Farmářský pohár (14.6. - 15.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. maurehata

maurehata Osvícený autor

Tak ja mam z druhe sklizne 3 tycky. Policka mam velka, uz z velikonocni akce bylo jasne, ze vypadavani na spesl plose je totalne haluzoidni a je naprosto zbytecne mit minipolicka a doufat tak ve zlepseni sance na vypadnuti (ne) padatek. A to je zatim vlastne jedine, co na teto akci ocenuju - jedu bez kombajnu, na farme i baha jinak mam stromy a plnim stodolu ;).

2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Pole 2*2 2 tyčky ... legenda 30/30

Dobrou noc....

myš59, Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Myslim si, ze sa to uz zlepsuje, zo 7 policok 2x2 padla jedna palica.....xD

4. libakos

libakos Polobůh fóra

28 políček-1 tyčka,zkusím 2x2 ale až ráno,v noci spímxD

5. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

tak já sklidil 1x políčka 4x4 a tyčka se neobjevila doufám že se objeví při téhle další sklizni za 5 minut vypadla 1 tyčka

Naposledy upraveno: 14/6/18
  6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Nechce se mi na toto plácat kupony, tak jedu jen na těch sedmi velkých ručně. Zbytek hospodářství včetně parků a nebe nehnutě stojí.
    Ale z první sklizně ze 4 velkých byly 4 tyčky, ze 6 středních nic. Nyní ze 7 velkých 2 tyčky. Na noc dána pole 1x1. Přes den dám asi zase velká, nechce se mi klikat zbytečně.
    A řeknu vám, je to pohoda nemuset farmařit :D Těch pár políček mě baví.

7. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Z druhé sklizně - pole 2x1 - 1 tyčka. Legenda plná. :eek:

8. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tož zatím jsem měl 1 sklizeň, neb jsem dlouho uvažoval; ještě jednou četl a rozhodl se pro poslední část - výzdobu stadionu a zisk další větve. V družstvu budu plnit jen to, kde nebudu platit šlechtěnci. Stejně se jimi zatím platí vlajky. Fotbal mi nudí, tak zatím je čas. Teď mi tak napadlo, asi jsem to přehlédl- nepamatuje si někdo, jestli ten úkol zmizí, než se otevře dvojka? Fakt nemám odvahu to číst znovu,brrr.
    Usadil jsem všech 10 ks na známý počet polí a získal(s legendou 30/30)- tradááá- nulu.
    Na mladších farmách po 2 ks. Legendu jsem tam schválně nechal na 29/30.
    Spokojnoj noči,dorogie druzjá

Helena1313, zahradnice4 a myš59 tohle ocenili.
  9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG], to není možné, celá plocha pidipolí, idem si dať výpoveď, zruším všetky dovolenky a budem iba tu na farmafutbalexD
    ale krakoramaja, vieš komu to hovor, kedy si musela:D

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Stastlivci, velka pole a 0 tycek... tak nevim, ale to ted nebude ani na jednu hru... a ukolu jsem delal jen pulku, zadne slechtence, takze na stadion jsem se akorat podival, ale nezahral... nicmene nalepka a kytka za mince je doma, takze hura cekani na dalsi ukol, ze?

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, vážně? Ani jediný den,například v červnu neobětuješ? To si to budeš muset hodně naplánovat, aby se některé procedury nekryly se sklizníxD

12. výpliv

výpliv Perspektivní autor

Dobré ráno, tyčky budou asi hodně diskutované téma. Na mé farmě zatím ze sklizně po 3 tyčkách. To farma mé kamarádky je na tom hůře 1 - 2 tyčky. Obě máme pole 2x2 a legenda 30.
    Tak nevím, ale to náhodné číslo pro vypadávátka není zrovna v tomto přřípadě vhodné.
    Přeji všem pěkný den a věřím, že času je dost a dost - tak snad to napadá.

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tož tak [​IMG] o_O Ještě bych mohl za mince vyzvednout 200 ks akční z obchodu!
    Poslední sklizeň dala 1 tyčku.
    Takhle si RT představuje týden zábavy?:p Čekat jak pako na tyčky aby mohli hráči semlít po x sklízních jednu ubohou vlajku? Ono ani po přidání dalších sedmi polích 2x2 to nebude o mnoho lepší!:eek:Po kompletním rozšíření pak budou potřebné 2 sklizně na jednu vlajku!
    Stejně to na moc častý mletí nevypadá,protože pak by nemuselo zbejt na stonek!Fakt nešlo dát hráčům třeba 5 ks vlajek zdarma každej den?
    Za mně nejhorší,nejtrapnější a nejvyčůranější akce roku!:p

14. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj, sázím na pole 2x1, plná legenda a tady je přehled tyčí:
    1. sklizeň - 2
    2. sklizeň - 1
    3. sklizeň - 0
    4. sklizeň - 3
    Nejradši bych tu tyč použila na něco jiného než na mletí ;)

Edit:

5. sklizeň - 3 ........................ celkem 9 tyček/5 sklizní

Naposledy upraveno: 15/6/18
  15. zetorka25

zetorka25 Aktivní autor

Dobré ráno farmáři. Na fotbalovou akci na farmě se nikdy netěším. Ta dávná, úplně první, byla totální fiasko s vypadávátky. Mnozí určitě pamatují dnes už legendární hlášku "míče nepadají".
    Ta pachuť zklamání ze zbytečné snahy u mě zůstala a od té doby fotbalové akce beru jako takové slepé střevo. Na farmě se vyskytuje, někdy se ozve, ale k životu podstatné není.
    Tentokrát je to alespoň na samostatné ploše, takže něco napěstuji a něco napadá a co splním to bude. Jenom ta akčnost akce je taková šnečí, více by se to hodilo na MS v šachu, kde by se stanovil jeden tah figurkou za jeden den.

16. malanek70

malanek70 Expert fóra

Tak hlavně jim nezapomeňte nacpat cca 4000kč za dekorky a cca 500kč za koše, to je asi jediné toužebné očekávání RT od této akce, protože padátka zatím padají velmi sporadicky a vypěstovat tisíce oleandrů po 28 kusech za sklizeň bude taky asi pro kouzelníky ;)

Janina0971, Trepifajksl a Helena1313 tohle ocenili.
  17. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Nevím jak vy, k mletí fanouškovské barvy ve mlýně je zapotřebí 6tyček...já mám v tuto chvíli .... jednu. Tudíž nemohu umlýt ani jednu barvu..nemám čas sedět u PC a pravidelně sklízet ...za mne palec dolů:wuerg:

evainfo, megi1967 a Helena1313 tohle ocenili.
  18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem si to taky musela vyzkoušet na vlastní kůži :p a potvrzuji příspěvky přede mnou - z velkých polí to padá více než z malých. Tím nemyslím, že vždy je počet paliček z jedné sklizně větší, ale ono stačí, když je stejný a už je to výhoda na straně polí 2x2 ;)
    Takže svůj zájem přesouvám k těmto výhodnějším polím a na malá kašlu ;)

19. marian.rom

marian.rom Perspektivní autor

!! pročítám si odměny FOTBALOVÉHO OBCHODU v prvním týdnu a asi se vloudila chybička..
    5x Zuzino ultrahnojivo má zřejmě být za 15 hvězdičkových mincí a ne 5 .

20. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Ahoj farmari, nejak nechapu narky na nepadani po necelem dni akce, když akce trva mesic. Druha věc je, ze co by jsme cekali, ze nam ze 7 poli vypadne 15 padatek? Akce je na dlouho a je asi pochopitelne, ze se proste potahne a bude to trvat. Není to bezna akce s beznymi nároky, která bezne trva tyden a jen se prodloužila na mesic, je to proste akce, která je casove hodne narocnejsi (kvůli jeji delce). Další věc je, ze az budeme mit otevreny všechny plochy, bude to s padatkama jinak, nehlede na to, ze ono se to zlepsi i tak, první den akce to nebyva buhvijak slavne nikdy. U této akce to osobne vnimam tak, ze kdo nemá moznost sklidit pravidelne (a to v delce 1 mesice :eek:), muze mit problém. A je mi jasne, ze tady většina lidi nesedi jako ja, cely den (ne ze bych sedela cely den u pocitace, ale většinou mam prostor si tech 5 minut na farmu udelat :) ) A v tom pripade bych si ja osobne určila priority, procetla si znovu co kde ceho a co splnit chci, pripadne co je pro me realne. Verte tomu, ze tahle akce muze byt velice osemetna, protože pokud chci splnit všechno - ukoly v druzstvu, na konci zdobeni stadionu, tak si nemuzu dovolit mlit fanouskovske barvy ze vseho, co mi vypadne, nebo napestuji, aspoň ne do doby, nez budu vedet, jak na tom jsem. Protože pak to na me vyplivne, ze to chce 300 padatek a budu vite kde :) Takze podle me to chce aspoň trosku strategie a veselou mysl, ono nebude tak zle ;)

A opet prosim, není mysleno jako utok na nikoho, ciste jen me uvahy

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.