Farmářský pohár (14.6. - 15.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Milka66

Milka66 Veterán fóra

A to sme pri Farmárskej škole čo teraz skončila nariekali, že je to zložité ...
    Nič sa nebojte, nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie xD

Už len ten popis akcie "nízka úroveň obtiažnosti" ma postavil do pozoru a vydesil, pri prečítaní sprievodných úloh a ich nárokov som zistila, že obavy boli plne na mieste :eek:

Naposledy upraveno: 13/6/18
  2. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Nezaujalo ... každopádně bych to stejně nedodělal, protože 30.6. letím na 14 dnů na Seychely dělat gigola ... 8)

3. timonek.

timonek. Pilný autor

Dotaz:nemá být v pátém ůkolu místo odměny fanouškovské barvy... které stejně nevyužijeme
    Vlajka Farmářského poháru ... pak už by to bylo hratelny ;)

Pátý dočasný úkol bude dostupný od 11.7. 14:00 hod. do 15.7. 22:00 hod. Do tohoto úkolu lze dodávat zboží z farmy i z Bahamaramy.

myš59, Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

timonek. - v jakém pátém úkolu ? Ať hledám, jak hledám, nemohu se dopátrat (vidím všude úkoly čtyři) - popostrč mě, prosím o_O

Edit: Aha, díky. Už to vidím. Zeptám se vejš ;)

5. dana9494

dana9494 Analytik fóra

To ani nejdem čítať:eek:Všetkým, čo máte čas a chuť, nech sa Vám to vydarí:inlove:

6. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jelikož mě cokoli po pěti minutách přestává bavit,ani sem nedočet návod.

7. Skali

timonek. - je to správně. Odměnou obdržíme fanouškovské barvy. Ty jsou potřeba k nastartování minihry, takže je využiješ.

8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Prašť jako uhoď. Další skvělá akce, dokonce vypečenější než ta první, ale tváří se honosně.
    A zase dodávat šlechtěná zvířata!
    Joj, to budu mít dlouhé prázdniny. Ačkoli skutečnému fotbalu fandím,
    tomuhle se zdaleka vyhnu. Vůbec nic se nestane a o nic, čeho bych mohl litovat, nepřijdu.
    Jo, bejvávalo kdysi na farmě i veselo a bejvávala kdysi i zábava.
    :(
    O tohle turecké hospodářství přestávám mít zájem.

9. timonek.

timonek. Pilný autor

Skali díky za ochotu... na tu minihru je limit 5 x za den... jak psal krtekradek73 při kompletnim splnění ůkolú není šance využít pokusy ... mno akci začnu a pak uvidíme ;)

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) až teď po práci studovat tak dlouhý návod vážně nejde, ale ráno u kávičky bude líp :p. Do akce půjdu a snad si i zakopu, jen ta obtížnost nízká je hodně podezřelá, i když tam není ale ... xD

11. Skali

timonek. - do minihry můžeš vlézt jen 5x (denní limit v posled. části), ALE můžeš odehrát těch miniher klidně víc - jen z té minihry nesmíš odejít. Takže dokud máš fanouškovské barvy, můžeš čutat. Jakmile stadion opustíš, tak musíš čekat, až tě tam zas časomíra vpustí.
    Edit: zdá se, že ze stadionu lze normálně odejít a zase se tam vrátit kdykoli :D

Naposledy upraveno: 14/6/18
  12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nešlechtím, čutat taky nebudu. Alespoň budu mít čas na farmě doplnit stodolu a mimo farmu číst a dodívat pár seriálů, které nestíhám 8) Počkám na ten Labyrint, jaká to bude hra a jestli bude za něco odměna stát, kostky taky byly fajn, uvidíme, co tam bude tentokrát... expresem pošlu co stihnu, abych odlehčila liště... takže červen na farmě úplně neproflákám ;)

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Zase sadiť od nevidím do nevidím.Ja mal včera tušáka že bude zase treba do niektorej akcie šľachtencov.Aj futbalová akcia sa u mňa robiť nebude.A stonka tá ma trápi najmenej,lebo ako príde tak odíde ako aj iné.Aspoň budem vyzerať taktoxDxD a nie:oops::oops:.Tajné nezáujem dnes som na Baha odokryl z 5 tajnášov zatiaľ 3 a všetky boli krokodíly.Ach ja nešťastný zemepán(farmár).

14. llew65

llew65 Vážený autor

Tak jsem si přečetl návod a původní nadšení spadlo na absolutní nulu. Dlouhé, překombinované, RT nepočítá, že lidé v létě jezdí na dovolenou a ne každému se chce tahat počítač. Já budu 10 snů na chatě, kde není elektřina, natož možnost připojení k internetu. Takže třetí akce za sebou, kterou kvůli neodpovídajícím odměnám (Všude tajemné sazenice, z kterých zásadně vyrůstají zbytečnosti, které jdou okamžitě do lišty mezi ostatní odpad. Když už je tajemná sazenice prezentovaná jako odměna z akce, tak by z ní mělo vyrůst něco hodnotného) mohu (tentokrát musím) vypustit. Čím dál víc začínám být přesvědčen, že RT už nejde o hráče, ale o to namastit si řádně kapsy. Už jsem chtěl několikrát skončit, ale zatím ještě pořád (naivně) věřím, že se RT rozsvítí v hlavách a začnou zase rozumně uvažovat. Když jsem před pěti lety začínal, byla to zábava a akce byla jednou dvakrát za dva měsíce a všichni se na ně moc těšili. Teď jedna akce stíhá druhou, takže aby člověk dal v práci výpověď, aby mohl sedět 24 hodin u počítače. Tahle hra jde kvůli pouhopouhému zisku prostě do kopru!!!

15. jahudka13

jahudka13 Pisálek fóra

Kdo do toho půjde držím pěsti,raději se budu dívat na fotbal skutečný.Toho nekonečného sázení už mám dost,takže po dlouhé době vynechávám a s chutí :)

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Mel jsem narocnej den, takze jsem si rekl ze si to prectu az si odpocinu, ale nejak jsem to nepobral...
    Nejedu jednu akci na zvirata a slechtence, proc bych mel tady vyhodit dalsi opet za nic?
    No a ani nejak nevidim jak dosahnout na odmeny, uz u predchoziho fotbalu jsem udelal jen minimum a to jsem mel hodne moznosti urychlovat, tady ani tuk...
    Tak se podivame, co bude za dalsi 3 nebo 4 akce co daji na bezny plochy :)

17. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    sice bych chtěl stonek, ale nevím zda stihnu docela je toho třeba hodně, musím to ještě spočítat, bude dovolená a jak to bude se signálem nevím. Ale mám dotaz, možná by to chtělo i do reportu, zda odměny jsou jak je RT chce. Jedná se o tajemné stromy. Popelka a Madagaskar nejsou ze stejné serie, s Popelkou byl Stromboli a většinou RT dával tajemky ze stejné serie pro farmu a Baha a posledně a nyní ne. Nějak nechápu záměr, ale třeba si někdo popletl jen ostrovy.

18. olčaML

olčaML Vážený autor

Tak jsem si to přečetla a jsem s toho jelen ! Uvidíme a praxi . Takové akce by měli dělat v zimním období , kdy je na hru více času .:music:

19. zina

zina Perspektivní autor

Mojou prioritou bude riadok v nebi a na to budem potrebovať 15 Vlajok pre Majstrovstva farmy, na ktoré je potreba 6750 akciovej rastliny a 360 vypadávatiek. Dočasné úlohy a minihry ma neoslovili a nevidím potrebu ich plniť. Ak sa podarí napestovať viac a bude dostatok vypadávatiek, nejakú tú minihru si zahrám. Pri 4 zberoch denne sa dá napestovať cez 9000 akciovej rastliny.

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tak rychle jsem se ještě návodem k akci neprorolovala zvláštní plocha s pětihodinovou kytkou, časovka...a jak si někdo nebere do destinace kam se chystá farmu, tak já si ji zase neberu do práce a protože začíná sezóna matek s dětmi, která trvá od půlky června do konce srpna... já tu akci a stonek oželím:)

Naposledy upraveno: 14/6/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.