Farmaramské noci (1.8. - 7.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 31/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. selka56

selka56 Pisálek fóra

Ahoj. Tak mi do dneška vypadlo celkem 18 lucerniček. Zbytek, 52 mi poslali sousedi. To je tedy úroda. A to mám tromy, stáje i výrobny na ploše. No děkuji moc za takovou akci.

2. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Jak dlouho ještě bude RT bavit naše nadávání a nepohne prstem?!

LV 141

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Mi to připadá tak, že tvůrci této akce zapomněli při nastavování pravděpodobnosti vypadávání lamp
    násobit šesti, tj. že medvědovi se nedává 1 lampa, ale 6.
    :p
    Lucie1978 - také jsem nepochopil. I když akci nedělám, na sousedy přece mohu s dárky pamatovat.

4. doben

doben Ikona fóra

Tak u mě po večerní sklizni stromů posun u džina na 28/42, tudíž je tu i šance, že stihnu akci komplet, jelikož z jedné sklizně stromů mám okolo 28 lamp. Na plochách mám jen monstery, které urychluji ampulí, pirátskými papoušky a ultrahnojivem, tudíž můžu sklízet co 10 hodin. Opravdu by mě zajímal důvod, proč se v RT rozhodli nastavit vypadávání lamp takto. Pochybuji, že to udělali k tomu, aby zvýšili prodeje akčních košů a lamp za floreny. Protože to by dle mého názoru dali druhý upgrade továrny až za 42 obdarovaných džinů.

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Nemohu si pomoci, ale chvílemi mně to připadá, že ani tak nejde o splnění druhé části akce, hlavní odměna je v první části .V druhé jsou náhodné odměny, na které a oprávněně nadáváme, dekorky co už máme z první části ,ale šiknou se na hřbitov. Co je tam navíc... opony.Na tu novou budovu, kterou co chvíli zahalíme a otevřeme s novou fasádu. Trochu mně to připomíná, když přidali do hry velkokapacitní domky a vrtačky, taky se řešilo... z čeho padá, nepadá, do důchodu to nedám . Asi ten čas na farmě běží rychleji:

[​IMG] jen to nářadí na další rozšiřování dochází...

Druhá možnost je, že letní vedro zvedlo nejenom teploměry, ale i KFC;):)

Naposledy upraveno: 5/8/18
  6. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, lampy nepadají vůbec, jehly jen poskrovnu. Za koberce dnes žádná lampa. :p Zatím 22/42

*dareba1, bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Ahoj, stonek maká dávno, ale lampy nejsou. Vůbec nepadají, je to žalostné. Džinů mám hotových jen 21. Kupovat nic nehodlám, co bude, bude.
    Ať se daří. :)

zemanka01, maribeja a bursuk59 tohle ocenili.
  8. emkopa

emkopa Pilný autor

mozna by meli modici pripomenut RT že ti lampy su fakt 6x a popustit kohoutek

bursuk59 tohle ocenil(a).
  9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No nepovedlo se, uz jsem dohnal zasobu kytek ale i tak koberce nejak nezvladaji... drive dal 4 lampy, ted jen 2 a jeste tak kazda desata, drive kazda treti... takze takhle by to neslo, ani nahodou...
    Jen 28 dzinu, takze pod plan a uz dost zasadne...

Vypadavat ma 165 jehel/den, v tuto chvili ma byt 727 (nebo chybet 263 ), mam 1565 (chybi 0 ), mam 158% hotovo.
    Vypadavat ma 42 lamp/den, v tuto chvili ma byt 185 nebo chybet 67, mam 173 (chybi 79 ), mam 68% hotovo.
    Stav bilych kaktusu : idealne 3633 kusu (825/den ), mam 8080 z 4950 (163% ).
    Zatim uplynulo 73% casu, zbyva 38 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny pro 55 kusu kobercu, celkem cca za 4,6 hodin.

10. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Tassadar - ty tvoje přehledy jsou skvělé, vždy se na ně těším. Jenže to proto, že v jiných akcích vždy spokojeně zjistím, že jsem v zelených. Teď jsou ty přehledy pro mě spíš labutí písní. S každým dalším je mi hůř a hůř.
    :oops:

Jsem zvědavá, jestli se ráno RT pochlapí a vymyslí něco, abychom mohli dokončit i tu druhou část. Ani ne tak na základě nářků na našem fórku, ale předpokládám, že jim to nepadá ani v zahraničí, a u těch početnějších nebo více rentabilních národů už by mohl být jejich hlas vyslyšen. Mohlo by pomoct i to mírné ochlazení - ono se pak líp přemýšlí.
    :p

11. Preceja

Preceja Mistr fóra

Dnešní statistika - medvěd obdarován 5x- z 30 lucerniček 16 dodali sousedi, 6 vydry, 5 zbylo z předešlého dne a heďme!! celé 3 mi padly ze sklizně 2 ploch stromů a zvířat. Stav 22/42. Asi bych měla sousedy sezvat na pivo a lépe se s nimi poznat, jsou zjevně nepostaradatelní.

maribeja a bursuk59 tohle ocenili.
  12. blaba11

blaba11 Zelenáč fóra

Tak s druhou částí jsem na tom také bídně. Z ploch nepadá skoro nic. Ze zvířat vůbec a ze stromů sem tam občas něco. Z koberců dostávám lucerny taky jen poskrovnu. Spíš nic než něco. Co nepošlou sousedi to nemám. Mám nakrmeno pouhých 13/42 medvědů.

maribeja, safira65 a bursuk59 tohle ocenili.
  13. libakos

libakos Polobůh fóra

Hezké ráno,jen tak pro zajímavost.Sklizeno 29 obr stromů na jedné ploše- 0 lamp.Na druhé výrobny , tuleni a hroši 2 lampy,na třetí akční,čímž jsem nakrmila 6 pidižvíků -0 lamp,Nenechme si zkazit hezký den,stejně ta akce nestojí za nic;)

14. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Včera mi z některých ploch vypadlo 0 lamp a 1ks . Dokonce jsem už skoro vše přeměnila na výrobny, abych teda splnila co nejvíc to z čeho ty lampy mají padat. A ráno....teda milostivě 1-2ks z plochy.

No nic stonek stonkuje a ty zástěny prostě nebudou.

evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  15. anvan

anvan Dozorce fóra

Tak už mi to nepadá ani z ploch a lampy mi už nedává ani ten vyskakující tajtrlík, takže jsem odkázaná jen na sousedy - sice je mám skvělé, ale i tak se úkol dokončit nedá. Takže to bude nejspíš po dlouhé době, co úkol nedokončím (pochybuju že se do zítra stane zázrak). A to je pro mne docela mrzuté...
    Všem ostatním přeji hooooodně lamp a venku jen tak max. 28....(to mám v baráku)

ed: jen jsem dopsala, malý pinďa mi 2x po sobě dal lampy, tak jsem mohla jednou obdarovat džina. Stále mi jich však ještě chybí 42, což do zítra je téměř nemožné...

Naposledy upraveno: 6/8/18
  16. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Proč nevypadne z Křišťálových vodopádů ani jedna lampa? (jsou tam stromy a chlévy),z Plantáže jen jedna (jsou tam stromy) ??????

evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  17. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

já trčím na 17/42, stonek hotový ,ale ty lampy nepadaj a nepadaj, vlastně je mám také díky sousedům jen:(

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Zřejmě se dohrabu k prvnímu vylepšení továrny a to bude všechno, přemýšlím jestli mám aktivovat stonek ani se mi moc nechce. Na druhou stranu na dekorky stejně není místo.:p;)Díky sousedům za lampy:inlove:, bez nich bych trčela někde kousek od začátku, dostávám stále nejvíc ponožek. Dnes z pěti dárků vypadly dvě lampy a ze sklizně tři. Na víc pokusů nejsou jehly ale ty padají tak nějak průběžně, z jedné sklizně na 4-5 koberečků:)

19. Ahoj libakos
    :eek: prosím prozraď jak jsi dostala na kteroukoliv plochu BAHY obr stromy ;) :D

Při sklizni nám budou na plantáži, v deštném pralese a u křišťálových vodopádů vyskakovat...

Jehly (Ihla)
    Jehly budou vyskakovat při sklizni rostlin, stromů, stájí i výroben.
    Kouzelný strom bude po dobu akce při své sklizni dávat 1 ks jehly.

Kouzelné lampy (Kúzelná lampa)
    Kouzelné lampy budou vyskakovat pouze při sklizni stromů, stájí a výroben.

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tím to považuji šílenou akci za ukončenou! [​IMG] :eek:
    Bez sousedů a změny strategie by to ale v žádném případě nešlo!
    Ráno ze sklizně Stévie vypadlo 217 jehel!:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.