Farmářský pohár (14.6. - 15.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Už jsem se lekl, že budu muset hrát fotbal na antuce jako u evainfo naštěstí je výběr docela velký ,-)))))) a zelená je tráva... je nejlepší ,-)

Ještě 4 červené vlajky do stonku, konečně pohyb dopředu. Stadion jsem "oblékl" do brazilských barev ,-)

Naposledy upraveno: 5/7/18
  2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No 14 cervenych vlajek, tu jednu dam behem dne do mlyna... ale tech modrych vlajek co je, tak se jde do toho... ted teda jen napocitam cervene+modre co si vyrobim, zatim 14+0...

Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké skoro poledne :) chybí mě na poslední pohárovou vlajku 145 oléandru a odehrála další získané hry :p
    Pitrýsek47 to mají za trest, že mě včera 4x sebrali kopačák a ještě se chechtali xD

4. zabeva

zabeva Aktivní autor

nevím jak to děláte,že už máte stonek a změnu stadionu,
    já plnila úkoly a získané vlajky hrála fotbal,tak ted nemám dostatek na vlajku farmářsého poháru,na první dosáhnu až večer a plodiny na úkol v družstvu nevím kdy budou

Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  5. spuntka

spuntka Magnát fóra

Čekám na jednu červenou vlajku a stonek a vyzdobený stadion budou doma.
    Potom se vrhnu na ty pokutové kopy, mám jich tam víc než dost.
    Hezký den všem a ať nám to padá.;)

Helena1313, burds a evainfo tohle ocenili.
  6. satelit

satelit Hvězda fóra

Dokopáno - teď jedu nad plán.;)

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

A v tom je ta chyba, modré vlajky jsou i při plnění stonku, první úkol v družstvu se ještě vyplatil, ale další ne ....pak by ti zůstaly plodiny na umletí vlajek červených.

Naposledy upraveno: 6/7/18
  8. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Pěkné odpoledne , já mám pouze 7 červených vlajek - a to jsem akční do úkolu v družstvu nedávala, něco jsem prošlěchtila, ale bylo to celkem k ničemu:mad:, takže mi zbývá splnit každý den jednu červenou vlajku a stonek doufám získám -padátka mám .
    Ale musím sázet -sklízet přes den každé 3hod. ještě, že je prodloužený víkend :music:

9. davidson00

davidson00 Baron fóra

ahoj Danielaa25, to dáš, já mám také zatím 11 červených vlajek, no šlechtila jsem, no ale těch tyček mám 469 kousků, přeji všem farmářům příjemný víkend,

Helena1313, zahradnice4 a evainfo tohle ocenili.
  10. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj tak mě chybí poslední tři červené vlajky umlít,ale nemám rostliny akční,musím čekat,snad to dám,ještě je čas a to sem neplnila úkoly a ani nešlechtila,jinak bych to vůbec nedala,polí je málo a vleče se to...

Helena1313, burds a evainfo tohle ocenili.
  11. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Čaute :)
    Chybí mi 10 červených vlajek. Úkoly jsem neplnila, ale v práci jsem moc nestíhala sklízet. Ale mělo by se mi to podařit dokončit. :)
    Těm co jsou v šoku, že má leckdo dávno hotovo... často jsou to ti, kteří kupují koše, ale tím se již nepochlubí.

Helena1313 tohle ocenil(a).
  12. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Jsém si myslál že až tí němčůni vyhrajó světové grál v tom futbále že aj nám pustíjó od samé radosti nějaký ten bakšiš do tej našéj hry?
    A ono podívájte na ně klacky polámané... Huž sedijó doma na téch svéch gaučiskách.
    Však já vám to chalani nedarujem! Vsaďál sem na vás celó svó nemocenskó!
    Nenášla by sa važané Erteltisko nějaká kompenzačka?
    Pokáď ne, nic sá nedíje protožá nemocenskó huž přifrčí na ponděló ráno hned jak kohůt zakorkéhá.
    Všem bró nočník vynšujem...
    :inlove::D:inlove:

13. libakos

libakos Polobůh fóra

Poslední vlajku umelu ráno a pak už jen pěstovačka nad plán .Jen nevím za co budu utrácet získané mince z pokutových kopů za celé období ,jestli nebude otevřen 4tý týden :p

14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

libakos : i kdyby farmorákulum bylo totálně mimo z těma informacema z ramamincemi ( o kterých víme prdlačky a může to znamenat cokoli) tak to všechno utratím za ramamince.
    Přece jen kdyby náhodou vážně byla možnost koupit za ně ty věci.
    https://imgur.com/a/CA3NpNL

15. herda21

herda21 Expert fóra

Tak jsem konečně přišla na princip hry (ne že bych ho nějak zvlášť studovala a proto jsem také přišla o spoustu plodiny a tyček, jelikož jsem měla za to, že je třeba plnit úkoly :-D No jo, stávají se horší věci...) Zato jsem však já, totální fotbalový antitalent, zdárně a bravurně proměnila všechny penalty, tedy s výjimkou dvou, a to jsem si vybrala ty nejvyšší odměny :)
    Zda dosáhnu stonečku, netuším, ale už ta spousta odměn je fajn. :)

16. cermacsek

cermacsek Zelenáč fóra

Stalo se teď někomu, že sklidil akční plodinu,zasel si ji, ale nenačetli se přebývající plodiny? Mě se to právě stalo. Konečně jsem se těšila, že vyrobím svou první červenou vlajku, protože jsem měla 449 akčních plodin. A po další satbě jich mám stále jen 449??!???? Co to jako je? A aktualizovala jsem to.

Helena1313 a zahradnice4 tohle ocenili.
  17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Helena1313 tohle ocenil(a).
  18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak konecne stonek je hotovy... a taky sehrany vsechny zapasy - tedy jen z odmen za cerveny vlajky co z nich byly modry vlajky, takze vybrano dost veci z obchodu...
    Z docasnych ukolu jsem nedelal nic vic nez prvni a v nem zadny slechtence, ostatni ignorovany a zda se ze to vubec nevadi - spis naopak, ted muzu ject na modry vlajky :)

7214+540 ziskani z pestovani akcniho...

19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Chybí mi poslední vlajka. Takže za hodinku sklízím a budu mít hotovo.
    Pak už jen 10 dní kopat nad plán a vybírat si v krámku odměnu.

Nemýlím se když označím tuhle akci za nejdelší co kdy na farmě byla ? Nepamatuju si žádnou jinou která by byla tak dlouhá.

20. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

čawky..Od včera hotovo no aby mi len tak políčka nezívali prázdnotou tak si plním dočasnú úlohu;)
    Držím všetkým paľšoky a pekný dník:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.