Farmářská výuka (6.6. - 13.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

taj já doufám že na ty dvě akční mi 1 plocha bude stačit ale když vidím co všechno to s tím bude dělat tak si nechám divokou louku na polích a pak mám ještě volnou hlavní louku tak nejvíce akční budu pěstovat na divoké louce (které je potřeba nejvíce) a nejméně kusů budu pěstovat na hlavní louce:p

2. mamba54

mamba54 Stará škola

Tak po druhém přečtení...akce se mi líbí, je to zase něco jiného, už se na ni těším;):)..jen jsem zvědavá kolik bude potřeba akční, ale na to nemám...počkám si na lepší počtáře;):p

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

fgs001, naprosto a zároveň i doufám v to, že ti co nám to budou vysvětlovat prošli řádným školením a zátěžovým testemxD

4. makak-magot

makak-magot Stará škola

Původně jsem zadání pochopil špatně. Spočítal jsem to znova.
    Strašně dlouho mi to nějak celé nesedělo, ale pak mi došlo, že "level postavy" a "level činnosti" nejsou to samé, a už to začalo vycházet.
    V rámci jedné postavy vám již dosažený "level činnosti" zůstává, pro postup výš musíte udělat jen ten rozdíl. Pokud má tedy např. Blanka v zadání 1. levelu postavy 1x setí + 2x prořezávání a ve 2. levelu postavy pak 2x setí, 3x prořezávání a 1x sklízení, musíte pro postup udělat pouze 1x setí, 1x prořezávání a 1x sklízení.
    Pokud chcete udělat vše, pak je potřeba 12 000x farmářská taštička, 1 650x konev, 440x hruška a 8 000x tyčinkovník nebo 80x superkrmivo (nebo jejich mix).
    PostavaLevel postavyDodatPočet
    pan Kohoutek1farmářská taštička200
    2konev25
    hruška20
    tyčinkovník400
    3farmářská taštička400
    konev75
    tyčinkovník400
    4farmářská taštička650
    hruška30
    tyčinkovník400
    Penelopa1farmářská taštička200
    hruška20
    tyčinkovník200
    2farmářská taštička400
    konev25
    hruška30
    tyčinkovník600
    3farmářská taštička1650
    konev225
    tyčinkovník800
    4farmářská taštička2000
    tyčinkovník200
    Blanka1farmářská taštička200
    konev100
    tyčinkovník400
    2farmářská taštička400
    konev150
    hruška20
    tyčinkovník600
    3farmářská taštička650
    hruška30
    tyčinkovník400
    4farmářská taštička1000
    konev250
    hruška90
    tyčinkovník800
    Izák1farmářská taštička200
    konev100
    hruška20
    tyčinkovník600
    2farmářská taštička1050
    hruška30
    tyčinkovník600
    3farmářská taštička1000
    konev400
    hruška90
    tyčinkovník1000
    4farmářská taštička2000
    konev300
    hruška60
    tyčinkovník600

Naposledy upraveno: 5/6/18
  5. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Tak makak byl rychlejsi a ja si kvůli poctum ani nestihnu oholit nohy, nez pujdu pro dite do druziny xD

Akcni (delší) a padatka mi vysla stejne, akorát u toho buzeni mi vyslo 109 (ikdyz teda vlastne neeee, makak to ma spravne, neb po posledním skoleni je klidne muzeme uz nechat chrapat xDxDxD)

6. BigClick

BigClick Expert fóra

makak-magod, podla mna bude takto:
    =>probuzení200x tyčinkovník nebo 2x superkrmivo
    =>1. setí200x farmářská taštička
    =>1. prořezávání25x konev
    =>1. sklízení20x hruška
    Co uz mam splnene neplnim druhy krat, pokracujem len dalej. (Neviem ci vysvetlujem to zrozumitelne.)
    A tim padom len 12 000 z dlhsej rostlin bude treba, pritom na vsetko, na riadok aj menej postaci. .

7. makak-magot

makak-magot Stará škola

BigClick: Vysvětluješ to srozumitelně. Budeme muset počkat na začátek akce - a nebo nás bude muset "rozsoudit" někdo, kdo akci testoval...

8. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

makak-magot: Konečně jsi tady se svými výpočty!!! Čekala jsem netrpělivě, až se tu objevíš!
    A myslím, že nejen já. Děkujeme ti i BigClick. Jste skvělí!
    Ale ty počty jsou děsný a těch padátek >:(>:(>:(
    Uvidíme.

9. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

kluci opičatí,,díky,ještě že Vás tu máme..DÍKY.takže se můžu i opalovat8).Ono to stejně není moc zdravé , smažit se.
    A přestávky na sklízení si stejně najdu i mezi sluníčkem a reálnou zahradou,však to odskočení si z lehátka k PC zabere minutku:D

10. bionta

bionta Perspektivní autor

taky nepochopila a nebudu se ani snažit .....opět překombinované a složité ......ztráta času

myš59, vilm4 a babako tohle ocenili.
  11. burds

burds Titán fóra

Uvidím zatím jsem to nepochopila.Až začne hra tak snad pochopím,pokud budu hrát.Souběžná akce je na baha a doby růstu každá jiná.Tak uvidím jak se rozmyslím.

12. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Ako sa poznám už nekričím že do toho nejdem. Nakoniec neodolám a budem sadiť ostošesť. Uvidíme kam to až dotiahnem. ;)

13. zina

zina Perspektivní autor

Možno trochu pomôže:

DOPLNENIE:

zahradnice4 - ďakujem.

Naposledy upraveno: 5/6/18
  14. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

zina: POCHVALA!
    Krásně přehledné. Je vidět, že jsi si s tím vyhrála. Děkujeme

15. animam76

animam76 Zelenáč fóra

u kohoutka mi vyšli čísla stejně jako má Makak a když jsem si udělal i ostatní, tak mi vychází 22800 taštička,21400 tyčinkovník,3350 konve a 880 hrušek. To je teda nářez.

vilm4, tydýtková a myš59 tohle ocenili.
  16. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Nedokazu si predstavit jak tyto akce (toto je naprosty ulet co do poctu dodanych veci) hraji bez nakupu ruznych vyhod hraci, kteri jsou ve strednich a nizsich levelech .
    Zda se, ze zacnou odpadavat novejsi hraci, začátečníci a občasní línější dele hrajici hraci...a farmerama postupne chcipne na ubyte. A to odradí inzerujici klienty, kteri byli hlavnim zdrojem prijmu. Myslím, že už se to děje... Aspon tu uz nestraší ty děsné reklamy. Ale jak jsem si všimla nejsou ani inzerenti na kino, proto kino nefunguje.
    Má to i další stinnou stránku - zdrojem jejich penez jsou teď spíš zavisli hraci, kteri nakupuji vyhody za realnou menu... a protoze je jich min, musi hráči platit vic...proto se snazi majitele hry v posledni dobe hrace co nejvic ždímat a zvysovat obtiznost akci ohledne poctu padatek a akcnich rostlin (napr tato siilena akce) a růzností druhů dodávaných rostlin pozadujicich aktivaci za banany (viz aktualni a minula akce na baha), a to proto, aby akce nebyly hratelne bez placenych "pomůcek"

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD pochopila jsem jen to, že je všeho (akčního i padátek) potřeba hodně ... ale jako vždy, začnu a uvidím, ono se to poddá ...

18. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Nechápu, nechápu a nechápu můj mozek se dneska ráno někam odstěhoval a nechce se vrátit. V práci jedna hrůza, doma otevřu farmu a tohle tady o_O. Přesto děkuji všem, co se snažili spočítat kolik je čeho potřeba. Možná to zítra pochopím. Zino, tvoje tabulka je krásně přehledná. Děkuji

19. llew65

llew65 Vážený autor

Akci opět vypouštím - překombinované a vyžadující trávit příliš mnoho času vysedáváním u počítače. V tomto počasí mám lepší nápad, jak trávit volný čas...

20. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

POchopila, ale delat nebudu, pocty jsou desny a zviratek v chaloupce malo. O plodech ani nemluvim, tak vynecham a neco doplnim do stodoly. Pustim se jen do akce na baha. At vam to pada, budu drzet pesti

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.