Farmářský pohár (14.6. - 15.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Chybí mi ještě 4 vlajky.Tahle akce mne nebaví a tak ji flákám.Jediná užitečná věc z této akce pro mne bylo hnízdo pro roháče.

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne chýbajú 2 vlajky zajtra ráno pomeliem a stonka bude.Stajne čo sú v obchode nepotrebujem tie mám tak nech ostanú kde sú ;););).

3. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nu, já "jedu" stále ještě jen Farmářský úkol IV. v Družstvu.

K Farmářskému poháru a proměně fotbalového stadionu a Větve na Stonek jsem se ještě vůbec nedostala...

A propos, šlechtil jste někdo Oleandr? Objevila jsem tu možnost až včera večer, protože jsem omylem klikla na ten Modrý domek vedle fotbalového stadionu...

EDIT 8.7.:
    Toto je poslední příspěvek. Ten následující jsem smazala. Pokud nemohu bez zbytečných reakcí napsat svůj názor... máte pravdu, jako přepracovaná matka malých dětí nemám co dělat na fóru. Nepřečetla jsem si celou informaci k akci, tak to mám mít, že? Dobře, nemám tu co dělat. Holt, jsou prázdniny, a musím se věnovat jiným věcem, než je Farmerama. A to jsem si od toho domácího chaosu chtěla odpočinout... Blbě jsem si zvolila prostor a "aktivitu". Moje chyba. HOWGH.

Naposledy upraveno: 8/7/18
    MatysekKamilek, Jonsdorf a Helena1313 tohle ocenili.
  4. sisinka

sisinka Pilný autor

k.vitek- ten úkol v družstvu vůbec nemusíš dělat, pokud chceš jen stonek a z odměn za červené praporky dostaneš tolik her, že budeš mít dost hvězdiček na nákup odměn

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pořád hledám nějaká pozitiva na dočasným úkolu a moc mě ty bedny nepřesvědčily. Snad jen ty modrý vlajky,musím to propočítat jestli se to vyplatí.:eek:

6. Mkuře

Mkuře Vážený autor

450 Oleandrů na 1 vlajku když jich potřebuju na stonek 15 asi už nedoženu, nějak jsem pořád plnila dočasný úkoly v družstvu a na úpravu stadionu úplně zapomněla ….to nevadí souběžnou akci budu mít splněnou za hodinu cca :-D

herda21, Helena1313 a k.vitek tohle ocenili.
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Chybí napěstovat na dvě červené vlajky, padátek už je dostatek, tak to určitě do konce akce dám :music::p;)

8. davidson00

davidson00 Baron fóra

ahoj, tak již také stadion svítí všemi barvami, jedu dál, souběžné akce 2 předešlé jsem nedělala,

9. maxikov

maxikov Aktivní autor

To je tak,nepovedená akce,vůbec jsem nepochopila,že úkoly v družstvu nemusím dělat,teď už nestihnu napěstovat na řádek.Prostě to není to co to bývalo.

Mkuře, k.vitek a Helena1313 tohle ocenili.
  10. dencice

dencice Stálice fóra

Tak nevím,ale akce mi nějak nejde, oleandru pořád málo, stonek asi nestihnu... obdivuji vás všechny, co máte hotovo...ani nevim, jak líp už mám pěstovat, mám malá pole...máte někdo tip, jak to trošku "urychlit"...jinak jsem poprvé bez stonku:oops:

burds, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dencice - urychlit to nejde, leda hnojem. Takže sázet, sklízet, sázet, sklízet, sázet....;) Jestli máš malá nebo velká pole je úplně fuk. Výnos je stejný :)

12. dencice

dencice Stálice fóra

Myslela jsem si to, každopádně dělám co můžu, tak snad se zadaří a stihnu stonek, díky

13. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj a pěkný den, chybí mi už jen jedna vlajka a ta bude po třech sklizních, to znamená dnes večer! Ani jsem netušila, že se mi podaří stonek získat, po fakt nemožném šlechtění, tím jsem přišla o 1000 oléandrů. Všem co ještě bojují jako já, držím pěsti a těm co už dobojovali gratuluji! :)

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No pisu to tu dokola : ZADNY ukol neplnit, udelat cerveny vlajky a pak teprve modry... ono jich bude dost prave za ty cervene...
    no a mam uz vse co jsem chtel za mince, ted uz si vybiram co dalsiho jeste je vyhodny...

15. slootr

slootr Baron fóra

Nakonec se mi povedlo napěstovat víc, než jsem čekal. Takže za neustálého počítání splněn ten třetí a čtvrtý dočasný. Červenejch vlajek umleto zatím 8, 7 chybí. Dneska budou další 2, tak bude chybět 5. Z jedné sklizně mám 112 kytek, při 4 sklizních za den je to co den, to vlajka (výnos 448, ale ve stodole pořád ještě něco je). Navíc většinou stíhám za den sklizní 5. Jestli se nestane nic nečekaného, bude hotovo ve čtvrtek.

Ovšem akce naprosto příšerná. Doufám, že se něco takového už nebude opakovat.

GordonSargent, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  16. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak i já hlásím,od včerejška funkční stonek,pěstuju dál a ještě nějaký gól dám.

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Po rannom zbere a pomletí mám už aj ja hotovo.Ešte budem pokračovať nech tie políčka využijem a nameliem vlajky.Za mince ešte zoberiem hnojivá tých som nejako veľa minul tak ich trocha doplním.Bude sa hodiť na najbližšiu akciu;);).

18. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

hezké dopoledne už mi stačí umlít 5 vlajek ale nevím jestli za těch 7 dnů dopěstuji na stonek

Helena1313, Apachie1 a evainfo tohle ocenili.
  19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Honzulka05 ak budeš zbierať 5 x denne tak by ti malo stačiť toho oleandru.Tak pekne makaj máš stonku na dosah.Čo je to 5 vlajok?Je to muška jenom zlatáxDxD.

Naposledy upraveno: 8/7/18
  20. Ailuro

Ailuro Rádoby autor

Ahojda, jsou v této poslední fázi ještě k něčemu dobré fanouškovské barvy? Dík a pěknou hru.

Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.