Farmářský expres / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 27/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. zetorka25

zetorka25 Aktivní autor

Dobré nedělní poobědí všem, ke mě právě dorazily jedny růžové anakondy, tentokrát se expres projevuje docela expresně:)

Honzulka05 a dingičko tohle ocenili.
  2. dingičko

dingičko Obyvatel fóra

Honzulka05 - tak vidíš, o tej radosti hovorím, tá je neocenteľná - ak po niečom veľmi túžiš, a ono to /nečakane/ príde :D
    prajem ju všetkým :D;) a krásnu nedeľu

Honzulka05, kiki2305 a Jonsdorf tohle ocenili.
  3. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Akce dobrá na úklid lišty, kolikrát ani jeden netuší, co se tam skrývá za poklady a hlavně kde k nim přišel .... kupříkladu jsem narazil
    na 3x růžové lanýže, ale kde jsem je vzal skutečně netuším ....o_O

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. satelit

satelit Hvězda fóra

Já jsem spokojen za 31Fl celkem slušný.;)

Honzulka05 a kiki2305 tohle ocenili.
  5. -p3-

-p3- Zelenáč fóra

Jen malý dotaz. V expresu je možné získat jen jednu tajemnou stáj. Pokud dodám hodnoty třeba 3 násobné požadované hodnotě, dostanu jen jednu stáj nebo tři?
    díky za odpověď

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-p3- ahoj, vláček ti doveze vždy jen jednu. Takže by byla škoda tam cpát protihodnotu navíc ;)

Honzulka05, zejdy66 a dingičko tohle ocenili.
  7. -p3-

-p3- Zelenáč fóra

díky

Honzulka05, GordonSargent a Skali tohle ocenili.
  8. gemin1

gemin1 Aktivní autor

a pak že jsou nosorožci na vymření, to teda u mne nehrozí. za to zebra už asi vyhynula achjo

Honzulka05 a Peto121 tohle ocenili.
  9. doben

doben Ikona fóra

Tak jsem odtajnil i zbytek a jsem spokojený. Mám vše, co jsem chtěl ve větším množství. Na odtajňování všech 303 nákladů se můžete podívat v tomto videu.

Ve videu soutěžíme o bonusový kód do hry.
    Více informací najdete zde(klik).

Honzulka05 a kiki2305 tohle ocenili.
  10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak mam tři přechody, dalsi dve gazely, jak pise gemin1, prenosorozcovano... jeste hodinku pockam na vyrobny na farme...

Honzulka05 a GordonSargent tohle ocenili.
  11. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

největší radost mám z krejčovny černých pásků a boxerské rukavice to byla pro mě daleká budoucnost to sehnat jinak spokojená jsem se vším i zebra i bazén pro mořské koníky 2x jasně 3x gazela a 4x nosorožec a ostatní jo super
    minule jsem získala v OD tresor ted taky vyskočil

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dala jsem na baha plochu všechny tajemnosti, abych získala něco růžového a nestalo se tak, jako obvykle, ani z vláčku nepřišlo nic růžového, vše jen v oranžové barvě, kterou jsem měla ráda a chtěla tak před pěti lety, takže samé vykopávky
    o_O

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

evoku57
    Jak si to dokázala? Minimum byl červenej upgrade u normálních stájí!;)

14. evoku57

kaolíne, neměla jsem jen z vláčku, ale i normální tajemky, tak asi z těch jsou oranžový :p

15. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Já dala 75 stájí na Bahamku a 75 faremních. Vyplatilo se, na Baha 1x růžové anakondy a 1x zebra, obě až v posledních 25 stájích (dávala jsem je na plochu po 25). No a farma - tam byla záplava trezorů atd, ale vypadlo i 5 krejčoven, takže spokojenost. Tuhle akci mám ráda, za málo krejcarů hodně stájí :-D

Honzulka05 a kaolín11 tohle ocenili.
  16. libakos

libakos Polobůh fóra

Expres na stromy vynechám,fl použiji na nové stromky.Škoda že není expres na chlévy,těch žlutých mám už zase strašně moc,jen na prach .peří už zase 60 a to minule všechny odfrčely.Škoda,že při OaD nejdou výrobny prodat,zbavila bych se jich.....

17. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, expres bude jezdit jen kvůli liště. Nějak sem tam nezaznamenal nic co by mě lákalo.

Hezkou hru ...

Honzulka05, majina13 a bubla321 tohle ocenili.
  18. evoku57

U mne by to byla taky samá lištovka, tak si ušetřím práci a nepošlu ani jeden vlak :p, nestojí to za to, to si raději nechám, to co v liště mám

19. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Něčeho se chci zbavit,což znamená,že několik vláčků určitě pošlu

20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Noo, nic co bych neměla tam není, tak zkusím nové sazenice. :)

burds tohle ocenil(a).