Farmářská školka (8.10. - 14.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 7/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Slnieck0

Slnieck0 Perspektivní autor

Ahojte moji milí ľudkovia,
    akcia pekná, nenáročná, krásne odmeny. Stíhajú aj takí ako ja - momentálne rozlietaní.
    Držím vám všetkým palce. nech niečo pekné sa vám cez BB vyliahne!
    Krásny aj keď upršaný dník!

2. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Jak jsi přišla na to číslo???
    Mně vychází, že i bez BB mi stačí 400 kachen. Na potřebných 36 kačerů potřebuješ 144 kachen. Na požadovaných 16 motorových kachen potřebuješ 64 kačerů a na ně 256 kachen. Celkově mi tedy vyšlo, že 400 základních kachen musí stačit při šlechtění bez BB.
    U ovcí je to 344 kusů.

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári.Včera som urobil prvú a druhú úlohu.Za párty lístky samé fusakle,červené netopiere a kytice.Tajné sadenice zase samé blbosti.Tak teraz uvažujem či ísť ďalej po tajné stajne alebo nemíňať SK ktoré ešte mám.Nech zabudnú že budem kupovať SK a iné za také odmeny čo som dostal :mad::mad:.

4. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Ahoj hezké dopoledne ,tak jsem nečekala na BB , úkol hotov,stonek už je plný a už běhá.Jinak přeji všem farmářům ,aby jim to při BB padalo.

5. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky milé farmářky a farmáři,
    všem, kdo mají akci hotovou gratuluji a těm, kteří čekají na BB , držím palečky , ať se jim daří v šlechtění
    a celou akci zdárně a v pohodě zvládnou.

Já hlásím hotovo , řádek v nebíčku pracuje . Našlechtěno jsem měla již včera večer ,jen jsem čekala na mlýn,
    až domele pár kousků "baby hamánků" .Akce velmi dobře zvládnutelná v krátkém čase . U mě spokojenost.

Přeji všem pohodový pátek a krásný celý víkend.

6. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj blahopřeji vám co máte hotovo, já ještě ani nezačala. Lacrima, máš nádherný podpis, je opravdu kouzelný. N.

7. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Ahoj všem.
    Tak já jsem standardně připravena. Kachen 400, ovcí 400, pohoda.
    Přesnídávky jsou nandány do fronty, ale rušit výrobu předchozího krmiva nebudu, to se stejně stihne. Těším se na BB.
    Mně nevadí, že je stejná akce. Pro nováčky je to poprvé a my se zase budeme mít kvůli čemu vztekat, až nám vyskáčou oranžový koně, žluté výrobny vajec, nebo kozího mléka.
    Je fakt, že neonky by mne lákaly víc, ale co, musí si je nechat na příště.
    Množství akcí je podle mého stále stejné, vždycky jsem se rozčilovala, že nestihnu ani napěstovat do stodoly a je tu další akce. Jen ta nápaditost se vytrácí a je to škoda.
    S nostalgii vzpomínám na matrjošky, kdy jsme pěstovali sojové boby, vyrobili krmení a z toho krmili tulidomky, nebo na vánoční sobíky. Taky pivní sudy, co dozrávali na plochách byli fajn. Inu to jsou časy dávno minulé. A vzhledem k jinému týmu, a rejžování peněz, nás už asi takové akce nepotkají.

8. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Kdo máte hotovo gratuluji,já čekám na BB,přece jenom není ta spotřeba zvířátek tak velká,když se nějaké vracejí a taky myslím,že není kam spěchat.Přesnídávky namlety-to se mě opravdu moc líbí,že se dá mlít i na Baha,protože mě to vůbec nenarušilo mletí SK na farmě,kterého není nikdy dost a které nikdy nekupuju,takže si musím vystačit s tím co namelu.Když není,tak se nešlechtí,ale na tyhle akce se ho namele vždycky dost. :)

9. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Taky jsem zkusil šlechtit, ale jen samá genetika a tak si další nechám na dnes večer. Při BB se moje pracně namleté Sk alespoň trochu ušetří.
    Ano, takové akce s pivními sudy a matrjoškami, to byl adrenalin. Taky se mi líbila akce , která měla dvě byliny na pěstování a na náměstí bylo kolo, kde jsme postupně plnili úkoly. No, jo,to bylo. Mohlo by nám RT takovou hru oprášit. Nejen nováčci by si zahráli.
    Tak ať se daří šlechtění Trepifajksl:p;):)

10. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Těším se na večer, hlavně na tajemnice. Očekávám minimálně tři ledňáčky a tři želvy, té jediné, kterou mám, je na mýtině smutno. Ze stromů mi jistě padnou nejméně čtyři oskeruše. xD
    Trochu mě dostalo, když tady někdo psal, že odtajnil šest meruněk XXL. Tak, Varune, ty si nech, mám jich dost.
    Před několika dny jsem se zařadila mezi platící hráče a poprvé jsem si koupila pomocníky na měsíc. Už mě nebavilo odklikávat pole ručně a kupóny jsem si nechávala jen na akce. Tak doufám, že příliv peněz z mé peněženky RT náležitě ocení požadovanými stájemi a stromy. xD

11. rampusak

rampusak Veterán fóra

No jo, já mm rád akce kdy se dohazovalo a pak ještě cosi co se nemuselo pro to nic udělat a stejně každý něco dostal. To bylo nadavání že někdo poctivě maká a druhý se veze... Já jsem počet zvířat zredukoval, nákup na trhu mi pomohl sice ne za hubičku, ale SK je doma.

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Ahojky, papáníčka připravena, čekám až dojde BB, protože nemám tolik Sk, budu muset nakoupit, protože moje světlušky, kterých jsem měla jenom 15 kusů mi všechno sežraly. Musela jsem něco napěstovat než se rozeběhne akce, protože ceny na trhu jdou stále nahoru. Co mají hotovo - těm patří gratulka a ty co se teprve připravují, tak ať nám to padá!!! Alespoň nějaký ten přeskok a ne jenom ta genetika!!! Krásný víkend všem!!!;););)

13. babako

babako Expert fóra

Ahoj farmáři,:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::);),
    já čekám na BB,a už to pomalinku bude,marmeládky namlety a čekají a čekají..
    Kdo má splněno,gratuluji a kdo ne,už za chvilkuuuuuu..
    Hezký den a mnoho úspěchů přeji všem..

14. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Tak jsem posAdil nějaké ty tulidomky na plochu a teď už jen, aby byl BB boom. Zatím jsem dal zkusmo jen jedny ovce a jedny kachýnky a jen genetika. Tak jako u těch ostatních, doufám, že se narodí i něco lepšího. I když nejvyšší šlechtěnci mne pouze obcházejí. Co se dá dělat. Gratuluji těm, co nevydrželi čekat a jsou hotovi. Kutílek1929

15. anvan

anvan Dozorce fóra

V 6 začal BB - ale mám pocit, že nezačal. To je tedy opravdu katastrofa - tak mizerné šlechtění nepamatuju!!!!!! absolutně žádný přeskok. Vůbec nic. Kdybych nepotřebovala ty mimina, tak vůbec nešlechtím!!!

16. doben

doben Ikona fóra

Já beru jen stromky, takže už mám splněno. :D

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Za 45 minut akce splněna s 27 tulidomky xD Stonek už je aktivovaný. To byl fofr, takto rychlé akce mám ráda :music:

Edit: Přeskoky opravdu nejsou, BB je čím dál tím horší a už se moc nevyplatí šlechtit. Já budu šlechtit dnes a tím asi končím. Zkusím ještě pár bobříků. Jestli se to opravdu nerozjede, tak nemá cenu pokračovat 8)

18. rampusak

rampusak Veterán fóra

Já šlechtím asi cizí farmě nebo co, ze základu gumová a z motorové svatební, ani nevím jak tahle kráska vypadá, musím si ji omrknou. Zatím to jde, koho jsem vykopl z jeho farmy prosím přihlaste se o_O

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nevím co má chodit z tulidomků,mně chodí pořád tohle [​IMG]!o_O To bude asi dobře!xD Vše při starém..............:eek:

20. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Já už se ani nedivím, BB je pro mě prostě tabu. Minule jsem psala, že už SK nekoupím a to taky dodržím, i když to před BB hlodalo, ale teď , když vidím ty výsledky - milé RT nedostanete ani korunku

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.