Farmářský pohár (14.6. - 15.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Taky mi chybí dodělat 6 vlajek, nic jsem nepočítala a jen doufala, že po otevření poslední části na pěstování to bude rychlejší a ono prd a šišky na voříšky. Ale pokud nedojde k výpadku, měla bych to stihnout ...myslím pochopitelně řádek ...a jak říká anvan..takovou akci již nikdy více :cry:

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

anvan: akce končí za 6 dní, poslední vlajku si klidně mohla umlít až 6tý den, ale to KFC že?
    tak zkus navrhnout jaká akce by se třeba hodila na této ploše příště, RT rozhodl, že MS na farmě bude dlouhé jako v reálu, je to plocha, která nikoho neomezuje a jak píše kaolín dá se splnit, tak můžeš jedině doufat, že se fotbalový míč delší dobu neobjeví ,-)) ten hnus bys určitě nedala ,-))))))
    A jak se dařily pokutové kopy, jestli se ti třeba tím odporem netřásla ruka ,-)

Naposledy upraveno: 9/7/18
  3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Uznávám že to bylo dlouhý a únavný, ale jinak akce na pohodu.
    Mám napěstováno už na mnoho vlajek navíc.

4. larelay

larelay Analytik fóra

Tak mám taky konečně hotovo a za mne to byla jedna z nejhorších akcí na farmě. Ale nelíbila se mi žádná akce na speciální ploše. Vždycky je to překombinované a stejně nic z toho pořádného. Taky souhlasím s tím, že dát takto dlouhou akci na dobu, kdy většina lidí bývá pryč, není šťastné, a když už MS ve fotbale na farmě, šlo to hrát na normální ploše a zábavněji, něco ve stylu královny, ale té původní. Ale tak zase to bylo něco jiného, a to se ocenit dá.
    Farma už dávno není, co bývala, a po pravdě mi to nevadí. Dospěla jsem do fáze, kdy je mi jedno, jestli mám novinky ve hře, přestala jsem je sledovat, poslední vláček u mne profrčel, aby se neřeklo...za akce jsem pořád ráda, ale ne proto, že by mne bavily, ale že bych asi pomalu přestala na farmu chodit, a to by mi zatím bylo pořád líto, po tolika letech. Takto je to moc pěkná nostalgie, asi už nějak víc stárnu :)
    Krásné pondělí všem.

5. anvan

anvan Dozorce fóra

Osobně si myslím, že akce nebyla vymyšlena špatně - ale měla tu chybu, že nešlo pěstování nijak popohánět. Prostě se to táhlo opravdu jak sopel na rukávu. Kdyby fungovalo SH nebo nějaké vylepšení z kola štěstí (i když v mém případě by to ty fusekle, jarní vývazky, obyčejné výrobny apod. stejně nevytrhly), tak by to byla akce zajímavá, variabilní, pro každého něco. A ano - RT vsadil právě na tu naši KFC, a my trubky to opět zežvejkly a točíme kytku ostopéro..:D
    Moje nadšení pro akce by klidně mohla spravit opět "Královna"...:pxDxD

Pitrýsek: střelba na jistotu, ale bez nadšení...

6. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

a ja som plnila všetky akcie takže stonka nebude. Mám lem 3 č.vlajky namleté:cry: a za modré nemám čo nakúpiť

7. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Souhlasím, ale zároveň i nesouhlasím s anvan.
    To, že velikánský usměv na tváři, radost v očích a spokojenost po těle by byla účast zde naší Královny, o tom žádná a že by se hodila a pekelně dobře.
    Ale zase na druhou stranu jsme si v pěstování akční - oléandru pěkně rovni. Máš zde na výběr buď akční pěstovat samotné, s vodou s hnojem nebo s vodou a hnojem. Nic jiného. Mě by se občas na té ploše líbily poho pole se SH. Líbit se, to může, ale realita je poněkud jiná. No a musím přiznat, že ještě asi 300 oleándru a je hotovo.
    Pěkné odpoledne.

8. Pitrýsek47

chrust1: Ako že nie? To už jsi všechno zboží za mince vykoupila?

bursuk59, Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

A jde se do finále
    ještě 200 oleandrů a bude po ptákáchxDxDxD

10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Bude nebo nebude... trochu propočítáno to mám. Ale zase to není akce která by u mě zvedla hráčský adrenalin.Nemám ráda akce, které jako hráč nemůžu ovlivnit a přizpůsobit si je svým možnostem. Zadání: vlez co čtyři hodiny na farmu, realita ze tří dnů skoro třicet hodin v práci...a bylo úplně jedno, jestli jsme zalévala a hnojila nebo naopak,v pěstování si můžeme být rovni, ve sklízení ne;):)

11. Pitrýsek47

Rovnost nikdy nemůže být a nebyla v ničem dokonalá,to prostě neexistuje ani v reálu ,-))) to bychom se měli jako před pádem jisté říše a království, ale tak to nefunguje, jen vždy spěje ke konci .... i farmy.

pořád nemám tu jednu vlajku ,-))))

12. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

stačí už jen 4 vlajky mám 11 z 15 dofám že to stihnu :mad:

13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Teoreticky bych to samozřejmě stihnout mohla, ale nedostanu se ke sklizni víc jak 3x za den a tedy za 1 den neumelu ani jednu vlajku. A přitom s padátky by problém nebyl, jen zkrátka nestihnu dopěstovat. Koncem června jsem měla největší fofr v práci, na dovče jsem se k hraní prakticky nedostala, no a teď už to asi nedoženu.

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No a pokud se ziska par modrych vlajek diky dekoraci a taky postupnemu mleti cervenych vlajek, tak i po jejich dodani do ukolu se ziskaji dalsi modre... a za ne stribrne mince a za ty par stovek oleandru v obchode...
    Vic se ziskat neda, ja jsem pres den dal jen 4 sklizne a vcera bylo hotovo, vlastne by bylo predevcirem, jen jsem do mlyna dal vsechno naraz = ty oleandry za stribrne jsem vybral az pote co jsem vsechno dodal z cervenych vlajek...

Zrzinka11, Honzulka05 a bursuk59 tohle ocenili.
  15. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

už jen 3 vlajky tak doufám že oléandry dopěstuji zítra a ve čtvrtek kdy jsem doma nenechám si ho utéct

evainfo a -Kuteno- tohle ocenili.
  16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Teď jsem chvilku koukala na čutálisty na stadionu a nepadaj branky, za celou akci ani jeden gól, ani fandit nemůžem :p
    Akce hotová včera a už plním dočasný úkol v družstvu, ten je do zítřka a pak asi přestanu s pěstováním xD

evainfo, herda21 a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. vrbovka

vrbovka Aktivní autor

Tak taky hotovo. Mám tolik vlajek, že se asi učutám !!! :p

fany2020, evainfo a herda21 tohle ocenili.
  18. herda21

herda21 Expert fóra

vrbovka: Tak taky hotovo. Mám tolik vlajek, že se asi učutám !!! :p

To já pro jistotu "čutám " průběžně. Sklidím potřebné množství, umelu vlajku a jdu do toho :) Už mi chybí jen tři. Hm, vypadá to, že bych ten stoneček nakonec stihnout mohla... :)

19. Štika

Štika Mistr fóra

Stonek stonkuje ,oléandr sázím a modré vlajky hned prokopu,mincí zatím nastřádáno 882,z družstva vybrán jen oleandr,jinak jsem je neplnila. Až na ten poslední.Ve fotbalovém obchodě se dá docela slušně vybrat.
    Akce se táhne ale nijak zvlášť mi to nevadí,nějaké prostoje mezi sklízením mám ,nemám čas ležet u Farmy celý den.
    Kdo ještě nemá stonek tak ať se zadaří.

Naposledy upraveno: 14/7/18
    evainfo a MatysekKamilek tohle ocenili.
  20. lekz

lekz Pisálek fóra

GordonSargent

Rovné podmínky říkám tomu,když mají všichni stejnou možnost pěstování bez ohledu na SH,na víc ploch k pěstování nebo nákupy košíků...má to být hra pro zábavu ne pro zisk RT (i když oni by jistě rádi). To jestli už člověk má čas nebo si jako někteří nastavují hodiny sklízení,je už na nich a na jejich možnostech a chtíči.
    Ale klasicky sto lidí sto názorů :)
    Pěkné farmaření

GordonSargent a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.