Farmářská výuka (6.6. - 13.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. larelay

larelay Analytik fóra

Pěkné, hotovo :) Výjimečně jsem po letech vytáhla kaštanový řádek, podařilo se i vytočit na poslední sběr tuším 200 % do stodoly, a dnes jsem s velkými obavami dodávala. Já bych doporučovala nečíst diskusi, protože to tady vypadá mnohem těžší, než to ve skutečnosti je (ale to je tak vždycky). Kouknu na hnědou tabulku, co je potřeba dodat (mně to připomíná tu hru Logik, co jsem ráda hrála jako děcko), a podle toho plním barevné "puntíky" ve žluté tabulce nad hnědou, takže šoupu zvířátka na políčka podle barvy plotu. Já si teda vzala na pomoc malého, který už docela pěkně počítá, a to mu ještě nejsou ani tři, barvy zná už dávno, a když to zvládl on...Vopruz je to čekání, 10 minut je dlouhá doba, chtělo by to pro každé zvířátko spešl zahrádky/políčka. Pěkný, s takovým fofrem jsem akci snad ještě nikdy nedokončila, jasně, stálo to nějaké SH a SK, ale protože tím jindy neplýtvám, výjimečně můžu a holt na pole půjdou obr stromy.
    Fajn hru všem a žádné stresy, pokus omyl, to půjde :) Za mne spokojenost. Kytek moc nebylo, padátka by asi padaly dobře, a dodávání je úžasné. Ale číst to tu zde ještě lepší, to je přidaná hodnota. Fakt zkoušejte, do slov se občas člověk zamotá :)

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

larelay správně, hotovo nemám, ale hlavu na krku ano a snažím se přemýšlet ,-)) nevím kolik stihnu, moc mě to nebaví, ale logické to je ...

myš59 a evainfo tohle ocenili.
  3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

2 kytky z různým časem růstu, jsou opruz. Motám se v tom jak moucha ve sklince.

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

na hru logik jsem si taky vzpomněla, když mi konečně došel ten systém barevných puntíků xD

až na ty hrušky, které jsem přeplnila, šlo už ostatní podle puntíků a teď už potřebuju jen konve na poslední 3 výcviky veverky, ostatní už jsou vycvičení a spokojeně se chechtají ;)

Trepifajksl, myš59 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  5. monča81

monča81 Pilný autor

To pořád nechápu :( mám jakoby 4 úroveň hotovou veverka, ale jak mě to má pomoci dál když nemá 1 úroveň

myš59 tohle ocenil(a).
  6. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

asi jsem ******, ale tuto hru jsem nepochopila... pěstuji a nikam to nejde dát...tímto končím a co nejdřív asi skončím i s farmou. .. koukam, že i sousedi letitý odpadávají.. at se jdou vycpat... :wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg:

myš59 tohle ocenil(a).
  7. Maky7878

Maky7878 Rádoby autor

Sice poněkud později,ale kooonečně jsem pochopila systém plnění úkolů u jednotlivých zvířátek …
    Kouhout asi z těch hrušek praskne :)

myš59 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, když nemáš splněnou jedničku nemůžeš mít ani čtyřku, dál tě to nepustí pokud nemáš komplet level, podívej se do hnědé tabulky, která barva ti chybí v horní žluté tabulce u č.1
    Spodní tabulka (hnědá) = co je potřeba
    Horní (žlutá) = kolik máš splněno barev z tab.hnědé (spodní)

Edit:
    proklikejte si jednotlivá čísla (1-4) uvidíte, že se barvy a jejich počet mění u každého učedníka nebo co to je (pan Kohoutek = slepice, bláznivá farma) ,-)))

Naposledy upraveno: 7/6/18
    myš59 a satelit tohle ocenili.
  9. Preceja

Preceja Mistr fóra

Už od pohledu to vypadá natolik složitě, že se mi to nechce studovat, navíc další akce na Baha... to má být zábava ne dostihy, takže vypouštím, dojdu si akorát pro chobotnici vedle a jinak budu v klidu dopěstovávat česnek do úkolu .

anajavonuj tohle ocenil(a).
  10. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Možná by bylo pro příště lepší, než návod, hned udělat do návodu video.

myš59 tohle ocenil(a).
  11. karbar

karbar Vévoda fóra

Nepochopila jsem po několikanásobném přečtení.
    Rozpěstovala a pak zkusila dodávat.
    No je to jednodušší vidět než li číst.

myš59 a tykadlo tohle ocenili.
  12. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Stav level 4/2/2/3 čekám na konve. Po přečtení jsem nějak nepochopila, ale obrázky jsou poměrně názorné.

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Kdo to ještě pořád nechápete, klikněte si na ? (otazník) vedle tlačítka zpět v dodávacím okně. Je tam pěkný a opravdu názorný obrázek, jak to vypadá při dodávání.
    Já jsem zvířata nenechala spát, hned jsem je "probouzela". Na další výcvik tak byla připravena v bdělém stavu. Okamžitým probuzením se tudíž objevilo tlačítko "dokončit", pokud byl level splněný. A také při kliknutí na probuzené zvíře bylo vidět, kolik je potřeba konví a kytek na další dodávku.
    Plnit "puntíky" dopředu je zbytečné, může vás to mást. A lze cvičit najednou až tři zvířata. Nemusíte 10 minut čekat, klidně je tam nechte třeba celou noc, ono se nic neztratí, počkají tam na vás.

14. kopretinablah

kopretinablah Pisálek fóra

prví úkol u kohoutka mám splněný ,ale u druhého se nedaří, chce od každé činnosti jednu tečku , já už dodala od každé tři a přesto se mi dvojka neodškrtla jako hotová , poradí mi někdo co dělám špatně děkuju

evainfo tohle ocenil(a).
  15. doben

doben Ikona fóra

Video s návodem k akci najdete v příspěvku #100 v tomto vlákně.

Emča5232 a myš59 tohle ocenili.
  16. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

kopretinablah - pod probuzeným kohoutem bys měla mít zelené tlačítko "dokončit". Na něj klikni a pak tě to pustí do dalšího levelu. Pokud máš i v něm dodávky splněné, tak se ti po znovuprobuzení kohouta opět ukáže tlačítko "dokončit".

myš59, tydýtková a burds tohle ocenili.
  17. elbedna

elbedna Znalec fóra

Díky všem všem hodným a ochotným farmaříkům kteří podávají vyčerpávající info o tom jak plnit.
    Jen díky jim jsem začala plnit i já blbá neblondýna.
    Ještě jednou veliké díky.:)

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

je to opravdu matoucí ... po splnění části na políčku (po oněch 5 či 10 minutách čekání) a vrácení zvířátka do "chlívečku" je dobré zvířátko hned "probudit", aby se aktivoval další postup, pokud zvířátko spí, tak nelze do dalšího levlu postoupit ani když je podle puntíků už splněno ...
    jinak u mne už 4/4/4/3 ... čekám na konve ;), ale to už samo dopadá, na farmě už pěstuju do úkolů a do stodoly

myš59, Koulička1 a tydýtková tohle ocenili.
  19. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

doben - podívala jsem se na video (pro zájemce - je na straně 5). Je to určitě záslužná činnost, že je natáčíš, ale v tomto konkrétním mi chybí dokončení jednoho a postup do dalšího lv. A to je to, co mnohým farmářům dělá problém. Zbytečně tam několikrát operuješ se všemi čtyřmi levely, ale dokončení toho jediného tam prostě chybí. Rozhodně to neber ode mě jako výtku, ale mnohým by fakt pomohlo, pokud by tam i toto bylo: probudit - dodat - probudit - dokončit.

myš59, Prepperka a tydýtková tohle ocenili.
  20. satelit

satelit Hvězda fóra

Nevím co je na tom k nepochopení,v hnědé tabulce je co mám dodat a ve žluté jak na tom jsem.A co mě chybí,je červeně podbarveno.Co mám hotovo je zeleně.Stačí najet myší na zašedlé tlačítko dokončit.Konkrétně teď u veverky mě chybí konve (na prořezávání) a akční (na setí).A jak píše krákora,při splnění dodávky se musí zmačknout tlačítko Probudit (za tyčinkovník nebo SK) a pak tlačítko Dokončit.

Naposledy upraveno: 8/6/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.