Expertní farmářské úkoly! / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. polacka

polacka Baron fóra

Expresní úkoly pro hráče s vyšším lv to chápu. Co nechápu jsou odměny. Ty by měly být taky expresní pro hráče ve vyšším lv. Nebo se pletu? Z odměn by měl radost hráč mírně pokročilý.

2. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

Tak odměny jsou úžasné, ale bohužel si ještě počkám, protože farmu už nějakou dobu nehraju.

eli2006 tohle ocenil(a).
  3. eli2006

eli2006 Vážený autor

Tak tyto úkoly děkuji nechci.Plním jen sázecí a se stromy.Obr. chlévy mně nelákají a na šneka a lva si počkám,třeba bude za mince nebo u RENZA.

4. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

SPECIÁLNÍ SAZENIČKA:

zlatý listnáč
    jinan dvolulaločný
    magnolie
    broskvoň
    strom XXL
    jarní strom
    duhový strom
    vonící strom

hvězdičkový keř

no tak jak se znám, tak ta novinka mi určo nepadne o_O

EDIT: tak jsem si teď všimla, že už to tu dávala sopti tak snad to nevadí

milostivas tohle ocenil(a).
  5. karbar

karbar Baron fóra

Zobrazily se mi jen dva úkoly. Jsem Lv 99, prosím kdy mohu očekávat ty další dva?

6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Na 1. straně u úkolů jsou levely uvedeny. Mrkni tam.

milostivas, Skali a Iwuska tohle ocenili.
  7. karbar

karbar Baron fóra

Děkuji jdu na to - toho jsem si nevšila.

milostivas tohle ocenil(a).
  8. satelit

satelit Hvězda fóra

Zoufálkov - obávám se,že to není novinka a takové terno to není. ;)

NázevHvězdičkový keř
    Ikona[​IMG]
    Cena v obchodě-
    Základní čas (h)00:05
    Základní zisk50 BZ
    1x hvězdička
    Velikost1x1
    Počet použití1x
    UmístěníFarma / Nebe / Ostrov pokladů
    Animace[​IMG]
    DosažitelnostTajemné sazeničky
    Důležité: po první sklizni již nedává žádný bonus. Při odstranění z plochy se nevrací do lišty.

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Taktak...dostaneš hvězdičku a 50 BZ. Pak už je to jenom hezké. A jak to odstraníš z plochy, už to neuvidíš ;)

Naposledy upraveno: 1/2/18
  10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

satelit, já bych nepohrdla, jakožto sběratel čehokoliv faremního xD V parku mi zabírají místo dávno nefunkční poslední památeční Vánoční lízátko a Adventní svíčka. Než jsem si tenkrát zapamatovala, že park nesmím bourat kombajnem, přišla jsem o všechny z lišty xD; bohužel jsem při jednom bourání přišla o Sladký vozík :cry:.

Naposledy upraveno: 31/1/18
    milostivas, GordonSargent a satelit tohle ocenili.
  11. satelit

satelit Hvězda fóra

Y_n_O - Taky jsem sběratel všeho možného,kdybych ho náhodou dostal,tak zůstane v liště a nedopřeju mu ani těch 5 minut slávy,protože pak bych už keřík neviděl a abych ho tam nechával bez užitku... a ta jedna hvězdička... [​IMG] xD

12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

U těchto dekorací jsem obezřetná, pokud to jde dám je do nebe, tam nehrozí, že bych je zrušila:)

13. sofilka

sofilka Pisálek fóra

Ahoj,získala jsem hvězdičkový keř a po odstranění je v liště a nechá se znovu dát na plochu.

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Možná proto, že byl zbouraný pokud ještě nedozrál a nebyl sklizený. Já už bych znovupoložení neriskovala; jak psal satelit - nechat v liště, případně podle netopýrka do nebe, pokud umístit jde :) Případně se mnou vyměnit za něco jiného xD Ale to sem nepatří... 8)

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak už plním a poskočila jsem o lvl, dokonce jsem překročila 2 miliardy BZ :D škoda, že není něco takového na Ostrovech, když je vše hotové, tak nějak zahálí jen se stromy. Sice tam až tak moc BBZ nepotřebuji, ale bylo by co dělat, ani moc akcí na ostrovech není, škoda

16. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Nedalo mi to a zkusila jsem první úkol s těmi tajemnými stromky (vyšel hvězdičkový a mandle xxl), hvězdičkový dozraje za 5 minut, je z toho opravdu jedna hvězdička, a pak se ukáže "jen pro dekoraci". Po zbourání jde normálně umístit. Asi to změnili.
    Hezké ráno všem !

Naposledy upraveno: 1/2/18
  17. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Expertní úkoly budou na dlouho, ale líbí se mi. A protože mi moje KFC nedovolí koupit na trhu něco, co můžu vyprodukovat sama, tak to bude na hodně dlouho. Asi by mě ani nebavilo utratit na trhu nějakou tu miliardu a mít to hned odbyté. I když rozumem chápu, že v této hře je úspěch ve spekulacích na trhu a pouze farmařením se vydělat nedá. Odměny jsou taky fajn. Raději budu pro získání šneka a lva pěstovat, chovat, vyrábět... než sahat do peněženky. (I když nejlepší by bylo, kdyby už žádná další zvířata, plodiny, stromy ani výrobny nepřidávali.)

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak opravdu je u hvězdičkového keře změna :D
    Hvězdičkový keř
    Důležité: po první sklizni již nedává žádný bonus. Při odstranění z plochy se vrací do lišty, i když vyskočí hláška o nenávratné ztrátě.
    Zdroj

satelit a mituli tohle ocenili.
  19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Chybí už jen rysové, lízátka, hydranty a dlouhé plodiny, aby byly všechny úkoly hotové - dva už jsem ukončila xD

20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Specialne ubohe:
    5 ks mam jeste v diamantu, ale to budu muset nejdriv odrat nejakeho operence (i kdyz s timto vysledkem to snad ani nema cenu).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.