Farmářský pohár (14.6. - 15.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Fotbal je mi fuk, nudí mne. Nejedu,dám si pohov. Odměny - za zvířátka? Túúúúúdle.

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

jejda, zase se mi vůbec, ale vůbec do akce nechce - odměny nic moc - řemeslná bedna to nevytrhne, mám z kola štěstí řemeslných produktů, že nevím co s nima a pěstování na tak malé ploše týden, trošku větší další týden atd, ani poslední týden to nespraví, stále je to jen malá plocha a to fakt nebaví. Místo abychom měli akce zajímavé a těšili se na hru, tak jen nuda a šeď poslední dobou. Žádný fakt dobrý nový impuls ke hře není, tak si pojedu svou farmičku zase dál po staru, jen co mě těší, pěstovat si a postupovat v levelech. Akce nakonec být nemusí, hra mě baví i tak
    :p;):D
    jo a ještě si odpočinu od posílání dárků, takže sousedi a přátelé nic nebude, dávám si siestu
    o_O:p

Naposledy upraveno: 13/6/18
  3. burds

burds Titán fóra

Fotbal mi nic neříká nudí mne.Z těchto dvou akcí nedělám ani jednu-nelíbí se mi.Chci hrát to co mne baví.Nedodělaných úkolů mám dost a v lvl.141 mi ani jeden z těch řádků nijak moc nepomůže.

4. Albyk

Albyk Perspektivní autor

Ano, jsem blond !!! právě jsem to dočetla podruhý a stejně to nechápu:) spoléhám na tvoje video doben. Tímto ti již předem děkuji.....

5. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Já ztratila náladu i tohle ofiko číst. Jen jsem letmo zjistila, že to bude celý měsíc, ale po týdnu vždy něco trochu jiného a že první část nebo etapa nebo jak to nazvat začíná už zítra. Že budou vypadávátka a marně hledám, kdeže se bude pěstovat. A asi zřejmě na extra ploše, takže se dá očekávat, že nám k tomu lupnou ještě něco jiného, nejlepší další dvě akcičky, jednu na farmu, druhou na Bahamku, ať je veselo.
    Ale nevadí, zítra se uvidí, ono to nějak půjde i bez několikerého louskání ofika. Občas na nějaký dotaz člověk najde odpověď na foru, něco půjde hokusem pokusem. A pokud to nepůjde, tak to nepůjde a ono se vůbec nic nestane...... Hrotit to rozhodně nebudu a abych kvůli tomu neměla klidné spaní, tak to už vůbec ne.

6. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak jsem si to spočítala, i když něco dostaneme zpátky v odměnách, stále je to darda celkem 24165 akčního oleandru a 930 tyček, když by se dělaly všechny úkoly a hrála minihra, vyšlo mi, že bychom mohli hrát minihru 104 x,

7. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Farmáři drazí moji milovaní kdybyste věděli jak já nesnáším fotbal! Ale zase chci stonek už jen z principu, nemám ráda šedé řádky....asi to bude pěstování do úplného zblbnutí, ale určitě to zkusím.

8. arget31

arget31 Obyvatel fóra

Tak mně se to tentokrát líbí. Není kam spěchat, můžu si vybírat, co plnit chci a co ne a z odměn si vyzobat co se mi hodí.
    Navíc to nezabírá místo a farma si poběží po svém.
    Takže do tohodle půjdu a uvidím.

Helena1313, evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  9. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

Tak zatím v tom mám místo fotbalu hokej :D, ale určitě jdu do toho :);)

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak nevím kam to mám všechno dávat, do úkolů nebo do akcí, tolik všeho nemám-zvířata rostliny atd.-:cry::eek::p

11. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Ta bedna ze stonku je zase terno :wuerg:o_O
    To fakt nemůžou pro akci, co trvá měsíc vymyslet něco hodnotnějšího, než bednu řemeslníků II z které na tuty bude vypadávat leda cukr, nebo mandragora.
    Klika, že se to hraje na spešl ploše, i když ani to není záruka, že se do toho pustím.

12. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Mamí,já chci domů!Zlatý krávy s koktejlama,zlatej syčák Lasičák!To budu číst denně místo xbé jedničky.Zkusím to,nejsem zbabělec a čumák strkám do všeho.

13. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Po rychlém přečtení mám hlavu jako pátrací balón. o_O Jdu si na to uvařit kávu. ;)

14. libakos

libakos Polobůh fóra

Vzhledem k výsledkům dnešního šlechtění ze 150 pokusů opět jen genetika, tak nevím zda se mi bude chtít vydávat zvířátka a těžce získané šlechtěnce kvůli fotbálku,tolik mě teda ta akce nebere...

Helena1313, vilm4 a evainfo tohle ocenili.
  15. timonek.

timonek. Pilný autor

Tak mě vyšlo na všechny ůkoly jen 13 420 ks oléandru .....
    a když každý den 4x zasadím- sklidím získám cca. 9 500 ks oléandru ..... o_O
    vážně to je lehká akce a neumím počítat ?

Helena1313 a vilm4 tohle ocenili.
  16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Přečetl jsem si to 3x.
    Sice tomu (asi) rozumím, přesto se mi zdá že odměny jsou jak ze špatné komedie.

Vynechávám.

17. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Poslední dobou mě ty akce vůbec netáhnou stojí za guanový bobek a hlavně jsou strašně moc překombinované:oops:

18. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Akce na speciální ploše mám ráda, protože nezasahují do běžného farmaření, není třeba pomocníky, SH atd.
    Zarazila mě jedna věc, jestli tedy dobře chápu popis. V poslední části zdobení stadionu je za každé políčko odměna mimo jiné 4x fan. barva, tedy za komplet splnění dostaneme 60x možnost zahrát si minihru. Ta poslední část ale trvá jen 11 dní, tedy není možné je všechny použít. To je trochu divné. Jdu studovat dál, třeba je v tom nějaký fígl, který mi nedocvakl.
    EDIT: Navíc bude za každý den jedna možnost z dekorky, kterou dostaneme ve třetím období.

Naposledy upraveno: 13/6/18
  19. papulice

papulice Veterán fóra

jsem z toho jelen,moc tomu nerozumím...

Helena1313 a vilm4 tohle ocenili.
  20. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

tak já bych do toho šel je to rozděleno na období kterým nerozumím ale doufám že to nějak dobře dopadne protože jsem si myslel že to bude klasický fotbal ale on je jiný konečně zažijeme nový fotbal těším se ale je to divné že to je skoro měsíc a 2 dny je to fakt divné ale více času by se hodila

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.