Farmářský pohár (13.6. - 14.7.2024) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/6/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No a pak, že je akcí najednou hodně, už by chtěli další xD, čtěte, vše je psáno.

2. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Vanda

děkuji, možná pro nás pomalejší, by se mohlo napsat vedle ještě datum akce (samozřejmě pokud ho znáte).
    Ale už si uvědomuji, že to asi tak už bylo, nevím jestli u rybolovu nebo u jiné akce, ale žt to tak určitě bylo.
    Stejně bych ještě jednou požádala o nějakou poznámku.
    Díky

babina51 tohle ocenil(a).
  3. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

-družstvo- neoficiálne predbežné dátumy akcií nájdeš v kalendári alebo sú spomenuté aj TU, pozn. "Upozorňujeme, že termíny akcí jsou předběžné a vše může být nakonec úplně jinak."

4. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Vanda

chápu, díky.

babina51 a Vanda tohle ocenili.
  5. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Ja mam 14 perel a bosorka 12,no u nej som este nebola tak uvidime o_O
    Prajem peknu nedelu a zoberte si plastenku na rybacku ;)

6. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ahoj. Já zatím ještě neperlím i když jsem se dnes vrátila od moře xD

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

10 perel, dnes ryby braly, dobré úlovky, to je hned lepší, větší ryby dobré odměny.

8. 14087

14087 Dozorce fóra

Jde to dobře, lovit se má v klidu :D Petrův zdar!

9. k.vitek

k.vitek Titán fóra

A je to tu zase... čistě náhoda, kolik perel napadá -.- Před chvilinkou mi padly 2.
    Takže v tuto chvíli zatím jenom 10 perel. A to ještě 6 z toho už jsem vybrala v odměně za Truhlový žeton.
    No, jak někdo řekl, už je to na jednu větev na Stonek

Naposledy upraveno: 16/6/24
  10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Neboj na plánku je dalších 12 perel.Pokud budeš plnit akce,stačí ti na druhou haluz už jen dvě perly!;)
    Zatím:
    Takže už mám splněno,teď ještě něco nachytat na vybílení krámu!:)

11. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. U mě se s perlami nedaří. Mám jich pouze 8 kusů. Tak snad nalovím alespoň na ty stonky:p:)

12. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ahoj. Taky mám zatím jen 8 perel, ale nepláču a nebrečím ;) Ono se to nakonec nějak zvládne :music:

13. hroudov

hroudov Vévoda fóra

jsem na tom stejně, taky 8 a víc ani ťuk

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Zatím deset perliček. Však času je kotel, další tři akce, ono to napadá, že si nakonec navlečeme náhrdelník, vyrobíme náušnice a prstýnky :)

15. babina51

babina51 Veterán fóra

Zatím 18 perel.Teď jsem zasekla rybu č.1 a vyskočily 4 kousky.

16. hroudov

hroudov Vévoda fóra

za stonky s libovolnými dekoracemi jsem velmi ráda, nemám to už kam dávat ;)perel je zatím málo, ale času dost, padátka jsou taky jen tak tak, ale snad se k těm bednám doplazím, stonek již stonkuje:)

17. 14087

14087 Dozorce fóra

Dnes se přidali jen dvě, musí mi to dávat taky jiné věcičky do zásobárny :)

18. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Dnes jsem ulovila další 4ks, takže celkový stav mám 12ks :) Takže na stonky bude ;)

-Jara05-, lacrima a bačkora85 tohle ocenili.
  19. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

ja mam 16 a bosorka 18, zase sa predbieha xD

tak uz to nieje pravda,bola som kuk u bosorky a nasla dalsie 2 perly,tak ich ma uz 20 :music: ja to dako dobehnem...mozno xD

Naposledy upraveno: 20/6/24
  20. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Ahojky, jak vám jdou chytat ryby? Ať kliknu kde kliknu, tak mi padají jen čudly. Zase to upravili. Pamatuji, že v zeleném kruhu padaly velké ryby. Takže další akce o náhodě. A chtěla jsem se zeptat z čeho vám padají ty další padátka, aby se člověk pohnul ke stonku?

Zoufálkov tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.