Farmářský expres / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 27/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. anvan

anvan Dozorce fóra

Vláčky posílám pořád, něco jsem urychlila i za floreny, ale koník padnul pouze jeden z úplně prvního chlívku a pak už nic....tak uvidíme, jestli do konce akce ještě nějaký vykoukne. Je tam chudák sám, samotinký...nějakého parťáka by to určitě chtělo. Nebo budu čekat na OaD a pak lámat migose, aby něco pustil.:D:D:D

2. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Mám 5 koníků, už neposílám...

evainfo, Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

rosik01 - je možné, že jsi do vlaku vložila nějaké složené upgrade (třeba od Renza) - zkus to posadit někam na plochu a pak zbourat do lišty (rozloží se na základ a up). Pak by to mělo jít vložit do vlaku

Helena1313 tohle ocenil(a).
  4. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já mám :inlove: růžové pandičky :inlove: tralala la :music:
    Jednoznačně je tohle moje nejúspěšnější vlaková akce. Většinou nemívám hlavní (nový) chlívek, tentokrát sice jen jeden, ale mám ho!, k tomu chybějící růžovka, nezbývá než neskromně zatoužit ještě po tučňáčkovi :inlove:, žralok se opět neostýchal zubatě se vnutit první, třeba tam nějaký tučňáček ještě je, dva osamělí kamarádi před blížící se zimou uvítají dalšího parťáka velkolepě.

Vozit budu, dokud budu u počítače, floreny jsem urychlila jen asi 5 stájí, jinak jezdím co hodinu (pokud dojdu), hlavní mise je pro mě každopádně splněná, kéž koník trefí ke všem, kdo poctivě vozí a vozí... pamatuju si bohužel až moc, jak nemilé je, když akce skončí a veškerá snaha nanic, snad to mnoho hráčů nepotrefí.

5. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

mořský koníček se zadařil
    tak mám radost. všem přeji štěstí

6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Juj, ze 12 tajemných vylezl 1 Mořský koník :music:
    jinak samé oranžovky (opice, bikiny, tuleň...)

7. slootr

slootr Baron fóra

Ze 34 nákladů 2 poníci, 2x růž sloni, 1x růžové opice, zbytek mix červené, oranžové a žluté. A pár normálních chlívů. Nasazeny ještě poslední 4 náklady, ale to už jen tak pro pořádek. :)

kaolín11, burds a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak když došly chlívky za 460 a výrobny za 510 a musela jsem nakoupit žluté slony a koaly, tak to začalo padat, už mám druhý chlívek na mořský poníky, jupíííí :D funguje si hooodně postěžovat ;):music:

Naposledy upraveno: 30/9/18
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Podávám obrovskou a nekompromisní stížnost. Alespoň jednoho pakoně, prosímL;)

10. -pinokio03-

-pinokio03- Rádoby autor

Tak za 40 nákladů vypadly 2 koníci.
    Aspon něco .
    Spokojenost

kiki2305 a evainfo tohle ocenili.
  11. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak v tom případě že je novinka chci pakoně taky a nejméně dva..!

Honzulka05, k.vitek a evainfo tohle ocenili.
  12. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

1 koník sa zadaril. Za zmienku ešte stoja ružové slony, biele hrochy(teda žlté ) a plameniaci :) poslaných cca 20 vlakov a ešte nekončím

Sovinka tohle ocenil(a).
  13. tymloš

tymloš Pisálek fóra

Tak to se všichni máte, mně se tajemné chlívky vůbec nenačítají a to posílám vláček o 106 :(((

14. Skali

tymloš - zřejmě je nehledáš v inventáři na Baha - to jsou Bahatajemnice ;)

15. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já docela spokojená,vláček jezdí skoro bez zastávky (teda jak stíhám posílat) a na každé farmičce už jsou dva koníci a růžoví sloníci,samozřejmě žlutí hroši a plameňáci taky.Oranžové chlívky ani nepočítám.Nejvíc mi padají krokodýli.Tahle akce se mi moc líbí a mohla by být častěji.:)

Honzulka05 a k.vitek tohle ocenili.
  16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám 22 tajemných. Asi už posílat nebudu. Zítra nemám čas a myslím ža "vzorek" v podobě 22 kousků bude stačit. Pokud ne, tak si počkám na akci kde mi ty akvárka nabídnou sami a bez nutnosti kupovat TS nebo posílat vlak.

Naposledy upraveno: 7/10/18
    Prepperka a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ode mne jezdí vláček taky ostošest, stěžuju si taky furt a koníček nikde :cry: Prostě je to nějaký rozbitý :sleepy::)
    Zatím jsem se obohatila o další skupinu oranžových opic, přibyly též oranžové máselnice a i růžoví sloni. Žlutí plameňáci a hroši jsou už ve dvojicích. Jen ten rybokoník nikde, no.

Sovinka a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. tymloš

tymloš Pisálek fóra

jéé moc děkuju za radu :) Jsou tam úplně všechny :))

19. Skali

tymloš - tak hlavně, že se neztratily ;)

20. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Takže vykoukl na mě třetí poník a asi 5 žlutých hrochů za mě veliká spokojenost,ale nemám ty žluté plameňáky.Chtěl jsem maximálně 3 poníky to mám ale růžovka ještě žádná nějak se mi vyhýbá za to mám armádu oranžových stájí těch mi padlo zatím nejvíce

evainfo, kiki2305 a Pitrýsek47 tohle ocenili.