Expertní farmářské úkoly! / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 3eXtreme3

3eXtreme3 Rádoby autor

myslím že stojí za to si dekorky prohlédnout, tu hvězdičku sice ještě nemám, ale podle toho o čem je tady diskuze, tak je to s ní stejné jako se dvěma dekorkami z poslední doby
    na ploše to hlásilo "jen pro dekoraci", ale pak v inventáři jsem koukala že dávají body
    tak jsem je šoupla zpátky do parku a ejhle je to tak

milostivas tohle ocenil(a).
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

K ukončení chybí ještě spoustu lízátek, rysů, hydrantů a pak už jen rostliny - borůvka 3 tis. růže 6 tis. a oranžový tulipán 9 tis.
    o_O:D

3. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Skali
    Prosím, jak je to s tím hvězdičkovým keřem? Ze sazenic se mi vylouply dva, jeden jsem chtěla dát zpět do lišty, ale zmizel v nenávratnu - tak jak napsala hláška. V liště prostě není. Druhý mám na ploše a bojím se ho sklidit - je moc hezký a byla bych ráda, kdyby mi zůstal. Ale nechávat ho pořád na ploše mi vadí...ráda bych ten zmizelý dostala zpět. Je opět nějaká změna, nebo mám napsat rovnou na podporu? nebo mám prostě zase smůlu? Díky

4. hullk1

hullk1 Stálice fóra

to je moc ukolu mam ji 150 ukolu a to je moc

5. enkeli

enkeli Pisálek fóra

to anvan: hvězdičkový keř musíš hledat v dekoracích

6. anvan

anvan Velvyslanec fóra

enkeli
    jojo, to vím, ale bohužel není ani tam..:(

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

anvan - ahoj, žádná změna (další) není hlášená. Keř by měl být po zbourání v dekoracích. Takže pokud nemáš (ani po restartu), kontaktuj herní podporu.

milostivas tohle ocenil(a).
  8. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Skali,
    děkuji. Keř jsem skutečně po zbourání v liště neměla, ale s herní podporou vyřešeno rychle a k mé spokojenosti. Dávám jim jedničku.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.