Farmářský pohár (14.6. - 15.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

zahradnice4 - ahoj, na to ti odpověď nedám, ptž ji nevím. Ale vyzkoušíme, uvidíme....:)

2. libakos

libakos Polobůh fóra

Nedává mi logiku,že dostanu 10 kousků a zasadit můžu jen 7 ,nebo jsem něco přehlídla....

3. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

libakos:
    V zásadě můžeš zasadit na 6 polí 1x2 a na 4 pole 2x2 celkem 10 ks akční plodiny. Jediné, co by na začátku mohlo případně fungovat, je, že by ti mohlo před první sklizní přistát ve stodole až 5 ks akční "kvůli prázdné stodole"...

preperka: (níže)
    Na variantu s plněním úkolu v družstvu jsem zapomněl. Dík za upozornění.

Naposledy upraveno: 14/6/18
  4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

zahradnice4: Na každou hru je 5 pokusů se strefit do branky

5. libakos

libakos Polobůh fóra

Díky, myslela jsem že můžu pěstovat jen na 2x2 vůbec jsem to nezkusila jinak,no hned na začátku to zvořu:mad:

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nevím jak se mám dostat do minihry-nenadávat prosím,fakt jsem četla návod 5*-:eek:

7. Skali

Klikni na stadion ;) Ale měj připravené fanouškovské barvy sebou :)

myš59 a vilm4 tohle ocenili.
  8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tahle akce už tu několikrát byla a pořád to někdo nechápe.Čekám dotazy proč nefunguje SH a bonusy z kola štěstí.o_O
    Splnil sem úkol v družstvu a zasel na pole 2x1. Teď budu týden točit akční a jinak nic.:eek: Minihra mě nebere.Jedu na stonek.Na vyčuranej skleník hážu bóbika.:)

9. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Mě přišlo výhodnější udělat úkol ve družstvu a všechna pole osadit hned než čekat na připsání nových. Dala jsem je na pole 2x1 s vodou a hnojem.

10. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Skali můžu se zeptat jak se budou odemykat oblasti stadionu ?

vilm4 a Natálka29 tohle ocenili.
  11. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Kde je to slibované videovideo

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

bola som si zakopať 6x, a to sú len pokutové kopy, tie mi idú :Daž na 1 pokus, všetko trefa8):D (na každý pokutový kop je 5 pokusov, nie je to nič zložité);)

a na štadión sa môžem dostať aj po reštarte hry, no uvidím, večer budem mať fanúšikovské farby z olé Nemecko, už by som ich mala, ale dekorku som netušiac zbúrala s citrónami-.-, mala by som podať nejaký zlepšovák na dekorky na pestovacích plochách, niečo ako vrtule, alebo ponožky na stromy....;)

13. Zorka341

• Příspěvek bez vlastního obsahu je považován za spam. Skali

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. dasicka

dasicka Pisálek fóra

tak ja som alebo blba, alebo neviem zasadit oleander :(

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. Zorka341

Ahoj doben, kde najdu to slibované video? děkuji za odpověď

Helena1313 a vilm4 tohle ocenili.
  16. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Nepsali na začátku že minihra půjde hrát jen jednou za deno_Omám odehráno 6 her:D

citace : POPIS MINIHRY
    V jedné hře můžete získat maximálně 6 hvězdičkových mincí. Minihru je možné si zahrát pouze jednou denně.

17. Skali

Zorka341 - napadlo tě třeba, že Doben je ještě ve škole? Že tady nedřepí od rána do večera ? Potřebuješ na položení polí a zasetí akční nutně videonávod ?

Herní plocha je rozdělena na čtyři zóny, každá obsahuje 7 polí velikosti 2x2. Tento týden máme k dispozici pouze jednu zónu, ostatní se zpřístupní automaticky v průběhu akce, jakmile nastane ten pravý čas.

hubabuba1968 - kuk tady

Musíš nejdříve na plochu položit pole. Potom na pole zaseješ akční rostlinu.

18. Maxula

Maxula Pisálek fóra

Zorka341 klikni na hřišti na políčka

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

78 *mincí .... budu střádat do konce akce, pak si vyberu, co se mi bude hodit :)

20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Skali - už po 45 minutách od začátku akce mi tě začíná být docela líto. A ostatních moderátorů též. To pro vás bude krušný měsíc.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.