Farmářský expres / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 27/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Asi štěstí nebo co o_O
    Teď jen počkat na to až se namele krmení. To jsem nějak nevychytal, protože jsem zadal výrobu 200 kusů.
    No tak si holt počkají. Zatím je nechám na suchu ..... jde vůbec nechat na suchu něco co je v akvárku ?

2. libakos

libakos Polobůh fóra

Bezejmenný,dobré ráno-gratulka,já jich ze 120 stájí mám jen 8 al už je z nich lištovkaxDa tím pádem jen 1 akvárko bude fungovat,jinak bych nedochovala nic.

3. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak to gratuluji,já měla 2 jednoho dala do lišty,dnes jsem ho chtěla dát na plochu a není ,zmizel mi a to přitom na ploše 1 den byli oba.:cry:Vyčistila počítač a není:cry:

No napsala jsem na podporu,tak uvidíme,snad koníka najdou,když odklusal do dálek,tak mu popřeji šťastnou cestu,nezblázním se;)

Naposledy upraveno: 4/10/18
    evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

marketka47 asi odplul do moře kolem baharamy

Pitrýsek47 a marketka47 tohle ocenili.
  5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak koník ani jeden bohužel:cry::cry::cry::cry::mad:

6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

No já jen toho za fl, 1 za urychlení a 3 za rychlosklizeň.... + 2 růžovky sloni a pandy. Toť vše. Jestli RT pustí tučňáky, mám co rozdávat ;)

7. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak jsem odtajnil vše co jsem naklikal. Množství hrozný, výsledek mohl být lepší, ale stačí. Padlo i několik oranž tuleňů.

Hezkou hru ...

8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

-migos- : to se vyplatí !

GordonSargent a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

-migos- máš skvělé výsledky gratuluju

Sovinka, evainfo a -migos- tohle ocenili.
  10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

to množství to me hlava nebere to jsi šetril 5 let nebo jsi to vše urychloval florenama?

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

petaM2001: tak bez florenů by to asi nenaklikal... ale co se výsledkové tabulky týče, kdyby tohle chtěl našlechtit a postavit, koupit u potulného šejdíře nebo v normálních tajemnicích, asi by to stálo mnohem víc...

12. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, koukám že někteří hráči se udivují nad množstvím urychlených stájí. Pokusím se k tomu něco dodat. Nikomu nic nevnucuji, je to čistě můj pohled na věc.

Pokud hráč chce investovat do této hry a myslím si že je to každého věc kolik a zda-li chce peníze do farmy dát. Tak expres je ideální, možná bych řekl nejlepší možnost jak se dostat levněji k věcem za floreny.
    Příklad, Expres mě stál nějakých 550 florenů. Tuleň oranž stojí v obchodě 50fl a padlo mi jich 20, což je 1000FL. Tady už je jasná výhodnost. Těch položek co se dají koupit za FLoreny v obchodě padne daleko více. Vůbec už nemluvím o růžových chlévech, kdyby to chtěl člověk našlechtit, stálo by to hodně balíků SK. Navíc tyto stáje jsou dobře výměnné v akci OaD.
    Další věc je výhodnost o proti tajemným chlévům. Jeden stojí 15FL, za 550Fl bych měl nějakých 36ks tajemna a měl bych takovéto výsledky? . . 32 ks růžových stájí ... samozřejmě že ne.

Nechám na každém jaký na to má názor. Za mě, by mohl expres jezdit každý měsíc.

Hezkou hru ...

13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

A když nic nekoupím a neurychlím, a dokonce budu mít trpělivost a nechám RT až mi ten chlívek nacpe až pod nos a ještě mi ho doslova vnutí, nebude mě to stát ani jeden floren.
    Jak píšeš, každý hrajem a přemýšlíme jinak.
    Já ti tvoje nadšení pro hru neberu. Jak to hraješ je tvoje věc a nenech si do toho nikým kecat.

Honzulka05 a arget31 tohle ocenili.
  14. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

-migos- , hezky a srozumitelně napsáno, souzním. Já do hry naopak nerada investuju nad to, co je pro mě nezbytné při mých časových možnostech = pomocníci, turbomlýn, několikrát ročně floreny. Zbytek promýšlím vždy horem dolem a zrovna vlak mě "nebaví" - tentokrát poprvé jsem měla takové štěstí, že mi dovezl hlavní odměnu, jinak mě cíleně míjí, platit za frustraci se mi nechtělo. Vlak na stromy mi dělá podstatně větší radost, stromečky mám zkrátka v této hře ráda (i když sadař by teda ze mě nebyl, to je vážně taková užitečná kombinace vlastností xD), škoda, že zatím nikdy nepřijel vlak pro odpad z Bahamy, dlužno ale říct, že za krejcary se lépe nakládá vlak se stájemi než se stromy. Kdyby se mi bývalo chtělo klikat na ty stáje, odvezla bych taky víc a výhodnost v tom vidím jednoznačnou.
    Potíž je, že já u té hry hraju raději na čistou radost ze hry, než na užitečnost, i když tomu se nevyhnu a prakticky uvažuju furt, tak jezdit dokola vlakem a klikat na ty stáje tím přesložitým způsobem, to se mi vážně nechtělo zdržovat, protože moc volného času nemám a tohle si naopak potom vyčítám. Já zkrátka moc výhodně leckdy nehraju. :cry:;)

Jestli jsem dobře počítala, tak jsem odvezla 40 nákladů a koník mi vyrostl jeden. Chválím RT za něj a příště prosím taky alespoň jeden kouštíček, kdo se má pak furt za těma kamzíkama honit - a poník pod vodou bude taky torpédo. :D

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak bohužel koník ani jeden(asi zdechl cestou).Ani ten minulej motorák nepřivez hrábě a vůbec je nepostrádám.Holt plnění ůkolu v družstvu se odkládá až po OaD v roce 2021.To už by moh bejt zpřístupněn všem hráčům.o_O

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Něco teda pošlu,ale na co se budu těšit,fakt nevím?!?:music:

zejdy66 tohle ocenil(a).
  17. maurehata

maurehata Osvícený autor

Marne premyslim, jestli si z nas dela RT legraci nebo to je mysleno vazne. Mangrovnik mam v poctu ca 50 ks, mirabelky mam stejne mnozstvi. A vsadim se, ze mi budou padat skoro vyhradne jen tyto stromy. Ne ze by ostatni staly moc za rec. A co ten obyc hrebickovec v tajemnych sazenicich B, ktery muzeme koupit v obchode za 15 tisic? Dekuji nechci.

edit - nestezuju si, ze neni zcela novy strom. Nevadilo by mi vymenit stromy, co nechci, za ty ostatni v seznamu, myslim, ze tisu, pabuku nebo eugenii je stale mezi farmari docela malo, xxl verze jakychkoli stromu mi taky nevadi. Ale ty mirabelky, mangrovniky ve verzi xl a hrebickovec ve verzi obyc mne vazne netesi.

Naposledy upraveno: 6/12/18
  18. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

Mikeš, jj stalo jsou myšlenkama na nákupech dárků pod stromeček a zapomínají na hráče na farmě, co mu na ty dárky přispívají :-((

Naposledy upraveno: 6/12/18
  19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Božínku, něco se našemu RT stalo? Ublížili jsme mu snad?
    Nechápu to. Katastrofa stíhá katastrofu.
    :D

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

maurehata - ten hřebíčkovec bude prověřen, jestli tam fakt má být ;)

zahradnice4, zejdy66 a maurehata tohle ocenili.