Farmářský pohár (14.6. - 15.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

fajn, tvůj názor, ale většina nic zmatečného na akci nevidí ,-)))
    proč to není, protože RT rozhodl, změna je život a bystří co? byl bych zase za chytrolína ,-))))))
    ještě 2 červené vlajky

Ailuro: za fanouškovské vlajky (modré) můžeš dál kopat penalty a získat mince

2. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Mně se akce nakonec docela líbí. I mi vyhovuje její nezvyklá délka. Ale byla jsem také zmatená tím, že se nekryly počátky obdobích a spuštění dalších úkolů. Úkoly v družstvu jsem plnila jen částečně a teď mi schází už jen na dvě červené vlajky. V obchodě nakoupeny oba chlívky, ramamince, kupóny, dekorka a samozřejmě nářadí. Hvězdičových mincí bude ještě dost, tak je nejspíš utratím za ramamince. Škoda, že nejsou navíc dekorky do stonku, zase by mohlo ubýt prázdné místo ve Strašidelném parku.
    Vadí mi to, co vždycky na speciální ploše, tedy nemožnost použít SH a komfortní pole a tudíž lepší načasování sklizně.

3. lekz

lekz Pisálek fóra

Hotovo :) konečně,celkem se to táhlo,ale je fér,že v podstatě musí pěstovat všichni na stejné ploše se stejnými podmínkami.
    Užívejte léta

4. burds

burds Titán fóra

Tak konečně mám tu akci hotovou.Vůbec se mi nelíbila.Ale poslechla jsem TASSANDRA a úkoly neplnila.Jinak bych to s mým flákačským přístupem k této hloupé akci která se mi nelíbí nestihla.

5. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Úkoly v družstvu jsem neplnila, šetřila jsem akční a padátka na poslední úkol s vlajkou farmářského poháru. Ještě chybí dodat poslední 2 vlajky a bude hotovo a také stonek. ;)Za získané fanouškovské barvy z dodávek odehraju pokutové kopy a za utržené mince vyplením obchod. Jinak jsem fanouškovské barvy nemlela.

6. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Já už mám také stonek, teď plním IV. dočasný úkol. Po mém propočtu, pokud jsem se nespletla, se vyplatí plnit úkol než vlajky. V úkolu jich získám 17 za 2750 oleandrů (o 1 vlajku víc) a nádavkem ještě bedny, hvězdy a bodíky. Obchod zdařile plením.

7. wendywe

wendywe Zelenáč fóra

Bohužel bylo pro mě prvořadé splnit všechny úlohy v družstvu. Stadión stihnu taky, ale i při enormním úsilí to bude jen tak tak.....

8. maurehata

maurehata Osvícený autor

Take se uz blizim cili. Zbrzdilo mne splneni 3. docasneho ukolu, ale bylo to vedome, chtela jsem 30 SK. Ted uz mi chybi jen 4 cervene vlajky, pricemz na jednu budu mit napestovano jeste dnes vecer. Za modre vlajky za zdobeni stadionu jsem z obchodu vyzobala par odmen, ale ted uz az do konce akce budu brat party listky, tech neni nikdy dost. V odmenach je v moznost bez omezeni brat 5 ks za 75 minci.
    Pokud se mi bude chtit jeste sklizet, splnim neco malo ze 4. docasneho ukolu.
    Akce je trochu nudna, ale docela jsem si uz zvykla. Otravna je predevsim minihra, tahle zkracena verze se dost nepovedla.

Naposledy upraveno: 8/7/18
  9. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

tak už mi stačí umlít jen 4 vlajky doufám že to dopěstuji času už moc neni ale nejsem ochoten to vzdát pokračuji i kdyby mě by to stálo všechno nenechám si stonek upláchnout další stonek utekl mi stonek z Farmářské výuky tak doufám že tenhle udělám

10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

lekz, čemu říkáš rovné podmínky... tato na rozdíl od běžných je nerovnostářská, nebo-li neférová vůči těm, co nemají ruku přeměněnou v myš a čas. V ostatních si vypomůžeme hnojivem, pohopoli, někdy mlýnem a tak ty ztráty doháníme, ale jak tady, mám si vzít na měsíc pracovní volno nebo dovolenou? Víc jak tři sklizně nezvládnu, někdy jen dvě... nebo se budit po nocích.
    slootr, Ty jsi evidentně vstával, nebo spal pouhé 4 hodiny ;) a taky doufám že příště přihlédnou i k potřebám zaměstnaných lidí, protože, pokud by měli pokračovat ve stejném duchu, tak by to pro ně mohlo být taky příšernéxD

Naposledy upraveno: 8/7/18
  11. doben

doben Ikona fóra

Tak zásoba mincí už by byla, hlavně je nesmím zapomenout utratit, protože to by mě celkem mrzelo.

Za sebe musím říct, že tahle minihra je ještě nudnější než Ingrid, která byla doteď v mém soukromém žebříčku zábavnosti miniher na krásném posledním místě. Celkově si myslím, že se tahle akce moc nepovedla. Určitě bych chtěl ocenit nápad, protože ten byl dobrý, ale bohužel není úplně domyšlený. Trochu to na mě působí, jakoby si v RT na poslední chvíli řekli, že by mohla být fotbalová akce na akční ploše a už neměli čas na pořádné promyšlení. Výsledkem je nudná a zdlouhavá akce.

12. herda21

herda21 Expert fóra

GordonSargent:
    lekz, čemu říkáš rovné podmínky... tato na rozdíl od běžných je nerovnostářská, nebo-li neférová......
    slootr, Ty jsi evidentně vstával, nebo spal pouhé 4 hodiny ;) a taky....

Jejda, debata tohoto rázu přece není nezbytná. Někdy jsou podmínky nakloněny těm, někdy oněm.....Každý si v tom najde to svoje a vždy se vyskytne někdo, komu bude něco vadit, to je běžná věc :)
    Máme volbu - hrát či nehrát danou hru? A je to naštěstí volba, ve které nejde o život, je to jen hra. Vždyť je nás jistě více, kdo nějakou nesplnil, někdy z nedostatku urychlovacích prostředků a jindy z nedostatku času.... Vždyť nemusíme mít vždy všechno :)

Pitrýsek47
    k.vítek.....fajn, tvůj názor, ale většina nic zmatečného na akci nevidí ,-)))....

Nechci být šťoura, ale většina? Jseš si jist? Ty jsi to počítal? ;)) (nic ve zlém, jen pokus o humor...)

13. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Já potřebuji ještě semlít 4 vlajky;)

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

herda21: Nepočítal, beru odhadem ohlasy v diskuzi.

ještě jednu vlajku, minihra nuda? kdybychom běhali přes celé hřiště, bylo by to ještě delší ,-)))))

15. slootr

slootr Baron fóra

Ani ne, ale když to člověk sklidí ráno v sedm, tak to do nějakých deseti večer v poho zvládne 5x otočit. I během 30 km túry v pátek. Ale dával jsem si na mobilu 3:36 časovač a když zazvonil, tak jsem sklidil. Nemít to na mobilu, tak to nedám. Proto doufám, že se to nebude opakovat :p

16. anvan

anvan Dozorce fóra

Dobré ráno farmáři,
    chybí mi poslední červená vlajka. A už se na ni těším, protože tím tento úkol dokončím, otřu pot z čela a začnu si poklidně farmařit. Takto dlouho se táhnoucí akce by mi nevadila, kdyby nebyla tak nastavená jak je. Prostě chceš-li (vím že nemusím) dokončit, musíš být na farmě téměř nonstop. A to se mi nelíbí. Začaly prázdniny, dovolené a je tu akce, která vás nutí být stále u počítače a točit tu šílenou kytku. No jo - za těch cca 8 let jsem si prostě na farmu zvykla a chci každou akci dokončit. Ale pro příště už asi tyhle typy akcí vynechávám.
    A tímto se mi fotbal jako takový definitivně zhnusil.
    Všem vám přeju, ať rychle dokončíte, ať se vám povede stonek získat, páč ty šedé fleky na něm nevypadají moc hezky a ať si kromě farmy užijete i jiných letních radovánek.

17. myš59

myš59 Vévoda fóra

u mne stonek nebude, páč já husa hloupá plnila úkoly v družstvu, no nevadí, aspon něco sezobu, 4 červené vlajky jsem už udala;)

18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě 6 vlajek. :(

19. Tydleta

Tydleta Pisálek fóra

Skoda, nemám šanci dotáhtout stonek. Ale aspoň jsem si zakopala v minihrách, to se mi líbilo.

evainfo a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tož dem na ten fotbal ! [​IMG] :)
    Jinak si myslím,že hned na začátku akce se dalo docela přesně spočítat,kam až je schopen člověk se dostat se svími možnostmi. A proto není potřeba nadávat.
    Ještěže další MS je až v roce 2022,tentokrát v Kataru!o_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.