Farmářská výuka (6.6. - 13.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. věrazmekova

věrazmekova Pisálek fóra

mrzi mě čas straveny s pěstovanim když jako obvykle chcete moc konvi a vubec nic nevypadava koncim s akcema na vypadavani je to pokažde stejne i když koupim tak se to neuděla jsem hodně zklamana

2. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj věrazmekova,
    je mnoho způsobů, jak podpořit vypadávátka. Mezi ně patří hlavně co nejvyšší legenda na stromě, minimum prostojů, dále je dobré mít pár JC (ty nemám a stejně mi to napadá), kouzelné stromy, ty většinou dávají 1 padátko denně a hlavně dobré sousedy. Další rady jsou zde: Jak na "vypadávátka" - rady a zkušenosti

zuzanka11221410 a Prepperka tohle ocenili.
  3. arab146

arab146 Rádoby autor

Tak už jen čekám na padátka snad to dopadne - chybí ještě 50 konviček snad to dopadá z polí nebo z dárečků a i dekorace bude doma

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  4. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Hotovo!
    Na noc byly Lesní Jahody... a ráno jsem dohonila 61 konví za pomoci Karafiátu, Bílé Nevinnosti, Vánočky, Kaštanového řádku a 61 ks SuperHnojiva.
    ...netušila jsem, jestli budu mít během pracovního dne ještě prostor na nějakou sklizeň a další otočka Lesních Jahod by se mi asi nevešla do konce akce.
    Včerejší (po_O) výpadek v přihlášení (hra mě vyhazovala) mi posunula sklizně a nestihla jsem ještě plánovanou otočku... tak mě to stálo SH -.-

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  5. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

6. alidmul

alidmul Zelenáč fóra

Už podruhé mám dokončenou akci,ale bohužel špatně,tak mně chybí zase jeden kousek na stonku.Proč to dělají tak složitě???Proč mám ještě studovat,který úkol plnit,abych měla stonek v pořádku a ne abych měla dvě stejné věci a od jiné žádnou??Asi to píšu jinam než bych měla,ale jen mám zlost,tak to někam musím napsat..ještě jedna tak blbá soutěž a končím po tolika letech.

7. stibovam

stibovam Pilný autor

Já nesplním.I když mám J.Citrony a nejvyšší strom,tak konve zkrátka nenapadaly i když jsem něco koupila.S padátky mám častý problém a docela mě štve když čtu jak někde padá :eek:(

8. herda21

herda21 Expert fóra

Panejo, tak jsem zadala cca ve 13:30 prořezávání u poslední postavy v předposledním levelu, ať ještě získám nějaký ten dárek, smířena s tím, že poslední dekorku do stonku díky nepadajícím konvím nedokážu získat. Mezitím jsem zabrousila do vlákna "závisláčků" a začetla jsem se tak, že na farmvýuku jsem dočista zapomněla. Vzpomněla jsem si, až když na ukazateli času stálo 13:59. Tryskem jsem odklikala a světe div se, stihla jsem doslova v posledních sekundách, k mému velkému překvapení, i poslední dekorku do stonku :) (byla už ve třetím levelu) Někdy se člověk tak moc snaží a výsledek je prabídný a z toho si jede jen tak relax tempem a získá i to, s čím nepočítal. Inu, nevyzpytatelné, jako sám život.

9. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

tak bohužel se mi akce nepodařila splnila ty konve nedopadaly stonek byl na dohled ale nepovedlo se doufám že jestli bude někdy podobná akce jako tato tak si zjistím kde je stonek a půjdu jen na stonek útočit

Natálka29 a zahradnice4 tohle ocenili.
  10. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný středeční večer,
    tak tuhle akci jsem taky nesplnil celou.Magický stonek sice mám ale chybí mi jedna dekorace.

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. zabeva

zabeva Aktivní autor

tak postup pro mobil se mi nepovedl a ještě ke všemu výpadek WiFi mě připravil o dokončení akce.dost mě to mrzí v souvislosti s tím co jsem tomu věnovala. z

Honzulka05 a Prepperka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.