Farmářský expres / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 27/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Ani nevím kolik jsem toho poslal, ale už nebudu posílat za floreny, protože ropucha padla sice jen 2x, ale měl jsem už dávno jednu :)

Dudek se objevil 2x (překvapení celkem)

Takže já jsem spokojen

2. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

petz - to já vím,dala jsem si ho tam,ale měla jsem ho dřív v liště než jsem sklízela později plochu s taj.stájema.To mě bylo divný

3. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jana151049,

citujem z FAQ -

"Balíček podivuhodného bahama výběhu
    , který obsahuje 1x Výběh pro srstína a 30x Podivuhodný bahama výběh „Bon Irau“, zakoupíme jej za 630 Florenů přes Novinky ve hře, ikonu akce v časomíře nebo na Bahamaramě v levé liště symbol červeného košíku (Zvířata)."

teda pri kúpe balíčka garantovanú stajňu nájdeš v inventári.

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mal som v lište vyše 300 oranž.bobrov tak som ich niekoľko vyhnal do sveta.Som zvedavý akú náhradu mi za seba podarujú.Či aspoň 2 tie ropuchy ak nie tak neviem.Budem musieť čakať na O-D a vo vzducholodi niečo za ne ponúknuť.
    Edit:Tak som tých ropúch vyfasoval 4 ks.

Naposledy upraveno: 19/4/26
  5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj,tak oriental Expres u mňa tiež párkrát zastavil a vypadá to (zatiaľ) na úspešnú žatvu! Žabu som doteraz nemal ani jednu. ;)

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Výsledky posledního expresu:
    za mně velká spokojenost!8)