Farmářský pohár (14.6. - 15.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

ty oleandry to je teda bída sklidil jsem si tyčky sice padají vypadlo 8 tyček ale měl jsem 411 oleandrů tak doufám že napěstuji chybí mi 3 vlajky připadá mi to jako nekonečné pěstování ježiši kriste :sleepy::sleepy:

2. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Já nestíhám a nějak mě to netrápí..., stonek nestonek... Ale góly padaly a jednou se stalo, že nepadl a odešla jsem s prázdnou... No a na začátku jsem chytrá mlela modré vlajky a plnila dočasné úkoly... Njn, pozdě jsem si přečetla celou akci... A tak jsem si řekla, že se na poli v holínkách neudřu...;)

3. alena1480

alena1480 Pisálek fóra

Koukám jak blázen, v družstvu už vyměnily zase hru, takže ty kytky už nepůjdou ani odevzdat?, to potom už nemá cenu dělat tuhle akci.

hanynkach tohle ocenil(a).
  4. bobina40

bobina40 Pisálek fóra

Mám dotaz na moderátory:
    v přehledu k akci je v tabulce u farm. poháru V 3. úkol jako odměna uvedeno krokodýlí jezírko a teď na mě v družstvu kouká jako odměna továrna na zubní kartáčky! Co je tedy správně? Já jen abych nedodala a pak se napsalo, že to byla chyba a já přišla o továrnu, kterou ještě nemám.

evainfo tohle ocenil(a).
  5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj alena1480

to že dojde ke změně úkolů bylo dopředu oznámeno. Viz. první příspěvky v tomto tématu.

Ahoj bobina40
    ,

správně je to co je ve hře Továrna na zubní kartáčky.

hanynkach a Xenie6161 tohle ocenili.
  6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

tak úkol 5 téměř splněn šlechtěnce vynechám moc jich nemám a to samé superkrmivo

hanynkach a slonička45 tohle ocenili.
  7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) neplním úkoly od začátku, stonek hotový a sklizně melu na fotbal, že si začutám. Jsem koukla na poslední úkol a zaujal jen poslední čtvrtý, kde získám 6 modrých vlajek. Už první stříbrný mě odradil asi proto, že produkty jsou na trhu tak předražené ... prostě nedám xD. Jen mám větší a větší přebytek po namletí modrých vlajek na kopanou ... 327 tyček a oleandru teď jen 47 kousků. není to divné? xD a to sklízím 4x - až 5x denně. No zbylé tyčky se vymění za 15 BZ/TBZ a 20 KR vážně pecka!! Hra pomalu na měsíc, hodně hráčů to nezvládne kvůli zbytečným úkolům v družstvu a kdo to zvládne bez družstva má nadbytek úzkoprofilových tyček, které nemůže použít :oops: a určitě nejsem jediná. Hledám chybu a snad mi někdo pomůže radou či vysvětlením :p to nějak nechápu.

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

evainfo - a to jsme fňukali, že tyčky nepadaj a nepadaj xD
    Též mi krapítko přebývají
    [​IMG] :p

9. satelit

satelit Hvězda fóra

Vyměním tyčky za oléandr. Zn. chci kopat penalty. xD

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taky to mam krapet nevyvazeny, 374+261, ted zrovna se mi mele navnada, ale i tak... no ono zase toho neni co vybirat, pojede se do konce a protoze jsem zadnou vlajku neziskal za docasny ukoly, tak jeste par drobnosti se da koupit :)

tydýtková, Xenie6161 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nu, já chci momentálně taky odkopat 20 penalt, leč se minihra seká.... tak nevím, všude tady v Podgoře bouří, protože v tuto chvíli je jasný výsledek HR vs. ENG, psi štěkají jak pominutí, střelilo se tu pár petard, auta troubí... nu, snad se dnes v přímořském městečku taky půjde spát.
    ...a penalty si odstřílím jindy 8)

Jo, a nakonec jsem se pustila do Červených vlajek. Před chvílí jsem odevzdala 4, vybrala jsem si nějaké úpravy stadionu. A nedá mi to, zkusím i dál. Rozhodně se mi nepovedl výběr Vlajky (ta Baha se mi prostě do "krámu" nehodí). Takže chci dodat ještě 1 Červenou vlajku.
    Získala jsem tak aspoň 1 dekoraci.

tydýtková, Honzulka05 a zejdy66 tohle ocenili.
  12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Na začátku jsem brblal nad tím že nemám tyčky.
    Teď brblám že nemám kytky.

13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo ;)

14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

poslední 2 vlajky ještě umlít snad to dokážu dnes si 1 umliji ale ta další jedna to už nevim

k.vitek, slonička45 a zahradnice4 tohle ocenili.
  15. dencice

dencice Stálice fóra

Tak nevím,ale asi to opravdu nestihnu....sázím a sklízím jak o život, chybí mi udělat 7 vlajek a to asi nedám...pokud ne, tak poprvé od začátku co farmařim akci nestihnu, leda nařídit budík a vstávat i v noci...všem co mají hotovo gratuluji:)

16. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Třetí část vynechána ale dokončení akce je reálne asi tak jako že se naši dostanou na mistrovství.

17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak ještě 2 červené vlajky, to snad už zvládnu .... kytek mám teď 394

tydýtková a helik006 tohle ocenili.
  18. jaciz

jaciz Rádoby autor

Na tom vydělal ten, kdo neplnil úkoly v družstvu. Kdybych oleandry nedala tam, tak jsem mohla mít stonek :cry:

pompo68 a zuzanka11221410 tohle ocenili.
  19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jak jsem od zacatku psal - jen jeden ukol se vyplatilo plnit +- ze dal tolik vlajek+minci aby se investice vyplatila... a taky ty prvni ukoly vychazely levneji na pozadavky... ted to vlastne nuti lidi davat slechtence...
    Ja az do doby nez jsem ziskal dekorku nemel jedinou vlajku, z ni prisla prvni... pak jsem za cerveny ziskal mraky modrych :)

20. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Uf stonek je hotovej. Já úkoly většinou neplnila a i tak se bála že to nestihnu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.