Farmaramské noci (1.8. - 7.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 31/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ze dvou ploch céčkových lenochodů, po dvou sklizních ,vypadly celkem 4 lampy.Za necelých 7hodin je to asi dobrý.o_O
    zatím 24/42

Helena1313 a duna.duna1 tohle ocenili.
  2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem obetoval jednu plochu stromu, lampy z toho nepadaji a presel jsem na bile kytky... no a hned je to lepsi, dodal jsem prvni koberce a ziskal z nich lampy...

Vypadavat ma 165 jehel/den, v tuto chvili ma byt 352 (nebo chybet 638 ), mam 754 (chybi 236 ), mam 76% hotovo.
    Vypadavat ma 42 lamp/den, v tuto chvili ma byt 90 nebo chybet 162, mam 83 (chybi 169 ), mam 32% hotovo.
    Stav bilych kaktusu : idealne 1758 kusu (825/den ), mam 2590 z 4950 (52% ).
    Zatim uplynulo 35% casu, zbyva 92 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny pro 55 kusu kobercu, celkem cca za 4,6 hodin.

Helena1313, DANKA722 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Má vypadávat 42 lamp za den? o_O To zní hodně nereálně, i když pokud mrknu k sobě do lampárny, tak limit splňuji, ale je to těsný. Akce vypečená jako momentální počasí :wuerg:8)

4. janinda75

janinda75 Zelenáč fóra

Lampy super od začátku akce jich mám celých 5 kusů a mám vysazené i stromy i postavené stáje a výrobny takže je dobře že "vše funguje jak má" 42 kusů za den haha

Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Za celý štvrtok a piatok 4 lampy!!! Od vydriduchov som dostal 4 ešte v stredu a odvtedy žiadnu tak sa pýtam, z ČOHO to vlastne tie slávne lampy padajú???a ako sa dá splniť aj druhá časť akcie???

6. libakos

libakos Polobůh fóra

Počáteční nechuť k akci se promítá ve skutečnost,pidimužíky zastavím před stonkem a uvidím kolik bude lamp,pokud nedokončím aspoň mi nezůstane šedý řádek a tak dekorky půjdou do straši parku.

Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  7. Catherly

Catherly Zelenáč fóra

Ahoj všem, koukám, že nejsem sama, co sklízí výběhy, stromy a výrobny a lampy nikde... ještě že jich na 1 odevzdání potřebujeme 6 že, to aby nám jich pak moc nezbylo..nevím kdo tohle vymýšlí a nastavuje možnost vapadávání, ale tentokrát se mu to teda opravdu nepovedlo :(

Borek51, anajavonuj a evainfo tohle ocenili.
  8. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, tak jsem na tom jako Kaolin 24/42, až na to, že dneska ze 3 ploch mám jen 3 lampy. Fakt to nepadá. Jára

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hm, tak uvidím, jak daleko se dostanu, trošku místa ještě mám....

Zatím mám 31/58 a 10/42.

10. papulice

papulice Veterán fóra

aha a je to tady,pořád si chválíte jak padají jehly,tak už nepadají,dnes z nejdelší akční vypadlo jen na 3 koberce a to je sakra málo,jojo RT to také čte a přiškrtili,já se ani nedivím!!!!

Honzulka05, Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  11. domina.vlasta

domina.vlasta Pisálek fóra

Tak nevím, nevím...ale z 25 stájí a výroben a cca 70 stromů ani malilinká lampička :-( s takovou to fakt nedám

safira65, Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  12. Rendaakuba

Rendaakuba Rádoby autor

libakos to udělej celou první akci, tam ty potřebné dekorky získáš, v té druhé části jsou podle mě navíc, takže stonek nebudeš mít šedý

Helena1313, evainfo a zemanka01 tohle ocenili.
  13. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Stonek si klidně udělej :) Ty dekorky na něj získáš tak jako tak za počet odevzdaných koberců - mrkni na první stranu :)
    Lampy v podstatě nepotřebuješ, za ně dostáváš ty dekorky ještě jednou :)

Já jsem s lampama v klidu, hlavně abych měla dost jehel (napěstováno mám), a měla stonek. Ty double dekorky mi stejně zůstanou v liště, protože už je ani nemám kam dávat :) Ale jasně, že pokud budou lampy, tak je medvědovi dám :)

14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

klidně za ban mě to je 14 dni jedno

15. libakos

libakos Polobůh fóra

zemanka,Rendaakuba-dík,protože jsem nechtěla akci dělat, moc jsem nečetla a nic neřešila.Pěstuju jen na jednom poli s tím že to nějak dopadne....

Helena1313, evainfo a zemanka01 tohle ocenili.
  16. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Náš modem dnes po obědě vyhlásil stávku, že v tom vedru dělat nebude. Podařilo se mi ho k práci přesvědčit až teď večer. Kvůli výpadku sklizně mi teď chybí jehly, které doposud vždy přebývaly.
    Mám 47/58 a 13/42.

MatysekKamilek, DANKA722 a evainfo tohle ocenili.
  17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Zachvíľu si pozbieram a 1x zasadím ten biely kaktus.Ráno ho pozbieram neviem či utkám koberce alebo nameliem:D:D keď sa robia v mlyne ktoré mi po 38-ičku chýbajú a budem mať limit splnený.Radšej si budem pestovať do stodoly a robiť úlohy.

18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Prrr ím na to chlévy,vracím se zpět k echinocereusu.Lampy jsou lepší od medvědů.

14/42

Helena1313 a DANKA722 tohle ocenili.
  19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... tak jsem před chvilkou doletěla :) a hned šla mlít a darovat. Přes den jsem měla saguaro a ráno bude další várka. Jehle pěkně padají, ale asi budu muset zítra dopěstovávat bílý kaktus, protože i když už mám stoneček [​IMG] a 10 her navíc :p tak měl přidat víc lampiček a když to málo padá opravdu ze všeho, musím krmit ty prďolky a doufat, že mi lampy darují, páni ... to je jako na něco mlsně čekat ve frontě a nevědět, jestli na mě něco zbude xD. Přeji všem hezký večer a ať nám to začne konečně svítit.

20. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Krutá realita:
    Křišťálové vodopády - samé pandy, základní čas 15 hodin, s vodou a nějakým tím zkrácením samozřejmě kratší. A výsledek? 3 fakt slovy tři kouzelné lampy. A to jsem tam k nim měla 27 JC. A o slonech nemluvím, ty byli na druhé ploše a tam byla nula kouzelných lamp.
    Jako do konce akce se to dá, teď jsem všady dala stromy, takže farma vlastně v normálu, ale je to děs běs a takovéto náhodné číslo vypadávání dokáže celou akci otrávit.....

V současné době odehráno: 1. část celá a s džinem 16 her z celkových 42. A to jsem dostala i celkem dost lamp z té 1. části.

Jinak řádek v nebi asi od odpoledne funguje, a navíc odehráno asi 14 her, víc pokračovat tedy už nebudu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.