Farmářský expres / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 27/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

tak sem to dneska rosekla na obě dvě straní nejdřív kolibříka a potom mořsky koník jsem zvědava jestli ještě něco pěkního dosahnu

2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

tak jsem dala na noc Tajemný náklad na plochu... vylíhne se Mořský koník? Nebo se nevylíhne Mořský koník? ...Nu, je jich 10. Jak tak čtu, někteří mají mnohonásobně větší počet.

Helena1313, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  3. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Sice brbláme na žluté, ale ten chlívek žlutých plameňáků je moc hezký. Líbí se mi víc, než normální, asi si ho nechám ;)

4. helik006

helik006 Rádoby autor

za mě zatím žádné velké nadšení...24 odtajněných nákladů a koník ani jeden :-(

5. ver-cermakova

ver-cermakova Zelenáč fóra

Velká radost, dočkala jsem se tučňáka a přišel dokonce i koník. :D

6. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím Plantážníci...

Tak takový průměr, asi jako každý.
    Těm co se nedaří si málo drží palce!

Poradím: Držte si palce i u nohou!
    Já to tak dělám již léta a funguje to...

:D

Všem přeji krásný den a veselé vstávání...​

7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Koníček stále nikde :cry:, zřejmě mají někde sraz. Za to další várka oranž.velbloudů a opic.
    Osvěžením je oranžová výrobna hůlek a skutečným ternem - byť tedy z mé strany ne příliš touženým ;) - žluté jezírko plameňáků. Je asi hezké o_O. Kombinace tyrkysové vody, svítivě žluté zeleně a cyklámenovočerných plameňáků je taková... barevná :sleepy:;)

8. dencice

dencice Stálice fóra

Ani já nemám štěstí, zatím vůbec nic...tak snad během dneška něco přijde....asi blbá otázka,ale nedá se toho poslat víc najednou? Kadou hodinku zapínat farmu, posílat...

Helena1313 tohle ocenil(a).
  9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Nedá, ale můžeš tu hodinu zkrátit na vteřinu, když zaplatíš 1 Fl. ;)

10. dadunek

dadunek Aktivní autor

poplakala jsem si, postěžovala a šupydupy přijel koník.
    díky RT.:)

11. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

Ahoj koníků vyskákalo celkem 5 tak už nemusím vlaky vypravovat, ale když naplním vlak -dávám hodnotu i nad 2000, vlak odešlu tak mi naskočí tabulka nemáš dost zboží a vlak zmizí ?????

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

rosik01 - ahoj, právě jsem vyslala vlak - bez problémů. Zkus zrestartovat hru (odhlásit a znovu přihlásit nebo zavřít celý prohlížeč). Před chvílí jsem měla problémy s točící kytkou, ale po restartu se zdá být vše OK.

Edit: ještě by bylo možné, že jsi do vlaku vložil nějaké složené upgrade - zkus to posadit někam na plochu a pak zbourat do lišty (rozloží se na základ a up).

Naposledy upraveno: 30/9/18
    maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
  13. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Já se snažím,aby se vláček nezastavil a neměl zpoždění.Výsledek je takový : 1x koník,1x velbloud a slon růžový,které už mám,2x žlutý plameňák.Ale vzhledem k počtu taj.stájí je to slabé až na ty plameňáky.Sousedka má z 9 pokusů 3 koníky!Manžel pláče,že stále nemá ani jednoho,je to nespravedlivé ikdyž je to jen hra.
    A zas oranž.panda,krokodýl,lenochod, no prostě paráda !A pro změnu krokodýl opět.Teď pro změnu další růžový velbloud a žlut.plameňák
    A kamarádka má dalšího,nezávidím,ale kde je spravedlnost?
    Tak místo koníka mám žlutého hrocha,což je zřejmě vzácnost.

LV 149

14. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak jsem hodil na plochu asi 30 tajemných co sem za nějakou dobu nasbíral z akcí. Tajně sem doufal, že morče bude mít brášku, ale nezadařilo se. Jediné co udělalo radost jsou růžoví bobříci odvahy.

Expresy ještě nějaké naplním, zatím stav je.

Někdo tady psal že dal 150 chlívků a nic, tak snad tady z toho množství bude aspoň jeden ponny-koník 8)

Hezkou hru...

15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

-migos- : ne že bych záviděl, nebo si klepal na čelo kvůli urychlování, ale zeptat se musím - nacopak ti jich bude tolik ?

16. -migos-

-migos- Veterán fóra

Bezejmenný : Tak nějak se nudím, tak klikám a klikám ;) . Důvod jsou růžovky a OaD. Snad to jako důvod ke klepání je, aspoň tedy pro mě. Je škoda, že to není farmě, tam ty růžovky mají většinou výměnnou hodnotu.

EDIT : Skóre navýšeno o_O

Hezkou hru ...

17. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Nějaké vláčky jsem poslala, bez urychlení. Ani jsem nepočítala kolik bylo nákladů, ale odhadem mezi 10 a 20. Ráno tam byl jeden koník, tak můžu akci odfajfknout jako úspěšnou.

18. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Zdravím, někdy člověk ty chlívky při odkrývání úplně hypnotizuje a nic. A z toho to odkliknu v polospánku (usnula jsem u PC, tak jsem to jen poklidila, než vlezu do postele) a ráno koukám a mám koníky. :) Tak mám z toho vláčku úplně dětskou radost. :)

19. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

tak obyčejný chlév jde poslat a zlobí vylepšení výroben dávala jsem oranž.
    už to nechám, jedeme na výlet fajn hru ať se daří ;)

Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) jsem od včera poslala ještě dvacet couráků, něco odtajnila a opět růžovou pandu s opicí ... jiné růžovky jsou asi rozebrané, ale vykoukli na mě další tři oranžoví delfínci :p ještě mám na odkrytí 8 záhad a potom jdu zasadit saguaro, protože mám zítra odpolední, ve dvě nezačnu a nevím, kdy se na farmu dostanu. Tak přeji samé akvárka ;)