Farmaramské noci (1.8. - 7.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 31/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Dnes koberců 14 a vypadlo šest lucerniček, stav medvěda 16. Stonek je ( i když taky žádný zázrak ) a ostatní mě moc nehoní.
    Dekorky by se hodily na hřbitov ale moc s nima nepočítám.
    Díky sousedům za dárky.
    Večer dalších osm koberců,lucerna ani jedna,pěkně vypečená akce.

Naposledy upraveno: 5/8/18
    evainfo tohle ocenil(a).
  2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak ani plan na umlaceni kobercama nevychazi... prvni davka velmi slusna, druha prumerna a ted jsem z 20 kobercu dostal na 2 dziny, to neni dobry... vlastne je to jen o darcich, vlastni aktivita je jen pro vlastni ujisteni, ze tudy cesta nevede...
    Davam uz pres pocet koberce, jenze samy krejcary, volny toceni (pochopitelne tisice pokusu a bez dvou poslednich dekorek) a tak uvidime zda udrzim "tempo" diky sousedum...

Vypadavat ma 165 jehel/den, v tuto chvili ma byt 637 (nebo chybet 353 ), mam 1390 (chybi 0 ), mam 140% hotovo.
    Vypadavat ma 42 lamp/den, v tuto chvili ma byt 163 nebo chybet 89, mam 159 (chybi 93 ), mam 63% hotovo.
    Stav bilych kaktusu : idealne 3185 kusu (825/den ), mam 6250 z 4950 (126% ).
    Zatim uplynulo 64% casu, zbyva 51 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny pro 55 kusu kobercu, celkem cca za 4,6 hodin.

Janina0971, davidson00 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Podle Tasse jsem jednu lampu pod limitem :wuerg:-.- Není to sice tragédie a den si tím kazit nenechám. Večer budu krmit ty mrchy, co žerou koberce, tak uvidíme, co dají. I když se mi zdá, že to s darováním BZ přehánějí a lampu dají málo kdy.
    Akce divná, snad se nebude opakovat pravidelně o_O

4. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

Asi je zbytočné vyjadrovať sa k padaniu :eek: v tejto chvíli stav 52/58 a 12/42 :cry:xD:cry:xD

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  5. immortal67

immortal67 Expert fóra

Já mám odevzdáno 15 kusů u Džina je to asi to nejhorší co tu zatím bylo.Ze tří ploch stromů a výroben padlo celých 5 kusů lamp.Zbytek co jsem použil mám od sousedů.Takže fakt super.

Niky-kočka tohle ocenil(a).
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Když voni ty kouzelné stromy dávají jehly :D;)

Pidižvíci jsou lakomci, tak jsem na tom s medvědím džinem takhle:

Sice nic moc, ale vypadlo z něj 2x superko, 2 párty lístky, nějaké ty tajemky, tak asi dobrý ;)

7. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

s dzinem se to zlepšilo mám 11/42 ještě aby jich pár napadalo

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  8. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak to je masakr!
    Poultrahnojené aleje 20hodinových stromů na všech třech Baha plochách podpořené všemi dostupnými vychytávkami ze stonku (několik řádků na podporu vypadávání, legendy 30/30, 3 JC) přinesly do zásob světlo ze 2 Kouzelných lamp! (1-1-0)
    Večer Výrobna plná 8 základních 30hodinových výroben hůlek - rovněž prázdná množina!
    Vydrandálové po převzetí 15 koberců se smilovali a vydali celkem 12 kouzelných lamp (to je ovšem za celý den jediný jejich příspěvek, když to dávám jednotlivě, je to samé ZH apod.).
    Nebýt skvělých sousedů, byl bych jak dlouhohrající gramofonová deska - taky pěkně nahranej...

Matlafous123
    (níže)
    Taky doufám ve změnu v četnosti vypadávání lamp po pondělním nástupu členů RT do práce...xD

9. Preceja

Preceja Mistr fóra

Když tak o tom uvažuju, tak ten medvěd je vlastně nadstandard. Stonek se dá získat naprosto v pohodě, možná snáz než jindy, nestává se mi, že bych ho měla dva dny před koncem, a medvěd dává druhé dekorky, které nejsou k ničemu nutné a závěsy,které se dají získat kdykoli později, takže se nic zásadního neprošvihne, nejsou to žádné unikátní věci dosažitelné teď nebo nikdy. První závěs by se snad povést většině mohl, pro zbytek není třeba smutnit, sice by bylo hezké mít všechno, ale zadaří se příště.

Někdo si tu stěžoval na nedostatek jehel, nevím, jehly padají celkem vydatně z kaktusů, dávám bílé. Pokud by bylo potřeba víc, tak využít čas a dát na noc něco na ještě delší dobu, mělo by to stačit.

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Dle Tassadarovo scotu (diky za nej) jsem 37. lampami v minusu (21/42 + stonek makat nebude, dokud nebude treba aktivovat nektery z bonusu, protoze dekorky davaji vic v bububaraku)... jedu 1:3 (bily kaktus:stromy a chlivky) a ani v nedeli v poledne se mnou tento stav nehne (SK ani SH placat nehodlam), nebot zitra dorazi RT do prace, padne mu na hlavu kybl "pochvalnych" komentu od hracu a padatka zacnou litat vo106 ;) Chce to klid, vyborny obed, vychlazene pivo a nohy pod stolem do lavoru se studenou vodou :)

11. slootr

slootr Baron fóra

Dodáno 92/58, lampy stále na hraně, v tuto chvíli 28/42. Je to otrava být závislý na tom, co daj pidižvíci. Je to náhoda a tak někomu dají lampy, někomu ponožky... Přitom koberce vyrobí všichni stejně. Tohle je hodně špatně vymyšlený způsob plnění akce. Ale vlastně je to pořád dokola. Náhoda v odměnách, kdy za stejnou práci dostávají farmáři naprosto nesrovnatelné věci. :(

12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Je to hnus :mad:Lampy prostě nepadaj a od bubáků to je taky slabota,:eek: z posledních 11 pokusů 6 lampo_O

*dareba1 tohle ocenil(a).
  13. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Já moc nemluvím nějak v poslední době si akce vybírám zatím stav stonek valí krmím dál ale zatím bída 14/42 pokud se někdo neprobudí to bude opět zajímavé... červených teploměrů už mě odešlo aspoň 6 sousedů farmářů se jim moc nedivím. Hold co bude to bude a co ne už žíly netrhá bazén nepočká lepší pivečko vychlazené přede mnou a pohodička ...to je to pravé :D;)

14. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Tak stonek stonkuje a lampiček mám 12/42. Z plné plochy chlívků a stromů vypadlo lamp = 0. Co k tomu dodat. Medvěd ať si trhne, nedostane nic a já si dám radši obklad na zlomenej prst u nohy neb do sádry mi to stejně nedaj a já se potřebuju dostat aspoň do boty.

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ráno po sklizni Stévie a Helikonie jsem získal 180 jehel a semlel 10 koberců! Nyní čekám ještě na sklizeň opuncie a pak po semletí jim ty koberce narvu do chřtánu naráz!:eek:o_O
    Jinak si myslím,že je to normální tupá pěstovačka ,tentokrát akorát rafinovanější.:pKdo tvrdošíjně dává zvěř ,stromy a čeká na zázrak,tak akci nedodělá ani za rok! Bylo potřeba se zavčasu přeorientovat na pěstování kaktusu a zisk jehel ,na výrobu koberců.Ani raději nechci vědět kolik sem jich už vyrobil!:music:
    zatím 32/42

16. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Neboj, počítadlo taky nechce abys to věděl. :D Což je teda škoda, já bych to ráda věděla. :music:

Taky jsem zrušila skoro všechny stromy a chlívky a melu koberce i když stonek už mám. Lampy mi padají zhruba každý 4. dodaný koberec. Určitě je lepší dodat jich víc najednou, člověk pak má pocit že lampy padají častěji.
    :music:

17. larelay

larelay Analytik fóra

No jo, když on ten upgrade na továrnu je asi považován za vzácný - ostatně, kdo chtěl navýšit rychleji, tak si je mohl koupit, nebo může, nevím, protože to jde mimo mne...takže čekat, že se budou rozhazovat upgrady na továrnu plnými hrstmi, asi nejde, proto ta náročnost (pravděpodobně). Osobně si myslím, že s tím tentokrát nezahýbou - základ jde splnit hravě, je to fakt na pohodu v létě. Ale vůbec mi nebude vadit, když se budu plést.
    Já už se dohrabala k prvnímu upgradu, ale bez sousedské výpomoci by to nešlo, takže děkuji sousedům! Pohodovou neděli přeji, u nás chvilku prší :) (a než jsem to dopsala, tak je po dešti. Ach jo...).

18. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Dalších 10 pokusů a jen dvě lampy,:music: je to asi rozbitéo_O

Honzulka05, maribeja a Janka79 tohle ocenili.
  19. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

Ani sa nemám chuť vyjadrovať k tým lampám:( ...................odmeny :wuerg:.......za mňa akcia strata času-.-

maribeja a Janka79 tohle ocenili.
  20. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Už mě ty akce pořádně vytáčej :mad: prý , že bude padat kouzelná lampa z chlévů a stromů , to je pořádný podvod na hráče !!!!! Mám celou plochu chlívků a stromů a nepadla ani jedna lampa !!!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.