, ponožky.
    Takže se nedostanu snad ani k první dekoraci.

Náhoda mi nikdy nepřála.
    Jak už tu bylo řečeno, tak mě to štve spíš kvůli tomu že i když všichni pěstujeme cca stejně tak dostáváme hodně rozdílné odměny.
    RT už by ty "náhody" mělo nějak usměrnit. Je velmi nepříjemné číst že někomu vydrandálové daly už desítky lamp a někomu jen pár kusů.

17. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem asi pidižvíky s lampama přechválila, teď jsem jich podarovala 9 a oni byli lakomí, nedali ani jednu lampu. V tuto chvíli opravdu nestojím o jejich BZ, krejcary či SH. Ale nevadí, z dárků a zbytku lamp ze včerejška jsem podarovala 4 džiny, celkem jsem tedy podarovala 35 džinů a druhý uprade továrny je doma. A o to mně hlavně šlo. Ta poslední dekorka už bude bonus navíc, jestli jí tedy dám. [​IMG]

18. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Ranní sklizeň stromů nejprve vypadala jen mírně lépe oproti včerejší variantě 1-1-0 (podle sloupečku vpravo to vypadalo na 0-6-0), ale při pohledu na skutečný stav lamp jsem s překvapením zjistil, že mám 20 lamp! Zřejmě bylo těch různých vypadávátek po aktivaci kdečeho na stonku na podporu vypadávání tolik, že se mi lampy ve dvou případech ve sloupečku vpravo nezobrazily (byly takříkajíc "za rohem"). O to radši však jsem, když se ukáže, že původní (byť mírně optimistická) situace se nečekaně změní v situaci "velmi optimistickou".
    Následkem toho mám nejen druhý upgrade továrny, ale dokonce nečekaně i náběh na splnění celé akce:
    Stav:
    Vydrandálové >130/58, Měsíční duch 38/42

Všem vůkol přeji rovněž takové příjemné překvapení při pohledu na stav Kouzelných lamp!

19. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Mám dodáno 44 koberců navíc, od sousedů 50 lampiček a jsem na 23/42. Snad to dotáhnu alespoň na těch 25 ale akcí jsem tedy hodně zklamaná a nebaví mě. Jediné, co se mi opravdu líbí, jsou tři časy akční rostliny a tedy lepší načasování sklizní.

20. irísek1960

irísek1960 Vážený autor

Krásné slunečné dopoledne, tak se stonkem až takový problém nebyl,tam je hotovo - ale když dosáhnu na první upgrade továrny budu ráda, v noci se farma sekala jako blázen pořád se točila kytička.

evainfo a papulice tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.