Zpětná vazba Expertní farmářské úkoly! / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Casey27: jak jsem obdržel, tak jsem předal. Přiznám se, že jsem kompletnost rostlin ve skleníku nikdy nezkoumal a stejně bych si to asi ani nepamatoval. Ale vím kde bych to našel :D

2. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Ve skleníku chyběl vlčí mák, dostala jsem přátelskou info, že se do hry zaváděl dodatečně na přání hráčů, takže už do šlechtění nebyl zaveden. Jiných faremních plodin jsem si nevšimla, nejsou tam plodiny z Baha, což bych osobně vítala taky.
    Díky, Pajdo, za info i za mě, taky mě to zajímalo, byť pro mě ještě hodně dlouho pouze v teoretické rovině.

3. Farma*WHWT*

Farma*WHWT* Pisálek fóra

To je bezva, nové plodiny, nové úkoly ..... Občas jsem si pomyslela, co asi dělají hráči, co mají lvl 100+. Mne se to sice zatím netýká, já jsem šťastná, že jsem konečně dosáhla na vavřín. To byla moje meta pro tento rok. Ale "mazákům" to přeju.

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Sovinka: dá se to lehce dohledat ve FAQ: Rostliny, ještě tam není bazalka a rozmarýn a možná něco co jsem přehlédl.

petaM2001, milostivas a danda-vnovis tohle ocenili.
  5. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

pajda361: No vidíš.... já se mýlil ..... tak krátké plodiny jdou mimo mě.... takže omluva... sem psal že RT má pravdu :-D Ale i tak by nebylo špatné, kdyby změnil své rozhodnutí a chybějící plodiny do skleníku zapracoval třeba místo určitě plánované změny fontu a odstínu písma ,-)

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Sovinko, karafiáty jsou farmářský poklad a určitě jich zanedlouho budeš mít spoustu, abys je "narvala" do skleníku. Pokud si vyšlechtíš jen čas, vodu a hnůj, tak doba růstu je pouze 11 a půl hodiny. Dost často bonus používám, většinou se vracím z práce večer, tak ráno normálně sklízím a až pak udělám "přípravu" na velkou sklizeň. Stejně tak neměním xxl stromy za obyčejné, dávají méně, ale v celkovém součtu to vždy doženou. A už vím co budu dělat minimálně půl roku, ne-li víc, sázet šípek...:music:

7. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Casey, oni mi neřekli, že to nikdy nezavedou, jen že to nezavedou teď a v blízké budoucnosti. Pokud mám nápad, vím, kam ho mám zapsat a tam ho i zapíšu. O to strach mít nemusíte.
    Jen to prostě teď není priorita.

A radši ocením teď jasné "teď ne", než sliby "již brzy" :) no uznej sám
    Mimo jiné fonty, grafiku a design řeší jiné oddělení než vývojáři, takže tohle eliminovat prostě nelze a grafici nám plodiny do skleníku fakt nevloží funkční :)

danda

PS: vtipálku :D .. chtěla sem ti hlavně říct, že radši uslyším "ne" rovnou, než věřit na sliby.. až jednou..

Naposledy upraveno: 25/10/16
  8. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

panda-vnovis: Ahoj.... tak pokud to bylo teď ne, tak to pak joooooo ,-) Já bral, že když ne v blízké budoucnosti, tak to znamená ještě později než oblíbené již brzy ,-D A vzhledem k tomu, že již brzy = nikdy, tak jsem si to přeložil jako později než nikdy ,-D Jinak věta ohledně fontů byla v nadsázce, že tyhle věci jsou pro hráče méně důležité, než přidání rostlin do skleníku. Ale pšíííísahám, že nastuduji kdo v BP a na jaké pozici má nastarosti konkrétní úkony abych nebyl mimo mísu ,-)

9. .macca.

.macca. Hrabě fóra

trošku poopravím ono karafiáty se dají zkrátit ještě o něco víc když se použije květinový řádek teď ho mám aktiv.a má dobu růstu 10,29 a jde to ještě zkrátit když se použije zdroj života o kolik to udělá nevím ale ten je drahý

petaM2001, dana9494 a milostivas tohle ocenili.
  10. stěby

stěby Hvězda fóra

Tak jsem si díky orákulu pěstoval všemožné květiny, až se mi od polí prášilo, a ono je to od levelů, kterých dosáhnu tak za 5 - 10 let :D:D. Ale nevadí, aspoň jsem si trochu narval stodolu...;).

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

.macca. odzkoušeno, nemám květinový řádek, ale se zdrojem života jsem stáhla karafiáty na 10,5O , takže zdroj asi "udělá" dalších 4O minut, růže byly něco přes 7 hodin, a pro ty, co mají nedostatek prken na počet vrtaček a přitom "vyšlechtěný" bonus na prkna u orchidejí, tak ty byly něco málo pod dvě hodiny;)

Naposledy upraveno: 25/10/16
    petaM2001, dana9494 a milostivas tohle ocenili.
  12. silviec

silviec Mistr fóra

Ahoj, ze mame nove ukoly jsem zjistila az ted, farmu sice nalogoji, ale moc si ji nevsimam, dam něco dlouhého a sviti nekde na pozadi. Akce tedy zatím plnim, a jsem zvedava zda mi nove ukoly daji další elan ke hre.
    Nejak mi chybi nejaka poradna odmena za dosahnuti určitého lvl, nac mi pak ty BZ jsou? - vim každého napadne a co by to mělo byt.Tak si popřemýšlím zda sazet , ci nechat obriky. Pak , když tu ještě budu ty plodiny nakoupit. Jednou na trhu budou.
    Ale ocenenuji, ze se aspoň něco deje.Aktivita se cení.
    Ještě , ze nas poslali na šípky a ne k šípku.

13. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Zdravím, odměny teda moc motivující nejsou, řekla bych, že RT trochu zapomněl, že jsou to úlohy pro vysoké levely, ale nedbám, stejně to časem splním už jenom proto, že nemám ráda nesplněné úkoly. :D Co mne motivuje k postupu, to je překrásný hořec, na který se velice těším, takže minimálně do 115 levelu se poženu velmi usilovně. ;) Hezkou hru :)

14. Baroland

Baroland Ikona fóra

Vyšlechtěné karafiáty + kaštanový řádek+bílá nevinnost+květináč + SH = 0 hod.0 min,0 sek. Tak se prostě točí chybějící padátka na pohopolích.

šebejda, petaM2001 a tydýtková tohle ocenili.
  15. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Baroland: Ahoj, jen bych si tě dovolil poupravit.... místo květináče bych tam dal něco k jídlu.... třeba vánočku ,-) Ať to někoho neplete, ikdyž předpokládám, že každý držitel kašt řádku už to má vyzkoušeno a ví co do těch slotů dát ,-)

16. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Zrovna jsem svému kuřeti popisoval, že my hráči na vysokých levelech si musíme stanovit své individuální cíle, protože nás v dalším levelu již nečeká žádné překvapení v podobě nové rostliny, stromu či stáje...
    ...a pak jsem objevil na fóru, kde jsem hledal podrobné informace o Hrůzostrašné noci, text, který mě potěšil.
    Nové rostliny! Jen jak je napěstovat?;)

Když jsem se nad tím zamyslel, tak třeba Čtyřlístek (nejvýše dostupná rostlina pro můj level) má dobu zrání 20 h. S vodou to je 16 h. Takže bude nejlepší ji pěstovat místo stromů před vypadávací akcí. Stačí zasadit a zalít před 22:00 a hráč bude mít sklizeň před 14:00 následující den. To je asi nejlepší okamžik pro pěstování. Takže za sebe nakoupím postupně v semenářství dostatečné množství semínek rostlin, ty s "normálními" časy budu pěstovat "běžně" a ty s dlouhými časy zrání jen před akcí nebo před víkendem tak, abych plně využil dráčka a můru. To je můj plán a jistého druhu doporučení pro ostatní hráče, kdy pěstovat.
    Protože jde o stálé úkoly, není totiž kam spěchat a je možné si patřičně naplánovat, kdy kterou rostlinu pěstovat. Příliš nečekám, že se v dohledné době objeví nové rostliny (zejména ty delší) na trhu, protože množství hráčů na potřebných levelech je přece jen výrazně menší, než je tomu u rostlin na nižších levelech, a taky hráči na vysokých levelech zpravidla nemusejí "obracet každý krejcar v ruce" před nákupem, protože (co si budeme povídat) jsme si jistě vytvořili během doby našeho hraní dostatečný finanční polštář tak, aby nás pokud možno nic nepřekvapilo. Takže nákupy se budou odehrávat po 100 ks ze semenářství a možná že budou i tací, kteří některé rostliny ani nezasadí a rovnou je vrazí do některého ze stálých úkolů. Ale to je pouze taková domněnka, já sám jsem dostatečně lakomý na to, abych rostliny jen kupoval v semenářství a nepěstoval.
    Jediné, čeho se trochu obávám, je, že se nové rostliny objeví v požadavcích ve Farmářských zakázkach - vzhledem k jejich počátečnímu nedostatku tak může dojít k tomu, že nebudu moci plnit vše a sníží se mi tak denní přísun BZ z tohoto zdroje. Ale praxe ukáže.
    Odměny ve formě TS apod. neřeším, přísun BZ za splnění jednotlivých stálých úkolů je parádní. Snad bude mezi akcemi dostatek času na pěstování nových plodin.
    V každém případě zavedení nových plodin pro hráče na vysokých levelech hodnotím veskrze kladně, protože nemusím již hledat a vytyčovat si nějaké "individuální" cíle či výzvy a mám novou motivaci ke zvýšení úsilí dosáhnout nějakého dalšího vyššího levelu.

17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Představa, že bych měl napěstovat desetitisíce (i přes 30 tis. ks) od každé 19 hod. (asi 4) a 20 hod. (asi 3) plodiny
    mě pořád ještě víc děsí než těší. Nevěřím ani, že by tato hra mohla ještě tak dlouho existovat.
    :DxD

Vůbec bych se nedivil, kdyby nám RT v dohledné době dal ve smyslu, že každé úsilí musí být potrestáno,
    za odměnu kurník s výrobnou vajec, k tomu přidal jako bonus jabloň a my budeme nad odměnami jásat
    jak smyslů zbavení.
    Tato jeho cesta určitě nevede k udržení hráčů.

Naposledy upraveno: 26/10/16
  18. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem zjistila, že dosáhnu na všechny nové plodiny. Proto včera a dnes jsem v obchodě nakoupila po stovce sazenic, abych měla vždycky alespoň na celou jednu plochu. Krejcarové konto při nákupech tedy hodně moc plakalo, protože žádná láce za jednu plodinku, ale pořád lepší než na to kvůli rozpěstovávání z 10-ti sazenic plácat superhnojivo.

Ale kdy se do pěstování pustím nevím, nějak jsem tomu pěstování odvykla, víceméně jedu jen vždycky akční plodiny a pak šup na plochy něco, k čemu nemusím tak často. Takže to vidím asi vždycky před nějakou akcí, z těch hodně dlouhých by mohla být i kupa vypadávátek. Někdy bych ale ty úkoly určitě splnit chtěla. Ale každopádně to bude běh na dlouhé trati.[​IMG][​IMG]

19. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jsem si ani nevšimla, že mám v nabídce novou rostlinu o_O Šípek je tu!
    Nu, to je výzva!
    Ale jinak jsem v Družstvu vyhodnotila, že mám rozdělané spíš "zvířecí" úkoly a šlechtitelské...takže...nu, lišta vydrží hodně

Trepifajksl, petaM2001 a dana9494 tohle ocenili.
  20. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Jé sice dotahuji a chci hlavně vavřín tj. 95 levl konečně budu vyrábět krmivo pro kiviho sice jedu že se šíleně neženu...chybí už jen kolem 29.306 000xDa vytouženě ho získám. Pracovat budu co to půjde, v družstvu je pořád dost úkolů které nemám kolem 65 zhruba :p:p:p. No šílené zásoby také nemám co se týče rostlin to pokulhávám...xDNo a skloubit to s prací-u mě honičkou a dojížděním nevadí já se nevzdávám neboť mě to stále baví rozhodně se nenudím ;). Akorát bych někdy brala víc možností a někdy více času mezi akcemi dopěstovávat je to trochu potíž ...jinak super mám další motivaci. Těším se kór když hraje i kamoš, je už v 95 levlu hm sice ho už nedohoním ale vždy máme co probírat když dojede a to je také bezva motivace to je tutovka.:D:music:Takže spolufarmáři mnoho zdaru a úsilí do dalších postupů a cílů ;)Janča
    (Fa-94,Baha-285)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.