Farmářská výuka (6.6. - 13.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

U každého zvířete plníš levely (1.-4.). Na každý level musíš zvíře několikrát cvičit.
    Počty výcviků, které musíš se zvířetem provést, vidíš v té hnědé tabulce (dolní).
    Konkrétně tady u myši po tobě chtějí 2x výcvik v setí, 3x výcvik v prořezávání a jednou výcvik ve sklízení (viz ty barevné puntíky).
    Edit: Co máš splněno z předchozího levelu ti už zůstane splněné i do dalšího levelu - neděláš všechno znovu - jen doplníš, které disciplíny (dovednosti) ti budou chybět.
    Takže musíš myš dát postupně cvičit ty "disciplíny", abys měla splněno 2x setí, 3x prořezávání a 1x sklízení (je jedno, v jakém pořadí to uděláš).
    Přetáhneš (vzbuzenou) myšku např. na setí. Nějaký čas výcvik trvá (je tam ukazatel s časem). Až bude hotovo, ukazatel bude zelený - na tu myšku klikneš a ona se vrátí "domů" a usne. Ty ji musíš probudit (za pomocí buď 2 SK nebo 200 tyčinkovníku). Jakmile myš probudíš, přesuneš ji zase na další výcvik. A tak pořád dokola....lalala... dokud nebudeš mít ty disciplíny splněné podle té hnědé tabulky...Takže budeš mít stejné počty puntíků ve žluté tabulce (té horní) jako v té dolní hnědé (viz obrázek). Pak dáš zvíře probudit a objeví se aktivní (zelené) tlačítko dokončit (tím dokončíš level u zvířete).
    Levely u zvířat plníš postupně - začínáš tedy prvním, pokračuješ druhým, třetím...U splněného levelu máš zelené zatržítko (viz obrázek). U levelu, který plníš svítí číslo žlutě (viz obrázek).
    Na všechny výcviky v setí musíš mít dostatečný počet akční rostliny. Na výcviky v prořezávání potřebuješ konve. Na výcviky ve sklízení potřebuješ hrušky. Počty, které budou po tobě chtít, vidíš, když to zvíře přetáhneš nad to výcvikové pole
    [​IMG] - tady chtějí 150 konví, ale já mám jen 30, tudíž nemůžu zvíře cvičit (ale můžu zkusit třeba výcvik v setí nebo sklízení, pokud tyto disciplíny nemám ještě v tom levelu splněné) a až budu mít dost konví, mohu dát to zvíře cvičit v prořezu.
    Zvířata můžeš cvičit i tři najednou (každé v jiné disciplíně).
    Tož asi tak....Pokud jsem na něco zapomněla, lze dohledat na 1. straně, nebo v diskuzi, nebo se ptej...
    A můžeš prozkoumat i nápovědu

Naposledy upraveno: 9/6/18
  2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Nabidky smeruj do vlakna zasilani a vymena darku 8) Btw zive vidim, jak po skonceni OaD sedis na strome, klatis nohama a s usmevem na rtech vzdychas: "To se mi to ulevilo". :D
    Akci mam hotovou.... jen nevim, jestli to znamena, ze jsem ji pochopila :music:xD

3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Já bych si zase přál aby mi kůrolezoun pořád nežral ty krásný stromy co mám okolo baráku a aby muchlorohý chropotal přestal po nocích troubit na to svoje nosní troubidlo.

Jinak bych zrušil šecky návody a zamezil přístup na fórum každému kdo po 38x položí tu samou otázku na kterou bylo odpovězeno 37x před tím.

Někdy mám pocit že jsem nejchytřejší člověk v okruhu 50 kilometrů (a věřte že v mém případě je to silně přehnané tvrzení i kdybych byl zrovna mezi školákama)

Hotovo ještě nemám. Chybí padátka.

4. modrovous1954

modrovous1954 Pisálek fóra

Proces setí, prořezávání nebo sklízení se spustí automaticky.
    Nic se mi už dlouho automaticky nespustilo, tak jdu od toho. Škoda času.....

5. matlafous123

Bezejmenný V okruhu 50 km nikdo nebydli, co? :D;) Nestresuj se, sezere je stejne vsechny.

Toz nevim - nejdriv to tu vypadalo, jak na sjezdu cvokaru (nastesti blaznu je tu vic, coz se mi ulevilo - jsem tu spravne) a ted to zas vypada, ze budou vanoce...? o_O:p

modrovous1954 Postavicku musis nejdriv na nektery z procesu umistit.

michnaj a DANKA722 tohle ocenili.
  6. Skali

Ach jo. Může mi někdo vysvětlit, proč jsem se crcala s tím návodem o pár příspěvků vejš o_O:cry:

7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

To je vědy pro medvědy.
    U této akce je tabulka srozumitelně zpracovaná a při plnění stačí jen číst a řídit se jednotlivými pokyny.
    Tentokrát to jde i bez návodu. Jen je třeba umět počítat barevné puntíky.
    :):D

Skali - lidi umí asi jen dopředu a neradi couvají.

A jdeš žehlit prádlo nebo nějaký průšvih?
    :D

dasa1143 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  8. Skali

Jdu radši žehlit (a to žehlení k smrti nesnáším :wuerg:)

9. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Já jsem to pochopila!!! *Tanec*
    Ehm, všechna zvířátka se vyučují právě ve 2/4 pokroku...

10. babako

babako Expert fóra

Skali,sice žehlit neumím,ale jdu taky,protože si myslím že pro postup výcviku už bylo řečeno vše..
    Ať se všem daří..;)

11. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Hele s tím okruhem 50km jsem to zkoušel a nepomohlo to. Nakonec sem musel vyhodit automatickou pračku a mikrovlnku abych si připadal jako géníus ,-)
    Sakra vy máte vycházky? Jako studovaný psycholog, amatérský koprolog a životem vycvičený proktolog bych teď tipnul, že po tvém příchodu se budeme bavit o trusu a to je teda pěkně v konečníku ,-) Amaterského gynekologa jsem vynechal... to by bylo za banán ,-)
    Jen pro info... stále nemám konve ,-)

12. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

Jonsdorf svätá pravda, keď nejde o život.... ale ak to nedám kvôli padátkam, tak škoda času, SH a SK. Mrzelo by ma to, keďže nemám ani gaštanový riadok, ani obrstromy a iné zlepšovátka, vďaka ktorým by som si z levelu do levelu plávala ako rybyčka. Ja neviem, ale mne osobne sa tá akcia nezdá taká nepochopiteľná. Je fakt, že som to musela 2x prečítať ale hodne mi pomohla tá tabulka od zina na tretej strane. No však hádam to za tie cca 4 dni popadá, v opačnom prípade sa pridám a tú motorku pôjdem kúpiť tiež xD

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  13. matlafous123

Casey27 Z tebe genius nebude nikdy, zlato..... zapomels vyhodit mlejnek na kafe a instantni trus (oojeee a uz je to tady :music:- jestli ty nebudes spis vedma) neni tvoje parketa :p
    Konve uz vozis od ST do srotu, tak nas tady nelakuj, amatere!

DANKA722 tohle ocenil(a).
  14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zuzanko a to víš že napadá a kdyby ne písni včas na mou farmičku a já se pokusím o zázrak...
    Ty tedy nedělám na potkání ale pomohl jsem jiným tak pomohu zase.
    Apropo: Myslím že motorky trochu podraží a to díky jednomu pánovi co srdce ženě dal a nemá na nový.
    Nebo mu taky říkají blonďák s poklopem nahoře.
    :D

15. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Omlouvám se že se přidávám do vaší diskuze, ale nedá mi to. Hlavně ta zmínka že jeden o voze a druhý o koze. My jsme s manželem stejné věci řešili minulý rok se svým okolím. Samozřejmě nešlo přímo o Farmeramu, ale v principu to bylo stejné. Měli jsme pocit, že my o koze a ostatní o voze. Nakonec jsme ale zjistili, že všichni o tom samém, liší se to jen v tom, na co dávám důraz já a na co ho dává ten druhý.

Někteří lidi prostě jen dávají ve svém životě větší důraz na emoce, jiní zase na rozum. Ani jedno není špatně, oboje má své pro i proti, v určitých momentech se dokonce prolínají. Přesto tyhle dvě skupiny mají velký problém najít stejnou řeč. Přestože mluví o té samé věci, a chtějí dosáhnout stejných výsledků. Jak kdyby jeden mluvil svahilsky a druhý znakovou řečí. Takže nejde o to sjednotit cíle nebo prostředky jak jich dosáhnout, ale jen a pouze jak si porozumět. A to mi přijde jako největší a zároveň nejtěžší lidský úkol, protože dovednost porozumět tomu, co chce ten druhý svou řečí vlastně sdělit, je základ do všech vztahů včetně těch rodinných či pracovních.

Takže chutě do toho - šup šup cvičit porozumění sdělení řeči druhých. 8)
    ---------------------------

Akci jsem snad už i pochopila. A to tak, že je tak primitivní, že hledat v ní hlubší smysl nemá cenu. Od té chvíle prozření jen přemisťuji, probouzím a dokončuji, nic víc neřeším a víc se nesnažím pochopit..... a jsem spokojená. Jestli stihnu nevím, ale o to stejně nejde.
    :p

16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

matla: Instantní trus nemůžu vyhodit, ten mám na maskování pachových stop, kdyby si mě chtěla vyslídit ,-) Normálně mám důkaz, že RT sleduje forum.... prohodím tady s tebou pár vět a hned jsem [​IMG] ,-)
    Jinak omluva za pozdní reakci... musel jsem si pořídit peoplemetr, protože má sledovanost stoupla a asi překonám nejmenované stanice ,-)

Trepifajksl, Y_n_O a DANKA722 tohle ocenili.
  17. petra1153

petra1153 Zelenáč fóra

Skali píšeš to přehledně, ale já dokud neudělám celou žlutou tabulku - nepustí mě to dál.
    Ten kdo nad touto soutěží seděl dostal i prémie. Chtěla bych ho mít doma.....

18. Skali

petra1153 - možná by mohl být problém v tom (určitě bude), že nemáš otevřenou správnou záložku - s aktuálním levelem, který máš plnit. Jestli třeba nemáš plnit jedničku, ale tobě svítí 4. Pokud chceš dokončit level, musíš být na správné záložce. Odzkoušej to.

19. beruška369

beruška369 Zelenáč fóra

• Na fóru je přísně zakázáno používat více než jednu identitu. Skali
    Právě že mě svítí to co mám dodávat, a když zmáčknu po dodání 2 píše mi to, že mám dokončit předchozí level. Jinak ti moc děkuji za odpověd

20. matlafous123

Casey27 A kruci,... ostre sledovane vlaky! xD Vypravci a revizory nezeru, jdu tancovat na Baha :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.