Farmářský expres / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 27/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. martina19751

martina19751 Analytik fóra

ja chci taky koniiiiiiiiiiiiiiiiiika

2. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

tak nakonec 3 poníky už makají

evainfo, Honzulka05 a burds tohle ocenili.
  3. marianko77

marianko77 Pilný autor

Bezejmenný tých 22 tajemných ti nebude stačiť, ja som otvoril 25 a žiaden morský poník

burds tohle ocenil(a).
  4. immortal67

immortal67 Expert fóra

No já jsem na tom podobně pomalu 30 tajemných a konik nikde

burds a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Taky si jdu postěžovat ,-) třeba se objeví, chci koníka, poníka, koníka ......

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jsem na tom bledě, mimo růžových velbloudů převažují žluté stáje. Opět se opakuji, máme štěstí, že lišta je bezedná:p:)

Honzulka05 a burds tohle ocenili.
  7. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já jsem odkryla celkem 32 nákladů, něco ještě vláček přiveze a zůstane v liště až na někdy (po akci).
    Výsledky: 1x poník, odkrytý na 15.pokus
    6x žlutý plameňák, nelíbí se mi a navíc mám plameňáků nyní 31, klidně systém mohl místo nich posílat i jiné stáje
    1x růžové pandy, 1x růžový velbloud, 2x žlutý hroch
    víckrát oranž. opice, oranž. pandy, papoušek c++ a krokodýl, zbytek stájí už byl pestrý a po jedné.

Výrazný nedostatek červených stájí, které mám ráda, přijeli jen červení sloni, dokonce růžovky mám dvě, to mě překvapilo.
    Oranž. výrobny byly vítány, moc by se hodily do baráku, mám je většinou max. po jedné dvou, vše bývalo žluté, bohužel vlak je nevozil.
    Díky za koníka a růžové pandy, pro mě veliký úspěch, odvezla jsem většinu žlutých stájí vnucených mi kolem, takže poprvé mám většinu tajemných za odvoz, nikoliv plně za krejcary (dorovnávala jsem jednu žlutou s protihodnotou 460 o jednu žlutou koalu a 4x kačeny = 19 200 krejcarů na jeden náklad), jsem spokojená.
    Kéž ten akvarijní poník vyroste ještě hodně hráčům, kteří ho zatím mají v rozkopaném stavu a ten krtek má z kafe už otravu kofeinem. ;)

8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Zatím z 30 expresů mám 3 akvárka, tak pokud je Pitrýsku jinak nezískáš nebo já O+D neprošvihnu, až půjdou poslat, pošlu ti je.
    No a mně se moc nelíbí, nemám ráda tyhle "neprůhledné" stáje jako jsou anakondy a teď poníci.

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Havkáč ty chceš koníka aj poníka?Keď sa veľmo pousiluješ tak budeš mať oboje ako ja.Mám 2 koníkov a 2 poníkov:D:D.Ráno som odokryl ružové pandy a oranž.opice.Na kolese som vytočil žlté ryby tak som ich poslal vlakom odkiaľ prišli.A ešte by som mal čo nakladať ale nebaví ma prehrabávať sa v tej lište.

Honzulka05 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak jsem vyslala dooost vlaků a ani jeden mi koníka nepřivezl. Ach jó. Tak budu muset dlouho čekat než se budou moci darovat a nebo budou odměnou v nějaké akci. Kdo měl štěstíčko, tomu to přeji a tiše závidím...no vždyť jsem Češka. Fajn hru a pěkný podzimní den.;););)

Honzulka05, -pechfógl- a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jak už jsem psal, tak pokud nevypadne, tak si počkám až mi ho RT nabídne samo.
    A když ho mít nebudu, tak se svět taky nepřestane točit. Nějak nerozumím tomu, proč mají někteří potřebu těch chlívků mít 30 a nejlépe hned a okamžitě.
    Jako by hrály první den. Stejně je potřeba akvárko jen do úkolu. Takže si klidně počkám. Na chobotnici jsem si taky počkal a v podstatě je mi na nic. Moc úkoly neplním.
    Takže 22 chlívků je tak akorát.

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Gepardíku, chci vše ,-))) a gratulace.

Májo, díky ještě mám nějaké tajemno v liště, ale akce jedna přes druhou, nevejdou se na plochu ,-))) mně se taky nelíbí, potápět se k nim nebudu ,-))))

Mám žluté hrochy, svítí jako vlasy dědy Vševěda ,-)))))

13. Jirinaja

Jirinaja Pisálek fóra

Dobrý den, už třetí tajemný náklad se mi neobjevil v inventáři, co s tím?

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Jirinaja: A hledáš na Baha?

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  15. koljan74

koljan74 Aktivní autor

...na prvních 8 pokusů 2xmořský koník, spokojenost :)

16. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

:D akcia sa celkom vydarila :) nepadla síce hlavná cena ale aspoň mám už aspoň 3/4 záhadných výbehov na baha :D Cca 50 výbehov ale okrem záhadných výbehov teda žiadna sláva :/ mohlo to padať častejšie. Už sa teším na akciu OAD na ktorú mám teraz veľa vecičiek na výmenu. Všetko to pôjde na nástrojovníky :D :D :D :D a ďalšie blbinky ;)

17. maurehata

maurehata Osvícený autor

Za floreny jsem nic neurychlovala, takze jen co vlak stiham pres den, tolik staji jsem mela. Odhadem tak 25 kousku. Mam jedny poniky, 6 zlutych hrochu, 3 zlute plamenaky. Navic dva oranzove tulene a jedny delfiny a koaly, ty vitam na sve farme vic nez bourlive :). Zbytek nedulezity, ruzovka ani jedna, ale nechybi mi, na Baha vse mam.
    Jeste mi chybi par staji dat na plochu, ale az dokoncim kapradinovou akci. Aspon treba budu mile prekvapena. Poniky bych jeste brala, maji slusnou protihodnotu a docela kratky cas. Vic vyhodne jsou pak uz jen chobotnice.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  18. nonstop

nonstop Pisálek fóra

31 x tajemných stájí a ani jeden koník!!!!! Jsem fakt naštvaná!!!!

sisinka a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  19. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Vyslala jsem 50 vláčků, koníka nepřivezl ani jednoho. Dalších 50 nákladů přichystáno, ale odtajním až po akci na Baha.
    V liště nezbyl jediný žluťásek, musela jsem doplňovat i oranžádami. Tak jen doufám, že se dočkám.

sisinka a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  20. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

Celkem 15 stájí z toho hned mezi prvními 2x koník, 2x žralok, 1x růžoví velbloudi a pak žlutí plameňáci a hrošíci, červení sloni, oranžové koaly a jako nejvíc mě pobavily voliéry pro papoušky a výběhy pro lenochodyo_O xD

Honzulka05 tohle ocenil(a).