Faraonovy bylinky (30.9. - 6.10.2020)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/9/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Konečne som to zmákol až do konca.Tak že stonka fičí a foreny sa budú hodiť.A aké som s tých tajných dostal vychytávky?Miesto sojky oranž.osol a žltú korytnačku na parádu.Z tajných Dražé 2 xxl javor cukrový,mandlovník,praveká jedľa a jaseň,2 xl topoľ americký a čo potešil tak strom želania.Na Baha z Capri xxl mango,mandarínka,figovník,čierna sapota a kakaovník základné plavúň,stromová papraď,xl rambustan.Na parádu nie sú to skvosty?

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Levlef A helemese, flakaci lezou z der! :D Nazdaaar, jsi tu na dyl nebo jen hazes okem?! ;)

Hlasim s tajemnem vyjimecne spokojenost - udelaly mi radost ctvrte kudlanky, druhe oranzove zirafy, ale hlavne prvni dvouslivak v xxl verzi a prvni pouterie ;)

3. burds

burds Titán fóra

Koupila bych ty vodní bobule za jakoukoliv cenu ale bohužel na trhu BD nemám šanci

k.vitek, davidson00 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  4. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

jj mizne to tam len taky fukot :D este dam ruze na trh a viac uz nemam :( No som spokojna akciu som urobila aj ked z tajemna nevyliezlo nic nove no neva snad nabuduce :) Ja si pockam :D

-Kuteno-, dinoalesi a matlafous123 tohle ocenili.
  5. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Úplně vidím ty lovce na trhu jak honí ty nabídky ... a když se něco objeví jak lítá u nich ta myš a současně mlátí do enteru až se třese
    barák ... xDxD

6. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Čaute :)
    Na pohodu hotovo. Přebytky prodány, ani jsem nečekala, že tu pravou stranu dolezu, zbylo ještě hafo semínek, co už nemá cenu pěstit. :)

-Jara05- tohle ocenil(a).
  7. burds

burds Titán fóra

No bowling já už se na to vy....-opět *** akce která závisela na náhodě.Stonek mám od neděle a stejně to nejsem schopná dodělat stejně jako minule.Absolutně *** akce

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak hotovo .... na našem trhu je nejvíc potřeba vodní bobule, pomaleji stíhaná úžlabní růží a ponechána osudu píchavkou (mimochodem, té je přes 350 nabídek...) =trh BB=

-Jara05- a davidson00 tohle ocenili.
  9. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

no jsem ráda že jsem včera dodělala největší nervy jsou vždy na konci kvůli trhu kde většinou nic není nebo se nestíhá klikat
    pamatuju že loni to bylo také tak potom jsem měla asi 3 měsíce lístek u PC kde jsem si poznamenala že příště nejdřív nasbírat vše a potom sázet a s bonusama sklízet ale že kdo bude lísteček u PC schovávat rok hihi jasně že jsem na to zapoměla

-Jara05-, dinoalesi a burds tohle ocenili.
  10. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Nakonec jsem skončila levá strana 57 a pravá 61. Prsteny ráno padaly, ale hry na mobilu zkrátka nešly a nemohla jsem na počítač. Snažila jsem se plodiny dokoupit. Bohužel bobule byly velmi nedostatkové a mizely z trhu jako pára nad hrncem. Po příchodu z práce (a že to byl úprk z práce) bych bobule nestihla napěstovat. Škoda. Tak někdy příště jistě při podobné akci doběhnu až do cíle. Akce se mi nakonec líbila. Jsem ráda, že jsem došla tak daleko. Počítala jsem jen se základní části. Kozel stejně vypadal jako smažka, tak kdoví, co jsme pěstovali. o_ODoufám, že bylinky zmizí ze stodoly co nejdříve - ať mě nenavštíví protidrogový oddíl. xD

matlafous123 a dinoalesi tohle ocenili.
  11. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky všem "tržním lovcům"
    tak i já hlásím hotovo ... i s těmi nervy na trhu :p
    Přesně tak , jak to tady dobře vystihl bbowling - úplně celá já xD

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No vsechny sklizne na velkych polich s SH, takze vyuziti vsech bonusu bylo maximalni (v ramci doby nez se odehraly vlevo vsechny bonusove odmeny) a tak jen jsem nevedel, jak nahoda rozlozi jednotlivy seminka...
    Nastesti dobre, ani nabidka pomoci nebyla treba, ja dohazel ty prebytecny (uz pomalu rozpestovany) na trh a teda ty ceny co tu vidim to je jasny ze kazdy trh ma jiny pocet aktivnich hracu a uz je to znat...
    Zaloha jeste byla v tom promenovacim okenku od Zigcosi, ale to taky nebylo treba...

matlafous123 a davidson00 tohle ocenili.
  13. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Hotovo za cenu 20MG za akční,ale dobrý.Povedl se jeden strom dárkový z taj.saz,.ale dostat z taj.stájí červenou stáj králíka je dobrá provokace!Špatná sranda.

LV 223

Peto121 tohle ocenil(a).
  14. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jj vodní bobule 30 min. před koncem nebyly. Ulovila jsem na našem trhu BD pouze 30 ks. A to tam byly 3!!! nabídky...

Ale dotáhla jsem to i pár odměn za stonek. Tak na to, kolik jsem na hru měla časoprostoru, dobrý 8)

Peto121 a Y_n_O tohle ocenili.
  15. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Prostě mají hráči na jednotlivých trzích většinově jinou strategii... Na trhu AA taky nebyly tak vysoké ceny. Na druhou stranu se nabízené komodity na trhu neohřály (nabídek na tržišti 0-0-0, takže měl hráč aspoň +- jistotu, že na tom nebude tratit. Je hezké mít možnost nabízet za desetitisíce, jenže pokud to nikdo nekoupí, má takový hráč vlastně "ztrátu na daních".
    Já to neřešil - prostě jsem byl schopen přebytky nabídnout a obchod hlavně zrealizovat dostatečně včas před koncem akce, takže mi hráči skoupili vše, co jsem nabídl. Sice bych mohl mít o nějaký ten milion krejcarů víc a...? Kdyby mi je BP rozměnil v poměru 1Kr=1Kč, mohl bych konkurovat možná i některým skutečným "velkopodnikatelům"... takhle své krejcarové konto beru jako virtuální finanční polštář pro případ, kdybych musel něco na trhu draze nakupovat.
    Jenže jsem šetřílek, takže se spoléhám stejně raději na samovýrobu...:p

16. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Také jsem tiše záviděl, když mi soused hlásil den před ukončením akce, že prodává vodní bobule
    v rozmezí za 95-105.000 kr./ks a já jen za 1700. Všechny šly na dračku a na konci akce nebyly na trhu žádné.
    :(
    Přebytky jsem i tak prodal a vzal jsem to (proti své vůli) jako svůj dobročinný skutek.
    :DxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.