Farmářská výuka (6.6. - 13.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Nee.Nálepka a dál nejdu.
    Johnsdorf-ani tvoje agitka mě nepřesvědčí,ani ti 4 svatí z Lívrpůlu z tvého podpisu,které jsem v bujném mládí vyznávala.

2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Vilm4..?
    Republice více práce to je moje agitace...
    Těm ostatním ať už se rozhodnou jakkoli přeji úsměv na rtech a věčně hravé mladí.
    :D

3. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné odpoledne, do akce samozřejmě jdu a budu se moc snažit, ať ji dodělám, líbí se mi stonek. Zatím mám v hlavě zmatek, ale to se srovná. Tak zítra hurá do práce

4. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

Tak akci dělat budu, jako každou, jen mám v tom zatím trochu zmatek, časem snad pochopím :D:D

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Po druhem cteni jsem pochopil, ze nejspis se ma postupovat nejakym zpusobem... akorat nevim teda jakym - uz parkrat jsem delal veci komplikovaneji nez bylo nutne, jenze to jsem vedel, ze v pohode napada a dopestuje se...
    Chapu to tak, ze potrebuju celkem maximalne SK: 2*4*5 ? Nebo jak to s tim buzenim je? Nerad bych mel tunu zbytecnych kytek a nemel ty potrebny...

6. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Tassadar11: Ja to chápu tak, ze budeme toho lineho farmare muset budit po kazde cinnosti, tzn., ze pokud ma v 1 lvl 1 sazet, 2x sklizet, tak musíš toho lenocha vzbudit 3x - tzn., ze pocty SK ci akčního kviti nebudou male, tak to aspoň chápu ja, proste co ukon, to buzeni

PS: tak jsem to rychle preletela a vyslo mi 109x buzeni (pocitala jsem narychlo, mozna jsem se sekla), takze podle toho, jak to chápu ja by to bylo 109*2SK, nebo 109x200ks akcni (21800ks)

PS2: cim vic to propočítávám, tim vic jsem presvedcena, ze tahle akce snad ani splnit nejde :) Takze bud to ja blbe chápu, nebo dostal někdo upal :-D Pokud se ukaze, ze to chápu dobře, doporučovala bych méně aktivnim hracum tuhle akci radsi nedělat o_Oo_Oo_O

Naposledy upraveno: 5/6/18
  7. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    Lenca_85 na stonek není třeba 4. level u Penelope a Izak. Což je 25 buzení, ale především 2000 padátek

8. fgs001

fgs001 Pilný autor

Chápete, ne?

9. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

bropyk: super, dik za upozorneni, ja si to budu muset hodit asi na papir, jinak to zavani zbytečnou chybou a znicenim sance udelat, co potrebuju. ale v klidu, s neustale mluvicim dítětem na kline mi to fakt nejde xD:pxD

10. bionta

bionta Perspektivní autor

vůbec nechápu o čem je v této akci řeč......vynechávám....

11. aljanu

aljanu Aktivní autor

Chápeme :oops::D

12. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

zkusím a uvidím kam až dojdu;)

13. arget31

arget31 Obyvatel fóra

Tak já to sice chápu (nebo se to jenom mylně domnívám ;)), ale příjde mi to zbytečně překombinované.
    Takže budu v poklidu na Baha lovit perly a užívat si nádherný konec jara. :inlove:8)

14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ou ..... kej. Takže se připravím a potom se zase hezky otočím na druhý bok a počkám až někdo v diskuzi začne pořádně vysvětlovat.

15. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Od rána do poludnia na záhrade v reále, s malým úpalom a boľavou kostrou, teraz táto nádielka - som grogy a mozog odmieta aktiváciu, ani SK naň nefunguje ... vidím to podobne ako ďalší - pripravím, prečítam po začiatku akcie fórum a ak tu nenájdem použiteľný návod pre "(mo)mentálne zaostalých" tak zostávajú dve možnosti - buď to odpískam a budem pestovať to, čo mi v stodole požrali myši alebo to skúsim po svojom a pri troške šťastia si aspoň trošku užijem pozíciu školiteľa v záhradníckych prácach - však manžel už dlhšie tvrdí, že som kuriatko, ktoré si myslí, že je múdrejšie od kohúta ... a to som ešte nebola pozrieť čo nás to čaká na Baha.

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

Vy sem napište kolik je čeho potřeba a já zas zdůvodním proč to nemohu dodat. Tím bude akce vyřízena.

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Milí...
    Na tu zahrádku si máš pořídit kombajn!
    Tady to taky tak děláš a jsi v pohodě, ne?

18. larelay

larelay Analytik fóra

To nebude tak zlý. Nemám čas počítat, ale když tu píšete, že to bude náročné, nemám důvod nevěřit, no asi jde o to, abychom si vyplácali SK, a pak lépe (více) nakupovali. A však ono to nějak půjde, líbí se mi, že je to zase jiný způsob dodávání, že si s tím někdo dal tu práci. A jestli to stálo za to, nebo bylo lepší nemyslet, uvidím, až jak akci budu hrát, teda doufám, že budu :)
    Příjemný den všem.

19. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Radku, keby to záhradníčenie v reáli išlo tak dobre ako tu, to by bolo žúžo :music:, ale do našej záhradky sa vojde dosť obmedzený počet kolesových prostriedkov - fúrik, bicykel, kolobežka ... to je asi tak všetko. Cez dva železničné priechody, úzky chodník popri ostatných záhradkách a napokon rovnako úzky mostík cez potok na druhú stranu k našej záhradke. Tam je to všetko len na ľudskú silu odkázané, lebo ani to hoviadko asi by sme do záhrady nepretisli cez bráničku, aby ťahalo pluh :cry:.

20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Milí tak to mi bylo jasné že nesázíš na zahrádce bombardérem, no ale když se vejde koloběžka?
    Máš to udělat jako můj soused, ten sází pole na výšku a vejde se mu vše.
    I když u vás bych byl v pozoru! Určitě tam jezdí vlak na vysoké napětí, že?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.