Farmářská školka (8.10. - 14.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 7/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. house

house Rádoby autor

Já ještě nevím, teprv finišuju, ale už se těším, co mě zase z těch TS vytočí!:p

evainfo a maribeja tohle ocenili.
  2. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Tak taky hotovo,stromečky a chlívky na ploše,ted jen čekat a doufat v něco,co se bude hodit;)

evainfo tohle ocenil(a).
  3. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.

Akce v pohodě včera zvládnutá a to i s četnými prostoji. ;) Včera večer dány na plochu jak tajemné stáje, tak i stromy.
    Dnes ráno k u PC papír a tužka a pěkně ručně po jednom odklikávat a těšit se na překvapení.

ze stájí se narodilo:
    - holub // mýval // kravín žlutý // japonský rybník oranž // stříhárna ovcí žlutá // ledňáček :D

ze stromů se urodilo:
    - jeřáb oskeruše // meruňka 2x XL a 1x XXL // buk XXL // třešeň XXL // kamenná pinie XXL // datle XXL // mandlovník XXL // javor jap. XXL // rakytník 2x :D

Všem ať se daří a kdo je spokojen, gratuluji.:)

Madulka_cz

4. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

akce jednoduchá, splněno hned v pátek po spuštění BB... tajemničky nepřinesly nic nového, začínám podezírat RT, že v algoritmu tajemných stájí hraje roli to, zda hráč nějaký chlív nebo strom už má nebo ne... a pokud ho má, tak se zvyšuje šance na jeho získání... já dlouho, dlouho čekala na želvy, pak jsem jednu získala při OaD a hned z minulé akce jsem dostala další, no a teď zase jednu... ledňáček zatím chybí, ale nevadí, já se časem taky dočkám :)

5. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Jé, tak za japonský rybník oranžový bych skákala radostí ;) U mě byl největší úspěch tajemnic oranžové kozy, což vzhledem k tomu, že mám tři neonky jaksi není to pravé ořechové :D Ze stromků také nic moc, profláklé meruňky, buk, mandlovník atp., paradoxně mě alespoň trošku potěšil pomerančovník XXL (velký jsem neměla a pomeranče potřebuji do spa) a kowhai (byť už jich pár mám, ale jestli bude pravidelné O&D, tak by se ještě při příští akci mohl dát vyměnit za něco slušného).

evainfo, maribeja a kiki2305 tohle ocenili.
  6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak, večer jsem akcičku dodělala i na druhé farmě (přeskok jediný - ze základu padla gumová kačena, jinak pjd).
    A na skaláře jsem konečně odtajnila stromky. Jediné co nadchlo, byla oskeruše a kowhai.
    Z XXL padlo: ořech :D, 2x mandle, buk, pinie a jedlička. 4x xl. Mohlo to být daleko hoší, takže vcelku spokojenost. Škoda, že nedorazil rakytník, by se hodil ;)

7. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Akce splněna ze stromů a z chlívků co stojí za řeč pro mě je kowhai- 2x buk XXL -javor japonský XXL - slivoň trnitá-červený prasečí chlívek-oranžová střižna vlny-ježek-holubník. Ze šlechtění nic zajímavého:cry:

8. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Tak už sa akciu podarilo dokončiť aj mne. Tajnosti sú ešte tajné, ale moc toho neočakávam. Ak príde niečo pekné a potrebné, tak budem rád.
    Pri šľachtení preskok iba na gumenú kačku, inak všetko genetika. Skúsil som aj nejaký mix (3x), na ktorých som iba stratil. Z vyšľachtených zvieratok som vyšľachtil základné. Myslím, že u mňa mixovanie pri šľachtení skončilo :(
    Ale spokojný som s dvoma riadkami v nebíčku - v kolese som získal dvoch chýbajúcich strašiakov a okamžite išli do neba.
    Tiež sa mi už podarilo získať hviezdičky na legendu, tak mi už skočilo aj sťahovanie pohárov a zabúdanie obnoviť stránku po presťahovaní :)
    Teda z mojej strany spokojnosť ešte pred odtajňovaním.
    Tým čo už ukončili - gratulka. Rovnako aj tým, čo získali čo chceli.
    Pre tých čo im neprišlo z tajomničiek nič zaujímavé, nezúfajte. Nie každý deň sú vianoce, a raz to určite príde. Držím vám palce ...

Naposledy upraveno: 12/10/15
  9. elkabana

elkabana Pisálek fóra

Také já mám hotovo. Z tajemných chlívků vlci, ptakopysk, 2x žlutí pštrosy a 2x lednáček. Za mě velká spokojenost :). Stromy jsem ještě nedávala, tak uvidíme.

10. badaji

badaji Obyvatel fóra

Mně se akce moc líbila. Vůbec mi nevadí, že kachňátka a jehňátka už byla. Dokonce jsem měla štěstí i v podivuhodných - 2x želva a rakytník !!! Splněno už mám a přeji všem brzké dokončení.

11. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Mno, TCH odtajněny... a protože jsem měla v liště sklad TCH, nevím, co ze kterého padlo. Ale asi tak:
    2x žluté Vraní úkryt, 1x želva, 3x ptakopysk, 1x medvěd, 1x křeček, 2x červené kozy, 2x červené ryby, 3x vlci, 2x ježek, 3x kohout, 3x čápi, 1x krtek, 1x žlutý chameleon... a další jsem frkla do lišty (kočka, oranžová králíkárna, žluté rodeo... dál jsem nepostřehla).

...aspoň 1 potěšil.

TS snad ani vytahovat nebudu... toto není nedělní příjemné překvapení :music:

12. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

ahojte,,,Ja som akciu začala aj skončila v piatok tím pádom aj šľachtenie bo to už je na nervy s tým BB ..
    Tajňáše sú ako vždy o tom istom nula bodov jedine rakytník potešil..
    Prajem peknú nedeľu:)

13. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Tak akce úspěšně dokončena hned na začátku BB (prakticky skoro bez použití BB) a teprve teď koukám na odtajněné TCH.
    Většinou plevel jak je tady zvykem, ale velice příjemně překvapil Ledňáček (konečně) a Želva (má druhá).
    Co se týče TS, tak tam šlo všechno do lišty rovnou.
    Hlavně mi ale akce potěšila další možností jak rychle nahnat hvězdičky z úkolů, s očekáváním nové plochy a snad "někdy" i slibovaného Korálového útesu, budou potřeba (nebo to budou ZB?).
    [​IMG][​IMG]

Ať tak, či onak, snažím se být připraven a přeji stejné i Vám.
    Klidnou a pohodovou hru.

;)

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ja to snad nikdy neudelam, zase jsem uz druhy den nedal ty TS na plochu!
    Akce byla diky BB rychla, i kdyz ponekud nudna, protoze se dano presne predvidat, kolik je potreba slechteni...

k.vitek tohle ocenil(a).
  15. teta.skrblice

teta.skrblice Rádoby autor

I já akci dokončila...byly to nervy..a jsem zvědavá co my ts a tch přinesou...odkrývám po jednom kuse.....párty lístky až na jednoho strašáka totální propadák :p...ale je to jen hra

Lyzarka, evainfo a maribeja tohle ocenili.
  16. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Ještě zkouším pomaloučku šlechtit,hlavně bobry- u nich byly občas přeskoky,který mi pomohly získat Bobří hrad za cca 1 000 SK,což je pro mě velký úspěch.Včera na trhu odchycená Karnevalová kukačka za pouhých 7 mega mě taky potěšila,mám i Zlatou husu,která mě o jedno přeskočila,když se začaly šlechtit.Nechávám si je,však třeba k nim padne i druhá do páru na výrobnu,někdy... :)
    No nic,po obědě musím ještě zlikvidovat papriky na zahradě a pak se pokusím ještě něco vyšlechtit do zásoby .
    Ledňáček ke mě bohužel opět nepřiletěl,ale třeba se ho jednou dočkám :D

Přeji všeeem hodně štěstí a přeskoků,chce to asi jen najít to správné zvíře,těžko říct

tohle jsem vážně nečekala ,půjde asi na trh
    [​IMG] xD

Naposledy upraveno: 11/10/15
  17. -petr02-

-petr02- Pisálek fóra

Tak dneska ráno dokončeno. Pohodová akce. Naštěstí si udržuji min zásobu všeho. Díky tomu nejsem překvapen. Není nad dobrou přípravu.
    :D

18. samec

samec Magnát fóra

Opět ani Rakytník a natož ledňáček!!!!!!!!!! RT ať jde už k šípkům z těma jejich tajemnýma stáji a stromy---dostat v 94 levlu žluté slepice,tak to si dělá RT z nás kozy??? Jo a kozy jsem také dostal,aby se to pěkně doplnilo-----posledně z 12 chlívků a ni ledňáček a nyní ze 6-ti zas né--dostanu to až když bude dalších minimálně 10 zvířat nových......;)

evainfo, Alena a maribeja tohle ocenili.
  19. Ikebara77

Ikebara77 Rádoby autor

Tak nevím.. začínám pochybovat o svých "farmářských" smyslech... akce byla celkem na pohodu... teda díky tomu, že jsem podlehla a blbka pustila nějakou tu kačku na superkrmivo... odměnou my jedna pinieXXL .. páč ten zbytek je k pláči... nebo k smíchu... teď nevím... jabloně, ořešáky, jedle xl a pinie obyč... z chlívků snad ještě větší bomba... oranž koně, dvoje žáby a troje obyč myši !!!

20. Margziam

Margziam Stará škola

juuuuu.. tak jsem přišla na farmu, vidím od čarodějky 10 SK, kouknu nad vodárnu - a tam - 22 SK.. Tak to je paráda, budu moci ještě šlechtit.. Sklidila jsem zralé kachny, ovce a co tam ještě všechno mám, dala hnůj na prodej (trochu se mi asi nějaký ztratil ve vesmíru, když jsem nekontrolovala stav a nedávala ho na trh průběžně během sklízení ploch, když mám maximum hromady 250 ks hnoje), odklidila několik chlívků a místo nich dala 5 b.domků s kachnami a 2 s ovcemi..
    - už jsem je sklidila.. a mám nejen celý stonek, ale i nálepku (na tu mi chyběly ty 4 káčata, protože jsem dodávala do úkolů tentokrát od konce)
    Tak jsem jen kulila oči, jak to šlo a podařilo se celé a jsem ráda.. A SK jsem dostala za úkoly taky, takže mám zálohu na příště.. :)
    TCH a TS jsem dala na plochu místo těch b.domků a k nim ještě nějaké vzácné chlívky..

Ahoj.. tak to Tě lituju.. Nešlo to jinak?? Operace je veliký zásah do těla a nevratný.. Jak něco odstraní, už se to nevrátí.. a chybí to..
    Žlučníkový kamínky by měly jít něčím rozpustit..

Ty se máš.. Dáš nám sem obrázek?? :)

ivetakuc a maribeja tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.