Faraonovy bylinky (30.9. - 6.10.2020)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/9/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem spustila akci Kulový blesk. Kolo dalo 100%, anchy jsem měla na všechny plusy, chemie snad vystačí. Akorát bysem teda rači šla spat, vstávala sem o půl čtvrté. Ale nedá se nic dělat, ten řádek chcu a potřebuju xD Snad to klapne.

EDIT: řádek by byl, ještě to prubnu na ty floreny, snad mi vystačí rostlinky z bonusů, prstýnky na další anchy pro zisk semínek nemám... No, akce končí zítra odpoledne, když neumřu, snad ještě něco napadá a napěstuju.

EDIT2, 6. 10.: sice jsem usnula, ale ráno ještě nějaké bonusy fungovaly, tak floreny mám. Jdu prodat zbytky.

Naposledy upraveno: 6/10/20
  3. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Zdravím, díky za příjemnou akci, minihra fajn, i když pod nátlakem času jsem mírně zmatkovala..... a né, že tady někdo bude psát, že jsem nervovala hodně :music:xD
    Jinak, jestli někdo nestíhá s trhem BE, tak písněte, něco málo zbylo ;)

Naposledy upraveno: 5/10/20
  4. Learka

Learka Vycházející hvězda fóra

Ahojte,tak i já dokončila pravou stranu po řádek a chtěla udělat tečku.Ale ty floreny o dva řádky dolů byly lákavé hodně ,tak jsem zašla na trh a klikala a klikala asi hodinu a jelikož nebyl nikdy čas sledovat kolik kdo prodává kytek.Pak jsem se koukla kolik toho mám a po zjištění,že chybí několik málo k dokončení celé akce bylo překvapení.Šla jsem si udělat přestávku na real zahradu a večer doklikala ten zbytek,je fak že kytky se nestihly ani na trhu ohřát a byly fuč.
    No akce ukončená nejsou prsteny tak tam jsem 43/44 a šmitec pravá hotovo floreny a ostatní odměny vyměněny za 10 143 875 krejcarů.Hodnocení akce : bezva za pěstování toho co chci za .. 1
    skládání skládačky . mno nebavilo mně to žralo to čas .. 2-
    pěstování : sice jak už tu padlo vše z obnovitelných zdrojů,ale jejich doplnění trvá celé věky .. 2/3
    doplnění chybějícího z trhu .. 5- bo to bylo horší než to skládání.
    Hezkou hru všem a krásnou dobrou noc či krásné ráno,dopoledne,odpoledne.Fajn dny všem.Learka

5. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Dobré ráno všetkým.
    Tak nakoniec akcia dokončená včera večer. Na šťastie som na trhu ulovila všetko, čo chýbalo a tak som rada.
    Inak akcia ako taká fajn, len bolo na hru menej času.
    Nech sa vám darí.

6. Lida7373

Lida7373 Stará škola

S úspěchem jsem ráno prodala přebytky. Z toho co vypadlo ráno-5her, jsem ještě namlela a zahrála hru, zasadila zahnojila a prodala všechno co mi zbylo. snad to pomohlo potřebným.

-Jara05- a davidson00 tohle ocenili.
  7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak jsem fláknul přebytky na trh a ani sem to nestačil zkontrolovat.Když si vzpomenu,jak se krásně vydělávalo,před "vylepšením" této kdysi vynikající akce!:music:
    Nojono,už je to nenávratně pryč.o_O

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

:cry:nikdo nechce moje miliony bébé, já bych kupoval až by se hory zelenaly a nic, pár usmolených bobulí, které nepotřebuji a stejně jsou hned fuč, já tuhle hru nesnáším ;) potřebuji psychologa na uklidnění. No, ještě nějaká růže roste, tak poskočím, jen abych si nezlomil nohu.
    Edit: nejsem sám, na trhu je nás zoufalců bažících po růžích, víc, okamžitě jsou urvané a kdo prodává po jednom kousku... no nic, tady prostor není :music:

Edit Levlef: taky zdravím, ale jsi trochu mimo...vlákno

9. Levlef

Levlef Baron fóra

Čau bando po roce :) jsem se zkusila lognout a jsem moc ráda, že tu stále vidím staré známé :))) zdravím hyeny!

matlafous123 a -Jara05- tohle ocenili.
  10. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Taky vrhám na trh postupně přebytky, třeba to někomu pomůže... Pravda , nejsem zase až takový filantrop (když to někdo koupí za tu cenu, proč ne?).
    Jsem zvědav, kdy se trh "zhroutí" a kdy dojde k masivnímu propadu cen.:D

-Jara05- tohle ocenil(a).
  11. Londýna

Londýna Zelenáč fóra

ahojky prosím chtěla jsem směnit bylinky ale i když tuknu na sáčky které chci směnit tak mi dole lišta zůstává šeda a nemůžu tam natukat kolik bylinek chci směnit. co dělám špatně? děkuji za odpověd
    omlouvám se už jsem to zjistila co je špatně.směnit jdou jen váčky ne bylinky.

Skali tohle ocenil(a).
  12. burds

burds Titán fóra

Ach jo.Trh BD kde nic tu nic.A když na ty bobule tuknu hned když se objeví tak tam už stejně nejsou.Tak to nedodělám on se svět nezboří.Stonek mám tak co

-Jara05- tohle ocenil(a).
  13. Štika

Štika Mistr fóra

Hotovo,přebytky zmizely na trhu,tentokrát jsem nepočítala a bylinek bylo docela dost kolem 3000 od každého na prodej. Nabídka po 100 a 200 kusech. Ty vtipálky co tam hází nabídky po jednom kuse 50x za sebou bych roztrhla :mad:. Nikomu to nepomůže ale dotyčný asi nemá jinou zábavu.

Pitrýsek47 a -Jara05- tohle ocenili.
  14. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Štika
    To se jenom někdo snaží posunout ceny směrem vzhůru tak, aby na tom tolik netratil (předpokládá totiž, že tam vrazí něco podstatného, až to vyšplhá opravdu vysoko). Jde přitom do rizika, protože se blíží konec akce a během pár minut může dojít ke zhroucení cen...
    Já to dávám minimálně po 20 ks a to kvůli tomu, aby si přišli na své i ti, kterým toho chybí relativně málo (a nemuseli tolik platit), někdy po 50 ks (samozřejmě že chci vydělat, to nezapírám).

matlafous123 tohle ocenil(a).
  15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem si zahrála poslední tři hry a obě strany hotové. Odpoledne to ještě napěstuji a dám na trh :p
    Edit: tak nenapěstuji, mám skoro do 14 hodiny obsazeno, tak si to nechám proplatit

matlafous123 tohle ocenil(a).
  16. surio

surio Pisálek fóra

Ahoj, může mi, prosím, někdo vysvětlit gigantické rozdíly maximálních možných cen na tržišti s akčními plodinami?

můj trh: píchavka 3720 krejcarů, úžlabní růže 2847 kr, vodní bobule 1900 kr, nabídek na tržišti 0-0-1 (ve stejném pořadí)
    trh, na kterém je moje žena: píchavka 82344 kr, úžlabní růže 126843 kr, vodní bobule 154075 kr, nábidek na tržišti 168-386-544

proč si taky nemohu výrazně přivydělat tím, že jsem byl aktivní, měl jsem strategii a mám nadbytek, proč jiní mají tu šanci a já ne?
    Je to už podruhé v řadě u této akce, takové obrovské rozdíly, dokáže mi to někdo rozumnými argumenty vysvětlit? Asi máte někde v programu chybu ne, to je diskriminace.

(na všechno mám screeny, kdyby někdo chtěl) vytvořeno dnes cca 9:50

...Nepo... a marketka47 tohle ocenili.
  17. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Já jsem tentokrát skončil hluboko v poli poražených....Ty pečetní prsteny na Baha mě hodně vypekly. Vůbec to nepadalo tak jak mělo. A kupovat balíčky na to mě neužije. No co se dá dělat nezhroutím se z toho, nejde to teď, půjde to jindy. Gratuluji všem co mají splněno.

duna.duna1 tohle ocenil(a).
  18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Stonek jsem získal, protože jsem čas na trhu přetrpěl. Ať si ty kouzelné sáčky kozlík sbalí a dlouho se neukazuje :p
    Přebytky šoupnu na trh, ale mám ho společný se samými cizáky, tak ať si zobnou, naši tam moc nejsou vidět (o některých vím, ale ti jsou rychlejší v plnění) mají smůlu.

surio: záleží na nabídce a poptávce, na trhovcích.

matlafous123, marketka47 a Peto121 tohle ocenili.
  19. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

akce komplet dodělaná.

duna.duna1 tohle ocenil(a).
  20. lumat85

lumat85 Osvícený autor

no, sumasumárum......levá straná OK, pravou asi skončím 5 polí před koncem. Napřed jsem tvrdla kvůli prstenům, pak kvůli růžím, na trhu vůbec nic. Snad se do 14 hodin objeví na trhu pár kousků po 100 a ne po 1 ks. I když...stejně to nestihám kliknout.

No nic, jdu si dát štamprlku čerstvé ořechovky, ta mi udělá dobře.
    :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.