Farmářská výuka (6.6. - 13.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. makak-magot

makak-magot Stará škola

Tassadar11: Pokud někoho z nich necháš "makat zbytečně", dostaneš za to pouze odměnu za následné probuzení. Ale pokud má ezzra dostatek hrušek (jako že asi ano), pak jí zjevně "vyhozené" suroviny netrápí.
    Co se týče toho "8*2 SK na slepici", tak nejspíše ano. Ale podle toho, jak je napřed, bych si troufl tipnout, že si koupila některý ze startovacích košů a v nich je i tyčinkovník (takže mohla probouzet i jím a ne pomocí SK).

myš59, vilm4, ezzra a 1 další uživatel tohle ocenili.
  2. evulik011

evulik011 Rádoby autor

Ahojte, vie niekto poradiť? Hneď na prvom som sa pomýlila, a miesto 1 modrej (siatie),som dala aj 1 zelenú (zber úrody), tak som dala siatie ale nezobrazilo sa my dokončiť, lebo miesto jedneho tam mám o jedno viac, čo s tým teraz?

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

4/2/1/2 ... učednící zničili všechny konve ... musím tedy s dalším výcvikem počkat až se zas nějaké objeví xD

arget31, myš59 a vilm4 tohle ocenili.
  4. ezzra

ezzra Hrabě fóra

makak-magot...sklamem vas ziadny kos som nekupila...len mam 200% do stodoli a ziadny tycinkovec nepestujem davam SK...a na konvicky som pouzila gastanka a nejakych 800ks som si dopredu nasyslila...a uz som na dnes skoncila dala nieco dlhsie na noc..a tie konvy sa mi zda ze v celku dobre padaju...a v tom si mal pravdu,,ze by som chcela aby subezne vsetci 4 dokoncili ulohy,,vyucbu ,,tak ich tam striedam o 106...
    prajem bruu noc a nech sa dari..:p

5. makak-magot

makak-magot Stará škola

To "Dokončit" se ti zobrazí až poté, co dokončíš modrý výcvik (setí) a postavu opět probudíš.
    [​IMG]->[​IMG]->[​IMG]

myš59, vilm4 a DANKA722 tohle ocenili.
  6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tak nevím, buď u té akce taky usnu nebo si půjdu koupit tyčinky do obchodu, mně stačí jedna, ale těm lenochům tolik? nebo SK? tak to mě nebaví .....

7. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Jak jsem řekla,pořídila jsem nálepku a nebýt souběžné akce na Baha pokračovala bych dál.Je to jednodušší než se zdálo,něco nového,což se tu často neděje.Nechci ale pořád čučet do kytek,tak volím perly a radši budu na farmě pěstovat do úkolů čtyřlístky.Držím palce všem pilným,kteří zvládají obě akce!

8. forstlady

forstlady Pisálek fóra

ahojky prosím poraďte nedrží mě to zvířátko na setí jak pustím myš vrátí se zpátky na co mám ještě kliknout po prvé kohoutek zůstal a teď se vrací všechny děkuji edit: děkuji už jsem asi na to přišla

Naposledy upraveno: 6/6/18
  9. dastra

dastra Pisálek fóra

Prosím o pomoc, nejlépe od makak-magot. Děkuji za návod, ale ačkoliv jsem postavičky vycvičila, jak bylo předepsáno, nezobrazuje se mi "dokončit" pro postup do dalšího levelu, ale stále je tam "probudit". Co mám dělat?

Už vím! Musím probudit a pak dokončit!

Naposledy upraveno: 7/6/18
    MatysekKamilek a myš59 tohle ocenili.
  10. myš59

myš59 Vévoda fóra

došly konve, tak dělám setí a sklízen, ono se to nějak vytříbí, moc tomu nerozumím, někdy se mi zvířátko vrací,snad na to příjdu proč;) no čekání 10 minut na cvičení ,to je lahůdka teda:(

maja.rada, ezzra a tydýtková tohle ocenili.
  11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Na dokončení se nemusí čekat a čučet na monitor, klidně můžete odejít, zvíře tam po "vycvičení" na vás počká.

12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

myš59: nemusíš čekat.... mám odzkoušeno, že lze tam zvířátko nechat se cvičit.... až se tam vrátíš, tak ho dáš zpět....Mě už nebavilo čekat těch 5 min....

Krakoramaja: jsi rychlejší.... ;)

13. anvan

anvan Dozorce fóra

Po přečtení se to zdálo velmi složité, ale je to v pohodě a docela zábava. Jen moji učedníci jsou teda děsní lempli - všechny konve rozmlácené, požrali hrušky, na setí se úplně vykvákli prej není co sít a teď to chrápe, až se hory zelenají. Nechám je spát a jdu lovit perly - doufám, že tam bude aspoň jedna pravá.....
    Všem hezký den a hodně zdaru.

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Konečně jsem to snad pochopil!?!
    "Stačí" vyplnit horní tabulku podle 4 stupně a je hotovo!:music:
    Tak dávat bacha ať zbytečně nedřete kohoutka !!!!!xD
    Určitě bych plnil akci průběžně a nenechával to najednou jako obvykle!Mohlo by dojít k poškození monitoru!!o_O

Kohoutek odstaven!Byl nejslapší,dostal padáka!xD[​IMG] 8)

Naposledy upraveno: 7/6/18
  15. nonstop

nonstop Pisálek fóra

Dobrý den, co jsem, prosím, nesplnila, když se mi neaktivuje tlačítko "DOKONČIT"??? Zvířátka jsou probuzená, úkoly dle mého splněné.....ach jo. Díky za rady

myš59 tohle ocenil(a).
  16. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Pěkný den přeji.
    Akce je jiná, ale určitě splnitelná. Popis sice byl složitý, ale výcvik je docela zábavný.
    Tak ať se Vám všem daří!!

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kaolín11 Stesti, ze jsi sem dal ten navod pro blby - uz jsem malem honila slepici po dvore, az pericka litala xD

18. majian

majian Zelenáč fóra

Ahoj, dobrý nápad na hru, konečně jiný styl, sice jsem si zablokovala hned tři zvířátka, protože až u čtvrtýho jsem pochopila jak mám plnit úkoly, protože jsem nečetla návod. No nevadí, zkusím aspoň dohrát s veverkou :)

myš59, evainfo a maribeja tohle ocenili.
  19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

matlafous123 Hlavně dávej bacha! Po dokončení výuky kohouta, se automaticky nezablokuje a šel by pracovat dál!o_O Tak ať zbytečně nepěstuješ kvanta plodin navíc!xD

20. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky farmáři :)

tak než jsem pochopila to "úkolování" postaviček, tak jsem si párkrát zbytečně poslala někoho na výuku navíc, a tím si zbytečně prošvihala přes 100 vypadávátek. Jsem já to ale trouba. No, ale stalo se.
    A do toho jsem si v noci vytočila +200% sklizně na 12 hodin, což potěšilo.
    Na Baha akci jedu hlavně pravou stranu, protože na konci jsou chobotničky, které ještě nemám, a tahle odměna mě opravdu nadchla :)

Jinak akce super. Je to zas něco nového, a líbí se mi to fakt moc :)

Takže lidičky přeju všem, ať vám to odsejpá. Já teď dávám dohromady byteček (kompletní rekonstrukce), do kterého se budeme stěhovat + chodím do práce, a mám toho moc a moc, takže na farmičku chodím fakt relaxovat, abych se z toho všeho úplně nezbláznila :) Ale pokud vše půjde jako doposud, tak v srpnu budeme nově bydlet, a už se nemůžu dočkat :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.