Farmářská výuka (6.6. - 13.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Medvánek: jak matoucí? když někdo spí tak dokončit nic nemůže to je jasné i v životě ,-))) probudit tzn. dodat SK nebo tyčinky a pak pokračovat nebo dokončit (zelená = jeď a makej)
    Nenechal jsem je spát ani v noci jen ať jsou připraveni, čekají do rána s otevřenýma očima na akční a konve..... ,-))

Naposledy upraveno: 8/6/18
  2. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

mrkvu môžem začať pestovať vo veľkom, ešte 1 otočka akčnej aby doštudoval zajac a veverucha, musia školu dokončiť za toľké SKáčka;)

3. libakos

libakos Polobůh fóra

Ještě 500 konví a bude to.Kdybych chvilku počkala a víc četla ,nemusela jsem jim cpát tolik hrušek,ještě že jsem je mělaxDVelké díky všem co nám nechápajícím stále dokola podávají vysvětlení:)

myš59 a evainfo tohle ocenili.
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nejlepší je ,aby si to vyzkoušel každej sám. Návodům nikdy moc nerozumím,jsou napsány zbytečně složitě. Zde je nejhorší to přetahování postav myší,jinak opět tupá pěstovačka s padátkama.o_O

5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

ano, Pitrýsku, máš zcela jistě pravdu, ale tento model hry neodpovídá běžnému, zažitému sterotypu drtivé většiny her - splnil jsi úkol (zde počkal jsi, až uběhne časový limit setrvání zvířátka na poli), tedy postupuješ ať už přímo nebo po aktivaci tlačítka - zde je ještě mezikrok v podobě buzení, chrápající zvíře způsobí, že tlačítko zůstane šedivé, tedy nefunkční a to řadu hráčů mate a domnívají se, že něco udělali špatně (a proto se ptají, proto jsou naštvaní nebo rovnou akci zabalí) ...
    jakožto jeden z těch, kteří začínali na ZX Spectrum, s malou televizí a kazeťákem, s DOSem (o Windows ještě nebylo ni slechu ni duchu), s nutností každý krok počítadlu vysvětlit, si jen opráším zkušenosti a hledám další povel k činnosti, ale to ti mladší neznají, prostě legitimně očekávají, že se hra bude chovat tak, jak jsou zvyklí ...

myš59, mariejosefa a Xenie6161 tohle ocenili.
  6. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Ahoj děcka, tak já si dovolím tomu nasadit korunu, můžu??
    Nejsem blond, ale stále nechápu úplně.Vím že mám napěstovat kratkou na buzení, nebo použít SK,pak něco dodávat podle tabulky,hnědá versus žlutá, půntíky mě teda dost matou, něco o buzení, chrápání a dokončení...
    ale ptám se jak dlouho ty obludy chrápou???někdo tu psal že je udržovaj v bdělém stavu...to jako furt??krmil čím, SK?hruškama,či čím:D
    fakt si asi řeknete že jsem kretíno...ale po 5 ti dvanáctkách mi to hlava nebere a nechci to zbytečně zkonit.
    můžeš mi třeba kaolíne jěště napsat jednou jak to mám správně udělat? děkuji mnohokrát:p

myš59 tohle ocenil(a).
  7. slootr

slootr Baron fóra

Mám zatím skoro hotovýho kohouta. Chybí mi budící tyčinky na poslední probuzení. Nechce se mi tam cpát SK. Dělám 3 otočky dlouhý a jednu krátký za den. V neděli ráno by měla být dlouhá v cajku, pak protočím tu budící. Myslím, že v pondělí bude vymalováno. Ale musim si nastavovat upozornění na telefonu, abych sklízel v naplánované časy. Samozřejmě jen přes den, v noci spím. Naštěstí to zvládám sklidit a zasít na mobilu.

8. nattalia29

nattalia29 Zelenáč fóra

tak konecne akce kde se da ziskat par zajimavych veci docela bez namahy :)

myš59 a maribeja tohle ocenili.
  9. zajic08

zajic08 Rádoby autor

I když jsem splnil požadavky na 1.level políčko- dokončit- se neobjevilo. Stále jen probudit. Buď jsem to nepochopil a nebo je něco špatně. Asi se na to vy.... a půjdu k bazénu. Za ty nervy mi to nestojí.:wuerg:

myš59 a maribeja tohle ocenili.
  10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

po splnění úkolu v poli a vrácení zpět zvířátko usne, když ho probudím (ať už pomocí SK nebo tyčinek), tak je vzhůru až do doby než zase splní úkol ... tedy klidně přes noc, celý den, prostě až zase to zvíře čapneš, šoupneš na pozemek a pak vrátíš - pak teprve zase usne

zajíc08 - ... dokončit- se neobjevilo. Stále jen probudit.
    zajíčku, to je v pořádku, probuď ho a tlačítko na dokončit bude aktivní

myš59, maribeja a Skali tohle ocenili.
  11. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj krásný horký den,jedu celkem slušně,ale visím na konvičkách,nepadají mi,perel u druhé akce mám celkem dost a přitom je tam kratší doba růstu u akční než tady...ach jo ach joo

myš59 a evainfo tohle ocenili.
  12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Medvánek, no právě zažitý typ a když je jen malá obměna většině se nechce přemýšlet a srovnávat, ale myslím to dobře s tím přemýšlením pro jisté jedince, cvičí si mozek a někdy stačí jen ťuknout a pak koukají, že velký problém je úplně jednoduchý... nevytahuji si tady triko, rád poradím a rád porovnávám sám s ostatními, kteří radí, ale někdy je to k neuvěření ,-))
    Kohout je hotový mistr ostatní koukají....

13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

tak pěstuju a pěstuju akční kvítí... a jsem zvědavá, jestli tu akci vůbec dodělám.
    Budu si muset ještě 2x přečíst pokyn, jaký má tato akce mechanismus. Hlava přetížená z práce to napoprvé zatím "nedala" :p

myš59, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Pche, ted uz je to jasny :
    - tycinky az do poctu co je treba, jen kdyz vecer by to nevychazelo tak tasticky, pres noc tasticky
    - vzdy probudit v prvnim levelu (vubec nepostupovat!) a prepnout na ctvrty level
    - dodat hrusky pokud chybi podle toho dolniho seznamu ve 4 levelu
    - az se dokonci tak kliknout nahore na postavu, tim dole usne takze zase na 1 level a probudit
    - a tohle opakovat, dokud vsechny postavy nemaji spravny pocet hrusek (2 2 4 5)
    - mezi tim je dost konvi, no a uplne stejne udelat konve
    - pochopitelne jakmile je dost buditek, tak se uz jen delaji tasticky, ale jak vidite tak to delam tak nejak prubezne
    - jasne ze tasticky se dodaji stejnym zpusobem jako predchozi dve

A finale : budit a postupovat u vsech najednou na konci, i kdyz to je spis jen proto ze mam nedostatek buditek, jinak muzu kdykoliv...

Vypadavat ma 236 konvi/den, v tuto chvili ma byt 505 (nebo chybet 1145 ), mam 1142 (chybi 508 ), mam 69% hotovo.
    Stav tasticek : idealne 3672 kusu (1715/den ), mam 7440 z 12000 (62% ).
    Stav tycinek : idealne 2448 kusu (1143/den ), mam 3683 z 8000 (46% ).
    Zatim uplynulo 30% casu, zbyva 116 hodin.

15. doben

doben Ikona fóra

Ahoj, můžeš mi prosím vysvětlit, jak jsem to mohl ukázat, když jsem v tu chvíli ještě neměl napěstováno dost akční, abych mohl u někoho zvýšit level setí? Každá postavička totiž potřebuje setí minimálně na levelu 1, aby mohla postoupit do dalšího levelu. ;)

Každopádně to není jediný důvod, proč tam tato část chybí. Asi každý zaznamenal, že se blíží konec školního roku, tudíž drtivou většinu mého volného času teď zabírá škola. Proto to poslední dobou většinou dopadá tak, že videa nestíhám vydávat v den začátku akce ani den poté a později už mi to přijde zbytečné. Tentokrát jsem měl jedinou příležitost natočit to video hned po začátku, kterou jsem využil. Samozřejmě čas na scénář už nezbyl, což byl zrovna u této akce celkem problém. Výsledkem bylo, že jsem video točil na dva pokusy. No a když člověk točí 2 stejná videa v řadě, tak je celkem těžké si uvědomit, co říkal v prvním a co v tom druhém. Myslím, že v tom nepovedeném jsem to zmínil, ale čas na kontrolu samozřejmě taky nebyl. Každopádně přijde mi lepší, že to video vypadá takto, než aby nevyšlo vůbec. Samozřejmě pokud by se našel někdo, kdo by mi byl schopný vždy připravit obsah videa, tak se klidně můžeme domluvit a tudíž by v každém videu bylo všechno. Ale silně pochybuji, že by se někdo takový našel.

Co se týče mého postupu v této akci, tak už mi chybí jen dodělat 3 levely prořezávání u veverky.

16. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

no já jsem z toho jelen tak teď nemám superkrmivo na probuzení zvířat a ani tu akční rostlinu (obě dvě) proto je teď sázím ať se dostanu do levlu co by obsahoval stonek ale ten pochybuji že nezískám pěstování mi nejde za prvé a za druhé jak mám probouzet zvířata když nemám superkrmivo ani akční tak já si vyrobím 2x superkrmivo abych měl na probuzení jednoho zvířete a druhé zvíře vzbudím pomocí akční rostliny ale sklidím jí až zítra nemám dnes už čas na sklizeň ale rád bych si jí sklidil ale pochybuji že by to vyšlo dnes ráno mi to vyšlo a myslím i to že mi ten tyčinkovník vystačil na celou plochu ale když na 1 ploše pěstuji 1 akční a na druhé ploše 2hou akční tak nevím proč mi nevychází pěstování

k.vitek já bych také chtěl akci dokončit ale pěstování mi vůbec nejde

17. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tedy, čtu jen tuto stránku a z Vašich reakcí jsem právě pochopila, že tuto akci "nedám"... asi nejsem momentálně s to pochopit mechanismus akce :cry: ...opravdu mám z práce přehřátý mozek...

myš59, maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

• nepiš více příspěvků pod sebe, citace bez vlastního obsahu- spam
    Dík za info já už jsem to nějak rozluštil.

Naposledy upraveno moderátorem: 8/6/18
    myš59 tohle ocenil(a).
  19. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

k.vitek nejsi sama, mě se také kouří z mozku a to z akce této i na baha

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Honzulka05 a nemáš vo farmárskej hale úlohy kde získaš SK?Alebo za FM 200 ks ak si ho ešte nekúpil a ešte je tam 5 x po 20 SK.Ja SK na náhodné odmeny plytvať nebudem a ani sadiť.S kanvičkami by som mohol ísť na jarmok.Tu mi aspoň za ne zaplatia xDxD.

Naposledy upraveno: 8/6/18
    Honzulka05, myš59 a ezzra tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.