Farmářský pohár (14.6. - 15.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

tak zatím stav 3830/204 tak padátka by si měly trochu pospíšit ale akční taky doufám že až se dnes ve 14:00 odemkne poslední část tak bude akční habaděj doufám že dosáhnu na stonek

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Honzulka05 to dáš ľavou zadnou.Ja toho mám zatiaľ 5059/405.Ešte je dosť času.Sem tam zabudnem na čas pozbierať ale to nevadí;);).

Helena1313, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Krásné sváteční dopoledne, tak u mě zatím stav 1982/304. Tak nevím, nevím...stonek v nedohlednu..taky jsem na začátku pomlela pár vlajek, něco prošlechtila, splnila část I. doprovodného úkolu, celý III., v obchodě nakoupila 2x oleándr a hlavně fialovýho chrobáka - kterýho jsem ještě neměla. Dekorku na vlajky jsem posadila do parku koncem minulého týdne, takže jsem prošustrovala pár vlajek, ale co už, aspoň něco - mincí momentálně 86, tak doufám, že je bude za co utratiť - jinak adrenalin zatím nestoupá, prostě napohodu.

4. Orliček

Orliček Magnát fóra

ahojky

mám 4 394 oleandru, 66, tyček, 7 modrých vlajek a zlomený prst.

Klára

Naposledy upraveno: 5/7/18
  5. zdenka02

zdenka02 Pisálek fóra

ahojky tyčky bych měla ale 5.úkol v družstvu ještě nemám:(

Helena1313 a satelit tohle ocenili.
  6. satelit

satelit Hvězda fóra

No konečně se něco děje ;)

...a můžu konečně hrát fotbal :p

Chybí ještě 2 červený vlajky.

7. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahoj tak já plnila akorát první úkol v družstvu v obchodě koupila jen akční a právě jsem aktivovala stonek tak hurá akce splněna

8. minnie30

minnie30 Stálice fóra

babicka38, ahoj, ako si to spravila, nechápem tejto akcii, len pestujem donekonečna. na čo mám kliknúť v tej tabuľke novej, čo dnes nabehla, aby som získala stonku? ďakujem za radu.

satelit nechápem tomu, ako si to spravil

Helena1313 tohle ocenil(a).
  9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Odemkl sem 10 položek a nic se nezměnilo..asi musím resetovat.
    Ovšem těch 45 tahů na branku mě dalo zabrat,sekání,sekání a zas sekání.V půlce jsem resetoval a trochu se to zlepšilo..ale stadion se nezměnil.

minnie - musíš namlet červené vlajky.

malanek70 a Helena1313 tohle ocenili.
  10. minnie30

minnie30 Stálice fóra

Baroland - a čo s tými modrými, tie môžem použiť na minihru a nákup? lebo na začiatku som mlela modré, aby som zase niečo nepohnojila :)

11. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

minnie30, choď do mlyna na červené vlajky;) ak chceš riadok

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

minnie30 - stonek získáš při odemykání políček u zdobení stadionu. Je odměnou za 15 odemčených polí. Potřebuješ k tomu semlít oléandr a tyčky a vyrobit 15 x Vlajka Farmářského poháru (Vlajka pre Majstrovstva farmy)

Vše je napsané tady (klikni)

Ty modré Fanouškovské barvy (Fanúšikovské farby) použiješ k minihře.

13. satelit

satelit Hvězda fóra

Pátý dočasný úkol bude dostupný od 11.7. 14:00 hod. do 15.7. 22:00 hod. Do tohoto úkolu lze dodávat zboží z farmy i z Bahamaramy.

14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

tak zatím se mi vyrábí 8 vlajek Farmářského poháru a doufám že těch 7 ještě nějak namelu

15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Já ještě nic nesemlel, protože jsem si namlel už jak jsem jel z práce.
    Počkám až mě všechno přestane bolet a pak to semelu tak že budou koukat i sousedi jaká je to mela.

16. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak s překvapením jsem zjistil, že v odměnách "stylizace stadionu v 15 krocích" je spousta modrých vlajek! A jaké bylo mé překvapení, že mě to nechalo odehrát všechny modré fáborky naráz! Takže jsem to urychleně provedl a nakoupil kdeco v obchodě. A teď již jen "zářné zítřky" a alou do nebe aktivovat nový stonek.

17. marianko77

marianko77 Pilný autor

Tak ja mám akčnú rastlinu aj padátka v norme. Teraz musím už len čakať na mlyn pretože je do zajtra obsadený.

Naposledy upraveno: 5/7/18
    Helena1313, evainfo a zahradnice4 tohle ocenili.
  18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný večer ze stadionu :) nějak mě uniklo, že je otevřená poslední plocha, ale už je zasazeno a zkrášlený stadion :p
    Chybí ještě dvě červené vlajky tak stonek až zítra, ale mi naskákalo v odměnách 52 her .. si jdu konečně začutat :D

19. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

já si nemůžu pomoct, ale tahle akce mě prostě nenadchla

20. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

tak mám 9 motivů a fotbal jsem si zahrál tak 33x a měl jsem přes 200 hvězdiček koupil jsem si následující:BAHA strom madadaskar,Blahočet chilský,Červenčí hnízdo,Zlatý banán,Párty lístek a to je vše je to fakt dobré a ještě se mi přičetlo 5 banánů poustoupil jsem na BAHA do levlu 222

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.