Farmářský pohár (14.6. - 15.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak mi vypadly z polí 2x2 celkem 3 tyčky, dala jsem znovu na velká pole, už jsem si 6x zahrála fotbal
    legenda plná a sklizeň kombajnem

Naposledy upraveno: 14/6/18
  2. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, z polí 2x1 vypadly 2 tyčky.

Edit: legenda 30% a sklizeň kombajnem

3. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Kráásně dlouhéé a kráásně zamotané.

myš59, tydýtková a Helena1313 tohle ocenili.
  4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

zahradnice4, kaolín11 - samozřejmě můžete mít pravdu a každému to může padat
    jinak, viz 2 příspěvky nade mnou.
    Jakou roli momentálně (jestli vůbec) u 7 (14) polí sehraje legenda, si netroufám posoudit.
    Já odzkoušeno nemám.
    :D

Edit
    Legendu jsem zmínil jen proto, že nevím jakou má davidson, která měla z velkých
    polí 3 tyčky a Apachie, která měla z polovičních polí 2 tyčky.
    :D

5. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

"Zasela jsem na 2x1, tak pak dám vědět, co vypadlo."
    Tak vypadly přesně 2 tyčky. Legendu mám na 30%, sklízela jsem ručně.
    Nevim, nevim - víc z velkých polí jako má davidson, to odporuje tomu, co jsem předtím napsala. Jsem zvědavá na další počty tyček u jiných farmářů.

myš59, Helena1313 a kaolín11 tohle ocenili.
  6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Původně jsem tuto akci dělat nechtěl, ale nakonec jsem se rozhodl že to přeci jen zkusím.

7. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

okrem Legendy tu máme riadky na vypadávatka...bývylé akcie, čo niekomu nestáli za to...

8. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

sklizeň pole 1x1 ani jedna tyčka :sleepy:

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sklizeň 2x1 dala 3 tyčky.:eek:
    Asi zvolím večer vhodný nápoj v hojném množství a tyčky se jistě později dostaví také!o_O

10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Sklizeň 2x1 vydala 4 tyčky. Asi to tak nechám.
    Jen zamrzí že nejde použít SH.

11. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Krasny vecer prajem, tak mne zo 4 poli 2x2 a 6 poli 1x2 vypadlo presne 0, slovom nula palic - tyciek....:p. Tak len dufam, ze sa to nejako casom rozbehne...alebo rozsype.

12. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Sklizeň 2x1 dala 4 tyčky. SH mrzí moc, zvláště, když budu 14 dní mimo.

13. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

O vhodném nápoji také uvažuji xD Ovšem myslím, že se v chuti neshodneme...já mám v plánu minimálně dvě kávy, z čehož ta druhá bude dost silná, páč už hodiny budou ukazovat tak tři ráno o_O Asi jediná výhoda noční, že můžu sklízet a sklízet a možná ještě i sklízet xD
    Všimli jste si toho zajíce v zeleném triku, jak chodí nakupovat do stánku s jídlem? xD Jsou dva, nebo jeden? xDxD

14. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

sklizeň pidipolí dala 1 tyčku ... nic moc vzhledem k tomu množství, co bude potřeba, ale akce teprve začala, je málo polí, snad to později bude lepší ;)

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

4*4+6*2 = 1 tycka, tak jsem dal 7*4, ale jak vidim, zadny velky uspech to mit nebude...
    jen nevim (neprocetl jsem se jeste na konec popisu) zda ma smysl hrat (nemam zadnou vlajku) a zda je nutne neco z obchodu brat (zatim nezaujalo nic)...
    mozna je lepsi spis setrit na zaver, nebo hrozi ze neco prosvihnu?

16. doben

doben Ikona fóra

Video s návodem k akci již najdete zde(klik).

17. maurehata

maurehata Osvícený autor

Z prvni sklizne mam taky 2 tycky, pricemz legendu mam 29/30 a jinak na vypadavatka nemam nic. Minihra je priserna, takhle osekany mne to neba. Spocitam si, kolik budu potrebovat minci na vybrani toho, co z obchodu chci - SK a PL, vic asi nic. A stale premyslim i nad tim, jak dlouho mne to bude bavit, tolik jsem doufala, ze si pri minihre prijdeme i zase na nejake superko ci partylistky, ovsem za 6 pokusu jsem mimo krejcaru, bz a bbz ziskala tusim 1 zuzihnojivo, to je teda terno. Nuda, nuda, nuda, zatim mne nic jinyho jako hodnoceni nenapada.

malanek70, myš59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

.i..i

něco se změnilo nebo minuhru lze hrát denně neomezeně?

myš59 tohle ocenil(a).
  19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

mr.lordi - zatím to vypadá, že minihru budeme moct hrát, dokud nám budou Fanouškovské barvy stačit ;)

myš59 a mituli tohle ocenili.
  20. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

cipana, žiadny farmár, idem ja het...-.-
    a nič sa mi neseká

Honzulka05 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.