Farmářská školka (8.10. - 14.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 7/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Do chvíle, která nastala v 18:54 jsem si říkal, zda to šlechtění kachen a ovcí neukončit a nechat to na víkend. Ještě, že jsem se neposlouchal a šlechtit dál, protože se to vyplatilo! Nějaký přeskok jsem čekal, ale že to ovce tak přeskočí, to by mě nenapadlo :D. Tím pádem šlechtím dál, tak by dneska mohla být polovina akce a zítra dodělám tu druhou ;).

2. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tvl, oni jsou v tom úkolu jako švestky?? :eek:Jak to?? :eek:o_O

3. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj akcí mám hotovou od rána kdy se domlela poslední kašička,ale nedalo mi to a zkusila šlechtit,ale jak to vypadá tak to vzdám,pro mně prostě BB není,padá mi to o moc hůře něž mi to padalo včera ,přeskoky jsou nulové a návratnost mizivá,takže má RT smůlu šlechtit nebudu již dál.Jinak všem farmářům přeji příjemný víkend a já ho raději strávím na zahradě v Šestajovicích při práci,než u BB ,který ani se BB nedá nazvat.

4. babako

babako Expert fóra

:cry::oops::cry:,asi něco dělám špatně,ani jeden přeskok vhodný ke komentování,zřejmně nemám superkrmivo obohacené uranem.. Ať vám to všem pořádně lítá..;)

5. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ještě dopěstuji kachny a mám hotovo, když nebudou musím dokoupit, kromě mladejch, ale to dopadne, akce super, ani jsem nečekala, že to zmáknu tak pohodově:):)

6. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotova BB pomohla

7. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Ahoj tak jsem odtajnila tajemné stromy a byla jsem v šoku 5x meruňka xxl,a to další ani nebudu komentovat,vše do lišty,a z chlívků co stálo za to byl můj druhý ledňáček,tak alespoň bude na úkoly v družstvu,jinak BB propadák,ještě,že jsem jela včera bez BB.

8. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

kometak96 velkááá gratulkaaa,jen tiše závidím,ale samozřejmě Ti přeju i všem ostatním,ať padaj přeskoky.Tohle se mi nemůže stát :D

Začínám šlechtit až teď,ale mám do NE volno,tak si užívám i tuhle akci.Nějak nedoufám v přeskok,byl by to zázrak.Pokusím se splnit úkoly a uvidíme co dál,jestli koupím nějaký balík.Od minule,kdy se mi totálně nedařilo a zabalila šlechtění,mi zbylo+co jsem namlela,cca 800 SK

9. aljanu

aljanu Aktivní autor

Tak akcička už je za mnou.Jenom to čekání než se umelou kašičky to trošku pozdrželo.A šlo to i bez BB a přeskoky taky byly :)

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Šmánkoté, kdo mi sežral moruše ?:eek:
    [​IMG] o_O
    Přeskoky se nekonají, max párkrát na motorovku :(

Edit: Dobře já :D Z kačerů mám gumovou kačenu :inlove:
    Edit2 : ježiš, já jsem střívko - jsem ji nacpala s obyč kachnama do chatrče (čučim u toho na bednu a večeřim o_O).To jsem zvědavá, co z toho vyleze :cry:

xDxDxDMám víc štěstí než rozumu xDxDxD [​IMG]

Naposledy upraveno: 9/10/15
  11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný večer :) .. jsem před hoďkou začala a dá se to dobře stíhat. Jen přeskoky nic moc, z hnědých mi skočili tři naháči a to je vše. Stonek je jinak hotový :p, odměny se mi líbí a tak jsem ještě naplnila tulidomečky .. co kdyby? xD
    Kometak96: taky moc gratuluji .. úžasný přeskok :)

12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:oops: 4x meruňka XXL - budeme vařit knedlíky? nebo džem? nebo snad péct koláč? ... zbytek dost nezajímavý, pinie kamenná, buk, jedle ...

13. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Ahojky,zdravím velmi pěkně,
    Tak já jdu teprv šlechtit,čekal jsem na BB-pro mne je vždy výhodnější,aspoň nějaké to zvířátko bude navíc, ,kaše jsou umleté a připravené ve stodole.
    Tak ať se všem daří,hlavně přeskoky,ale jak jsem četl tak žádná sláva,no uvidíme,Hezký večer a příjemnou hru přeji.

kometak96 , Hmm,to je super krásný přeskok,paráda.;)Gratuluji.

14. oonssator

oonssator Zelenáč fóra

Super zvládl jsem to za dnešek.

15. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj tak akce byla pohodová to ano ,avšak získané a odtajněné stromy silná káva i pro kliďase jako jsem já a chlívky to samé ,jen růžové ovečky ty nemám jinak ostatního hafo.,mimo ledňáčka ,který moji farmu nenavštívil.

16. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem ;) tak akce hotová.. moc se mi líbila :) a na víc přeskok na dolarovou kachnu.. byl to šok :p protože toto se mi nestává.. teď jsem zvědavá co se mi vyklube..;) všem přeji ať se daří..;):)

17. hanagl

hanagl Pisálek fóra

Úkol splněn,dalo mi to trochu víc práce- BB opravdu dneska u mě nefunguje,takže těch otoček bylo MNOHEM víc,než-li jsem si myslela.A přeskoky pouze genetika,asi RT hodně utáhl kohoutky,pátek býval celkem dobrý na šlechtění,tentokrát se u mě nechytlo ani jedno zvířátko :)

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak jsem ještě trošku zkusila :)
    [​IMG] a pár bobříků, ale maximálně z albína na zubaře o_O, takže trapas a SK určitě nekupuji. Všem držím pěstičky, ať mají větší štěstí
    ;)

19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Prvni akce na farme, ze ktere jsem otravena, jak malajskej sip! I kdyby mi vypadly z TS ruzove chlivky, pasovci a lednacci, ten pocit uz se nezmeni :wuerg:
    Zadne napeti... nervy... adrenalin cakajici z nosu... jen priserna nuda u krizeni :eek:

Naposledy upraveno: 9/10/15
  20. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, všem přeji hodně přeskoků. Mě se nějak vyhýbají, jen samá genetika + občas jeden šlechtěnec o stupeň vyšší. Přes noc dám umlít zbytek kaší a bude hotovo. ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.