Farmářský pohár (14.6. - 15.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. maurehata

maurehata Osvícený autor

Rano mi vypadly ze 7 poli 4 tycky. Tak jsem se zaradovala, ze se to vypadavani zlepsilo. No tak v poledne jsem sklidila tu oblibenou nulu. Ted vecer zase 4 tycky. Zda se, podle vasich ostatnich prispevku, ze jsem na tom jeste dobre, ale i tak vam povim, ze se vubec nedivim, ze to snad nikoho neba. Toto je cesta do pekel, jeste stesti, ze MS ve fotbale neni kazdej rok.

2. larelay

larelay Analytik fóra

No, co by na tom taky mělo koho bavit, sklidit 7 velkých polí, případně rozdrobených do menších, zaset stejnou kytku, zalít a pohnojit a tak pořád dokola. Ještě že si RT nemyslí, že je to těžká obtížnost. Ovšem takovouto akci vytvořit k docela významné celosvětové události, jako je MS ve fotbale...asi už jsou tvůrci myšlenkama na dovolené. A přitom to vypadá, že na tom stadioně to docela žije, všichni tam valí, kolikrát si ani zmrzku nekoupí, aby jim nic neuteklo, fanoušci na tribuně skáčou a fandí, a my jak...před stadionem hnojíme políčka. To máme asi za to věčný brblání :)
    Ale teda vůbec netuším, jestli akci dokončím, protože na spešl plochu zapomínám chodit a hlavně jsem opět nečetla, takže úplně zbytečně hrála minihru. A to souhlasím s dobenem, že to se taky nepovedlo, takhle ji očesat. Napsala bych, že nemůže být každý den posvícení, ale kdy tady naposledy nějaké posvícení bylo?
    Tak jedině si přát, aby nudná akce, které se snad ani nedá říkat akce, konečně skončila.
    Příjemný večer všem.

3. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

minihra - velký palec dolů ! jinak nuda - 297 akční...47 padátek
    105 stříbrňáků a u mě na farmě se fandí...

hold jsem nekoupila suprkrmivo...

Naposledy upraveno: 16/6/18
  4. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

2x po sobě 4 kousky. Týýý brďo! Uvidím ráno.

bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  5. libakos

libakos Polobůh fóra

Dobré ráno,dnes 0 tyček asi jsem to odklikla moc brzo;)Tyčky jsou asi někde na skladě....

bursuk59, vilm4 a evainfo tohle ocenili.
  6. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Kudy z nudy? Snadná pomoc.
    Koho tato akce nebaví, ať ji nedělá a bude po problému.
    Už se stejně na ní nic nezmění a měsíc je dlouhá doba.
    :D

7. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahojky, tady je můj přehled. Mám plnou legendu.
    pole 2x1
    1. sklizeň - 2
    2. sklizeň - 1
    3. sklizeň - 0
    4. sklizeň - 3
    5. sklizeň - 3
    pole 2x2:

6. sklizeň - 1
    pole 1x1:

7. sklizeň - 4
    8. sklizeň - 3
    9. sklizeň - 0
    10. sklizeň - 4
    11. sklizeň - 0
    12. sklizeň - 1
    13. sklizeň - 2
    14. sklizeň - 2
    Edit:

15. sklizeň - 5 - to bylo nejvíc za celou dobu!
    Edit II:
    16. sklizeň - 2

celkem 33 tyček/16 sklizní

Naposledy upraveno: 17/6/18
  8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Nějaký problém s tyčkama?
    Já mám zase nedostatek akčního kvítí.
    Spíš mně zajímá o jakou že to tyč jde?
    Rohová tyč to není, ta má na konci praporek.
    Na tyč od mažoretek (baton) to taky nevypadá a jako pompon už vůbec ne.

Tak že já mám guláš..!
    Dá si někdo?

9. maxikov

maxikov Aktivní autor

ahoj,asi se zeptám trapně,ale jsem tak znuděná,že se mi nechce pročítat celou diskuzi,nemůžu najít v družstvu ten druhý dočasný úkol,už je spuštěný?

bursuk59 a vilm4 tohle ocenili.
  10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

maxikov

Nemusíš číst celou diskuzi, stačí vyhledat na první straně...

vilm4, Honzulka05 a Mikeš tohle ocenili.
  11. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky, dneska z velkých polí 2 tyčky - takže je asi jedno jaká jsou políčka na ploše, ale s velkýma přibývá akčních o malilinko víc.

Jinak - už jsem našla výhodu pro tenhle fotbal - dopěstovávám zvířata (zatím ne do úkolů v družstvu) ale do stodoly, abych měla něco v zásobě a melu krmení. A na akční jsem si nařídila budík, když jsem doma, tak abych nezapomněla

Klára

12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Mám to stejně, na zvířata nikdy nezbývá čas, většinou je kupuji (mě tedy stejně víc baví rostlinná výroba ;)). Teď toho využiju, že stejně chodím sklízet "akční", na plochy jsem vytahala chlívky podle toho, jaký mám největší nedostatek zvířat a doplňuji.
    Takže sice asi ne přímo z důvodů, po kterých RT baží, ale za mne je akce, no dejme tomu, že na -1 xD

13. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Orliček:
    Já myslím, že přibývá úplně stejně, ať dáš pole jaký chceš? Nebo počítám blbě?
    7 x 2x2 = 7x5 = 35 -7 sazenic = zisk 28
    14 x 2x1 = 14x3 = 42 -14 sazenic = zisk 28
    28 x 1x1 = 28x2 = 56 - 28 sazenic = zisk 28

Edit:

Orliček: neboj, neřeknu ;)

14. Orliček

Orliček Magnát fóra

to mě nikdy nenapadlo to takhle spočítat - neříkej to učitelce.

Rozdělit kládu na tři díly trvá 12 minut.
    Kolik minut trvá rozdělit ji na 4 díly.

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jo, na první straně diskuze by se to našlo, kdyby se chtělo. Ale když se něco nechce, tak je to horší, než když to nejde :D

16. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Zdravim, farmari, me akce teda ani trochu nevadi, proste při sklizeni sklidim cestou i akci, zatím nic nedelam, jen pestuju, tak co, zadny problém :) Akorát jsem včera při dalším studovani a podrobnejsim pocitani dosla k jedinému - bud chci plnit ukoly v druzstvu, nebo chci stonek... A nebo chci všechno, bez kupovani kosu :-D Ja jdu do risku a zkusim šlechtit ve skleniku, takze je tady sance, ze skoncim bez stonku, ale jdu do toho rizika s odhodlanim :p Jen by me teda zajímalo, jestli by mi někdo z modiku dokazal odpovědět na otázku, co se tyka slechteni ve skleniku - bonus zkraceni doby rustu o 15% je jasny, bez debat, ale jak je to u toho hnoje? Bonus je zvyseni ucinnosti hnoje o 20% - tzn., ze hnuj zkrati dobu rustu o 25% (5% normalni zkraceni u hnoje + 20% bonus), nebo je to tak, jak si myslim, ze ten bonus bude zvyseni 20% ucinnosti jakoze 20% z 5%? To by vychazelo teda na zavratnych par minut a to by moc smysl nemelo :)

17. karvinacka1

karvinacka1 Zelenáč fóra

• Na fóru je přísně zakázáno používat více než jednu identitu. Skali
    bursuk59 a vilm4 tohle ocenili.
  18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Přešel jsem na pole 1x1 a hned vypadly 4 tyčky.Uvidíme jak to bude dál.Stav po 18 sklizních:[​IMG]
    Ještě si nechávám v záloze 200 ks óleandru v obchodě.:)
    Prošel sem ještě jednou první stranu a lituji hráče co nakoupily dekorace před akcí.Tak ubohý odměny to se jen tak nevidí. Prehistorickej lištovní balón MS 2011,stánek s burgery , to je fakt síla.Fakt nešel udělat balón MS 2018?
    [​IMG] Tenhleten má pro mě sběratelskou hodnotu.:)

19. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Lenca_85: Ta druhá možnost, je to 20% z 5%.

vilm4, zahradnice4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak jsem sklidil polední a velkááá nula.
    A víte, co je nejhorší? Já z nudy udělal tu šlechtící akci... Se picnu, úplně jsem si zlikvidoval kukačky, poněvadž šlechtěnce dávám jen v nouzi nejvyšší.
    To jsem zvědav jaké budu mít další ztráty...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.