Farmářská školka (8.10. - 14.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 7/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Opět totální genetika,myslím,že RT utáhlo náhodné číslo pro přeskok hodně a vzhledem k tomu kolik stojí šlechtěnc na trhu,tak to vypadá,že účelem je rapidně zpomalit hru a víc těžit,např. za nákup SK balíků.Jenomže pokud nění radost ze šlechtění,alespoň malá,tzn.,že mi nepadne ani přeskok o 2-3 z 800 SK,tak nemám žádnou radost a motivaci k nákupům :(
    Vždycky se utěším,že příště to bude padat třeba líp,ale sama tomu moc nevěřím,jen doufám...ještě chvilku a raději si místo šlechtění pustím pěkný film,ten mě aspoň víc povzbudí.
    No vypadá to bledě milý RT,asi balík nekoupím žádný při tomhle genetickém šílenství

2. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Tak 3x obyč. myš a oranžová koňská stáj. Dále 6x meruňka XL a podobné skvosty. To je neuvěřitelné. Jediný rakytník je plus v této akci. O ledňáčkvi se mi může jen zdát. To se mi zdá být dost slabé na to, co člověk při šlechtění podnikl.

3. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Hmmmm, tak to mám teď přeskoky jak noha :(
    Max. o 2... a když jsem dala základní Ovce, vždycky mi přistály 2 hnědé... takže sice dvojmo (bez burčáku/vína apod.), ale jen geneticky... tak takhle žádný nákup :music:

EDIT: A Kachny na tom nejsou o moc líp o_O A to jsem si myslela, že půjdu ještě po vyřízení akce do Oslů... ani náhodou! BUdu si šetřit na Světlušky :music:

EDIT2: To jsou počty, to jsou počty... Doufám, že nedopadnu jako u prodeje koz v poslední akci :D Ovce už mám předpřipravené... Tak ještě dokončit Kachny. Ať jich není zbytečně moc ;) Jablečné a Hruškové pyré se mi domele za cca 20 hod. Takže poslední 2 úkoly dokončím až zítra večer.

Naposledy upraveno: 9/10/15
  4. tepui

tepui Mistr fóra

Ahoj matlafousi,
    žádný adrenalin to sice není ani pro mě.Možná budou lepší světlušky aspon pro mě mám jenom jednu stáj a ve stodole 24 kousku :).

5. doben

doben Ikona fóra

Zatím kdoule XL, ostatní nechám dozrát.

6. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Kačeny,Ovečky a Krocany jsem vyměnila za bobry a začíná se krapet dařit,padlo asi 5x Bobr Zubař a teď dokonce Bobr Lovec :)

aještě jeden Lovec mixu

7. -anny1983-

-anny1983- Zelenáč fóra

Skoro mi oči vypadly.Hned s prvého šlachtenia.​

8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

tepui Joooo, tak to by bylo teprve to prave orechove, takhle se 24 nechutnymi broucky! :D Kam by se na tebe hrabal Vlada a Asad se svym vecirkem xD
    Svetlusek mam teda v tuhle chvili 105, ale chystam se je nacpat do ukolu v druzstvu, protoze si porad jeste myslim, ze festival svetlusek bude mit nakonec se svetluskami (coby zviratky vypestovanymi v chlivku) pramalo spolecneho 8)

9. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tak přeskoky se nekonaly, největší úspěch byla jedna zářící ovce a jedna gumová kachna, jinak bída. Ale spokojená jsem i tak.
    Tajemnice jsou na ploše, nechám se překvapit do rána. Abych si to čekání ukrátila, zatočila jsem si kolem. Nebylo to tak špatné:
    - svatební kytice
    - 26.700 krejcarů
    - strašidelný strašák
    - 13.350 BZ
    - veselá lupina (už druhá, ale jediná kytka do řádku, ostatní se mi vyhýbají)
    - 4 Zuzino ultrahnojivo
    - králík lyžař
    - kotlárna žlutá
    - 8 Zuzino superhnojivo
    A to nejlepší nakonec. 200 % na 24 hodin. Moje první výhra tohoto druhu. Jindy jsem maximálně získala 15 % na 30 minut.

10. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Stonka je už celá. Šľachtenie nestálo za nič. So šľachtením to aspoň v mojom prípade ide z kopca, žiadne väčšie preskoky v mojom prípade nehrozia. :(

11. Simík21

Simík21 Znalec fóra

co se týče kachen a oveček, tak žádné zázraky v přeskocích, ale jeden pěkný mám z koziček... xD

12. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak ještě chybí 2 jehňata a 22 kachňat, takže to už bych měl zítra dokončit ;). Zatím jedu s SK z vlastních zásob, ale už zbývá posledních pár kousků, tak třeba vystačí SK z úkolů ;). Podle toho jak se bude chtít, tak uvidím jestli pořídím nějaké SK a prošlechtím třeba husy nebo bobry či jinou zvěř :D.

Tady ještě večerní přeskoky, které potěšily :).

13. -Evitas-

-Evitas- Pisálek fóra

Je to jen otázka pár minut:p. Začala jsem před půl hodinkou a už mě chybí jenom 2 úkoly dokončit :). A zítra už můžu pěstovat do skladu na další akce xD.

14. rampusak

rampusak Veterán fóra

Mě se ještě povedlo to co kometakovi, omlouvám se za tupost ale jména šlechtěnců co mi z domku v životě nevypadla neznám, myslím tim extra vanish ovci a dál nic. Jedno kolo bobru než doroste mrkev sice dávalo naději, ale za 2 super pokusy mě RT nezlomilo, za vytočení párty mě nalomilo a za ty bobry kdy jdu spát mě leda tak vytočilo. Takže prošlechtěno cca 240 Sk a neco na kontě je ale na co mi to je nevím sám, nic z toho nepostavím a zásadně neprodávám (netuším proč) asi mě baví mít domácí trezor a kochat se tou protihodnotnou. Zítra se tam zkusím narvat sám, na SK zásadně nejedu, spíš tak vepřo knedlo nebo řízky a to by bylo aby nevypadl kus krtka. Dám si záležet, je to težká věc z toho domku vytřepat víc než guáno a já chci být kvalita. Aspoň s kapsičkami počítám. Kdo šlechtí nenechte se zlomit dokud máte čím ládovat, já mám a zlomen jsem ale vůbec se na za to nestydím. Dobrú nocku všem.

Jdu na ty bobry, jesterce se daří tak snad mi něco nechá...

Kašlu na bobry, spánek je lepší.

15. PomíkTimi

PomíkTimi Rádoby autor

Pšššt...chci poslat krabici hroznového vína RT...zbaví mě genetiky při BB :p8)

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem se snažila rozjet znovu farmu naplno, ale bohužel... nejdřív uzávěrka měsíce + včera a dnes výplaty, krom běžného režimu účtenek a faktur... tudíž v práci nic, teda - skoro nic. Na víkend jsem navíc neprozřetelně slíbila kamarádce brigádu za barem, páč se její skorobratr loučí se svobodou, takže zase nic... dokoupení pár kačecích odchoven mi doteď moc na počet nepomohlo, i když jsem je ládovala superkrmivem:) Mám málo ovcí i kačen a těžko dochovám, když budu v práci. Po roční prodlevě krejcarové konto nemám fakt na dokoupení. Co už, posvícení není každý den xD Třeba od dcery ukořistím noťas a budu moct farmařit mezi litím panáků, točením piva a úklidem WC, kde ti panáci a pivo ledacos způsobí :p Nemám výhry, stonky, bonusy za minulý rok, tentokrát také asi těžko cokoliv získám. Dobře ti tak, babo, máš být doma, když je omalovánkovává akce :p Tak dobrou noc, hezký víkend i úspěchy všem. Jdu spát. Co bude - prostě bude. Nebo nebude xD

17. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

18. silviec

silviec Mistr fóra

Ukol splnen a co daall, šlechtit nemam co, ukoly jsou poplneny, virtualni kr.menit za real nejsem blazinek.
    Mixy, které me vždy bavily se zdaji tez osekane((.-to se rovna nemá cenu šlechtit, to byla aspoň zabava, a od toho ma byt hra , bavit, coz nyni cim dále vice postradam.
    Takze farmu zaplavi obr stromy, pak akci splnim raz dva, a opet nuda.
    Kuknu na trh a počet slechtencu na mem trhu mizivy, tohle hodne vypovida o pristupu hracu ke hre, chybi mi jiz nejaky podnet, ne jen každý mesic dat další zvire ke slechteni a prolozit to akci na SK .
    Musim tez i priznat ze se nekdy RT snazi, ale nejak asi nestiha , většina lvl je jiz 90-120.
    Pocituji syndrom vyhoreni z farmeramy, jiz se nedivim, ze tolik nicku , když jsem zacinala uz zde není.
    Muj názor , nespechejte do 100, pak uz nic není, jen vyborni sousede(((.+ cas +peníze za ty roky, to je drzak.
    A tez i nadeje , ze se to zmeni.
    Dnes jsem v praci cetla zpetne prispeky- bez moznosti reagovat- a divila jsem se , kolik jich je negativnich, a jak jsem dopadla , jen další jsem pridala, to není moc povzbudive,
    aspoň jedno pozitivum - mam3 zelena kurata))))))))))))))))))), tot vse , ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Naposledy upraveno: 10/10/15
  19. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

"Bejby bumová" diskuze je zamčená..no možná je to dobře, zase tolik těch přeskoků asi nebude, aby se vyplatilo, odemknout ji.
    Školkovou akci zatím nedělám. Uvidím, jestli se mi o víkendu bude chtít, motat ty přesnídávky. Když už, tak asi jen pár, abych vyzobala jen něco.
    Šlechtím si co chci a z té bídy vylezlo jen tohle. Jediné mínus, že z toho nevypadlo jehně, ani kachně xD

[​IMG] [​IMG]

20. anvan

anvan Dozorce fóra

Akci jsem včera dokončila, ale také bez nadšení. Z tulidomků vylézali jen kříženci dle genetiky, tak špatné šlechtění ještě nebylo. Ale jehňata a kachňata jsem "povinně" odpiplala a s trochou napětí očekávala, jestli alespoň v tajemnicích bude něco pěkného....Teď jsem to odkryla:
    chlívky - 3x ježek, vlk, oranžové kachny a oranžový kurník. Vše do lišty, navíc nevím, k čemu - do vlaku to nacpat nejde (páč žádný nejezdí), vyměnit to nejde, snad jen darovat začátečníkům....
    stromky - 2xkowhai, jap.javor xxl, pinie xxl, oskeruše, datle xxl - to jsou ty lepší. Pak následovala tolik očekávaná jabloň xl, pinie xl, dub xl, buk xl, katalpa xl, katalpa xxl.
    Tedy až na kowhai a oskeruši je to tragédie. Jestli tohle měla být odměna, tak bych ráda věděla, za co jsem byla takhle odměněna..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.