Farmářský expres / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 27/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Odtajněno 30 bronzových tajemniček na farmě - jedna skvrnitá vrba a 4 jilmy, jinak mix základních, XXL a na rozdíl od baha i bohužel dost XL stromů. Mám je na příště.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  2. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahoj,zajímalo by mě jak zjistím,kterou sazeničku mě přivezl expres? V inventáři je tolik sazenic,kde ta právě ta nová?Díky.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

jana.zape tie tajné nájdeš medzi stromami a sú v kvetináčoch.

Honzulka05 a Peto121 tohle ocenili.
  4. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ale to mě právě není jasné,kde jsou ty sazeničky v květináčích? Jak je poznám? Moc děkuju za info. Ted jsem se dívala a žádný sazeničky v květináčích jsem nenašla, i když mě je měl expres už 2x dovést .... pokud je tím myšlen podivuhodný strom .... tak tam žádný nemám ....

Naposledy upraveno: 10/12/18
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jana.zape - hledej tajemný strom. Můžeš použít vyhledávací okýnko

tajemný strom.png

Kdežto klasické tajemky jsou podivuhodné stromy

podivuhodný.png

X-mole, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  6. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Našla jsem jen podivuhodný strom - sněhurka a podivuhodný strom zanzibar, žádný jiný :(

7. Skali

jana.zape - záleží na tom, kde hledáš - jestli na farmě nebo na Baha, protože máme sazenice zvlášť pro farmu a zvlášť pro Baha.
    Takže mrkni na obojí - bo já netuším, za které sazenice jsi své stromečky ve vlaku měnila ;)

Honzulka05 a Jonsdorf tohle ocenili.
  8. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ted jsem právě získala další dvě sazeničky , naposledy tu poslední ve vlaku a zase nikde není :( ..... už jsem jeden stříbrný právě našla,ale kde je ten zbytek?

9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Dnes to odtajňování i sazenic ze včerejška nemá chybu.
    Samé javory a mandlovníky XXL. Jako bych jich neměl po stovce.

jana.zape - vlak vozí jen jednu sazenici.
    :D

10. Skali

jana.zape - tak zrestartuj hru (odhlásit a znovu přihlásit). Pak hledej znovu - použij vyhledávací okýnko, do něj vepiš taj. Udělej to jak na farmě, tak na Baha. Pokud jsi ty tajemné sazenice už nedala na plochu, jistě je najdeš.
    A jak říká Mikeš - vlak vozí jen jednu sazenici nazpět !

okno.png

11. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

A já lokálku neposílám!
    A víte proč ne?
    Protože si nechci kazit vánoční náladu.​

12. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Právě ted jsem si nechala dovést jednu sazeničku za floren a zase nikde nic nemá.... to už mě chybí asi 5 sazeniček...
    Restartovala jsem a už se konečně objevily :)

Honzulka05, Peto121 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tiež som získal 5 stromov,ktoré som ešte nemal,pretože stromy nemusím mať za každú cenu,veď raz si ku mne cestu nájdu aj samé,(ako teraz)takže za mňa spokojnosť!

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  14. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Farmářský expres mám ráda a zvířátka nechám svézt. Není mi jasné, jestli si budeme moci vybrat z těch dvou nákladů, nebo to bude padat náhodně?

Honzulka05 a jirinasinova198 tohle ocenili.
  15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Něco pošlu.Žlutejch výroben peří je dost!:)

16. maurehata

maurehata Osvícený autor

Ocenuju, ze neni novy zvire. Urychlovst za floreny nebudu, ale posilat budu. V teto akci mivam obcas stesti na ruzovky, to se hodi vzdy.

17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Podobně jako maurehata... urychlovat nebudu, nicméně se ráda zbavím všeho žlutého. :)

18. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

Tak já ještě nevím jestli budu něco posílat. Možná jen tak dva tři vláčky a raději si nechám ty skvělé žluté výrobny a chlívky až na další expres, až bude nějaká novinka. To mě pak baví víc .

19. libakos

libakos Polobůh fóra

Koukám,že si těch 500 bezva žlutých stájí schovám na jindy ,ušetřím za urychlování,mám radost;)

Honzulka05, evainfo a jirinasinova198 tohle ocenili.
  20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Čo som tých žltákov vytočil na kole nešťastia tak im ich pošlem,aby aj oni mali s nich radosť akú som mal ja.Za floreny skracovať tiež nebudem,lebo to pre mňa nemá cenu.Koľko ich pošlem toľko bude aj tak budú strašiť v lište a v nej mám ešte aj z nejakých akcií kopu tajných o ktorých viem že to pôjde zase všetko do lišty ako vždy.