Farmářská školka (8.10. - 14.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 7/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Hotovo, ze stromů a stájí nic moc, ale stejně mám raději tyto akce,kde záleží na tom,kolik času hře věnuji než na náhodných vypadávátkách......tam nikdy nejsem úspěšná.

2. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Dobré ráno všem přeji. Tato akce dokončena už včera, BB prostě katastrofa a za odměnu jsem dostala 2x myš už asi sté, včelí úl, kohouta, stříhárnu ovcí a na pátý chlívek jsem zapomněla ,tak ten šel na plochu až teď ráno. Ze sazenic kromě dvou oskeruší nic, co by stálo za řeč.

3. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tak mám sklizené tajemnice. Vzhledem k mé nenáročnosti jsem spokojená. Ledňáček sice nikde, ale padla mi aspoň želva. Tak mám dvě, bude to lépe přibývat do úkolů v družstvu.

želva, kivi, ježek, myš, žába a oranžové netopýří guano

Se stromy to bylo horší. Tři meruňky mě neminuly, ale jednu oskeruši jsem tam našla.

hrušeň XL, 2x slivoň trnitá, jeřáb oskeruše, meruňka XXL, buk XL, datlovník XL, datlovník XXL, jedle XXL, buk XXL, 2x meruňka XL

Za mě s akcí spokojenost. :)

4. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Akce splněna (byť s nákupem některých bobulovin), tajemničky na ploše, pro mě spokojenost. :)
    Všem ostatním hodně štěstí.

5. freda1969

freda1969 Pisálek fóra

Mam hotovo akce super !!! Dekuji !!!

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pomík Timi: krabičákem nám RT akorát tak otrávíš xD ... to chce něco lepšího z ledového vína, třeba "chardonnay starší ročník :p .. se může stát, že i z tulidomků budou chtít příplatky :D
    Krásné ráno všem, odtajnila jsem kromě další želvičky :p ještě mývala, čápy a lanýže. Ze stromků samé ovoce, se na zimu vitamíny budou hodit ;). Přeji všem co nejlepší přeskoky :).

7. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Velmi náročná akce .... o_O I tak zkušený farmář jako já, s ní měl spoustu problémů :p Proto jsem tak spokojený a šťastný xD

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ono záleží co jsi rval do tulidomků!!o_O Není pták,jako pták!xD

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Toz i ja se podelim o ranni spokojenost a stesti (jak hezky popsal sve pocity bbowling):
    - zluti osli, oranzovi kralici, kivi, holub, myval, mys
    - kdoule XL, XXL, merunka XXL, buk XL 2x, XXL, kamenna pinie XL 2x, XXL, jedle XXL 2x a rakytnik
    tzn.vse krom rakytniku a kamenne pinie XXL do bedny a zbytek tydne asi budu lovit prstem holuby xD
    No, nic... uz ted je mi jasne, ze priste do TS vymenou za tezce nabyte superkrmivo nejdu a radsi ho nacpu do chrtanu kukackam!

10. doben

doben Ikona fóra

Ještě štěstí, že jsem si vzal i ty párty lístky. Dostal jsem za ně nějaké blbosti, ale hlavně SK, skákajícího strašáka a strašáka na tyči pogo. Ze šlechtěnců pštrosa hraboše a jako bonus 12h pomocníci kupón. Z TS skoro samé XXL + 2x slivoň trnitá. :D

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojky, konečně jsem se v té frontě na trochu štěstíčka dočkala a velmi slušné chlívečky dostala :p
    Ptakopysk 3x, želvička, růžový kurník :D. Trochu mi to zkazilo čapí hnízdo teda (mohli mi dát nanuka) ;) Honem jsem to nakrmila, aby si to náhodou RT nerozmyslelo a nevyměnili mi to třeba za nějaké chlívky ze žloutenkou a tak xDxDxD
    (Stromečky teprve vysadím, bo nějak nebylo kam, honim ty moruše. Ale úkoly hotové, stonek už maká :music:)
    Tak ať se vám taky daří. Papa

12. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Nějaké šlechtěné kachničky a ovečky (béééé) mám ve stodole, ale musím i tak šlechtit abych získal miminka, tekže musím sáhnout do zásob SK:cry:. Do akce se zajisté pomalu pustím, protože je to hra a hra se má hrát:D:D:D:D:D
    Všem farmářům přeji mnoho ůspěchů:inlove:.

13. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Tak i já hotovo. Stromy kromě dvou japonských javorů XXL nic, stáje jsou na ploše. Lístky mě snad přinesou nějakého strašáka, ten stonek bych chtěla. Držím pěsti všem co ještě neodtajnili, krásný víkend . :)

14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

koukám že rychlíci mají hotovo já jsem teprve dal tulidomky na plochu :pmám obavu abych to vůbec stihnul;)

15. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

jdu do toho.ceny jak pro koho dobré,ale mě zajímají hvězdičky. korálový ostrov na BAHAMĚ se určitě blíží a já nevím co na to bude potřeba,tak pro jistotu budu šlechtit a mlýt v mlýně jak o život. F92 Bahama 238 M5 P5 K5 spa3 alch3 hvězdy238 ZB243. hodně zdaru všem.

16. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobré dopoledne, tak též akce hotová. Tulidomky zbourány, SK ušetřeno na příště-nemělo cenu pokračovat ve šlechtění=bohužel, asi víte proč. jinak TCH-tyto super lištové;) stáje: žlutá stříhárna ovcí, červ. krůtník, ježek ,čáp, vlk, kohout. TS o trochu lepší-potěšila oskeruše jinak většinou stromy XXL=kdoule, meruňka 2x, buk, datlovník, katalpa, jedle. Dále XL-meruňka, javor japonský, a ještě 2x slivoň trnitá. Až bude OaD tak mohu zaslat meruňky a buky, nějak se to přemnožilo ;). Jinak všem přeji hezký den.

17. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Ahoj, z tajemek hlásím jednoho Ledňáčka a jeden Rakytník zbytek odpad, ale jsem spokojená :D

Edit: Samozřejmě Rakytník ne Nektarinku, pardón :D

Naposledy upraveno: 10/10/15
  18. CampoˇˇCaorleˇˇ

CampoˇˇCaorleˇˇ Pisálek fóra

Akce byla brnkačka, ale z tajemných teda zase nic! Ani pořádný strom, ani chlív, nemám ledňáčka, i když jdu po tajemných vytrvale. A je zajímavé, že na mojí další farmě už jich mám 8. To bych ráda věděla, jak to rozdělují. Prostě tahla farma mi sedí na nějakém blbém vlákně, kde se nedaří nic, ani tajmný, ani bb, ani vypadávátka ....., prostě nic!
    Docela mi to zkazilo náladu, alespoň na dopoledne.
    Komu se daří, tomu to přeju!

19. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Krásné sobotní poledne všem.
    Splnila jsem i já a dokonce mám ledňáčka.A jak už tu všichni psali.Samá meruňka.Dnes budou meruňkové knedlíky mňam
    :music:

20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak jehnata a kachnata hotovo naházím to do družstva a odpoledne kouknu co vyběhne z tajemna zatím papá:p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.