Zpětná vazba Expertní farmářské úkoly! / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fgs001

fgs001 Pilný autor

Co k tomu říct? Snad jen, napadá mne - jdi mi k šípku xD
    Ale chápu, vysoké lvl se nudí, nemají za co utrácet, je třeba je k tomu motivovat ;)

2. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

fgs001
    Vysoké LV se nudí, to je možné, ale nevím proč by se to mělo zahánět pěstováním něčeho, na co ostatní momentálně nedosáhnou?
    Stejný efekt by přece měly nové úkoly složené ze stávajících komodit nebo komodit dostupných všem. I když postupy v LV už dávno nejsou založené na pěstování čehokoliv, vliv vyšších výnosů je znát. Tak se ty vysoké LV nižším stále více vzdalují a nůžky se trvale rozevírají. Dlouhodobí hráči vědí, že od počátku hry byly vytvořeny hráčské elity a bylo to kritizováno a stávající úprava je bude množit.

3. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Vyzerá to veľmi dobre a chválim... ale pri toľkých akciách, ktoré sa sypú jedna za druhou bude nejaký ten "rôčik" trvať kým sa dopestujem(e) k týmto počtom :p ale tie milióny BZ dráždia :p:p

4. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Ahoj, že jdeš proti proudu, tak to mi vůbec nevadí - spíše naopak, oponent je vždycky dobrý, zejména pokud má věcné argumenty, takže jsem rád, že se takoví najdou. Zkusím Ti odpovědět na to, co píšeš tady. To, že se některé vysoké levely nudí, to je nasnadě - do hry investují, jsou ve hře od začátku nebo skoro od začátku a díky tomu mají i technologický náskok, protože do hry investovali i v minulosti, tak mají všechny vymoženosti, které tehdejší situace nabízela a teď z toho těží - ale to bych jim nevyčítal, každý hraje jak umí a na co má - ty vymoženosti už dnes nejsou (všichni víme o co jde - obrchlívky, obrstromy) a i díky tomu od určitého levelu začnou hráči stagnovat a nejedou tak rychle, protože nejsou ochotni investovat do hry další reálné peníze a ve vetším množství.
    No a protože ty hráčské elity, které jsou, chtějí hrát dál a lépe a chtějí dosáhnout maxima, tak jim RT musí vyjít vstříc a proto přišlo s novými úkoly, novými rostlinami - co taky jiného nabídnout těmto lidem, když všechno, co tady bylo dobré už mají,že? Tady je jistota dalších a jistých investic do hry a přeci RT tyto hráče neodežene. Bylo by samo proti sobě.
    Na druhou stranu se tím posunují možnosti i pro hráče na nižších levelech, vidí,že hra se s rostoucími levely posunuje dál ( RT nemusí dál nic vymýšlet, jednou je to vymyšleno a cesta dalším otevřena) a záleží na každém. I v nížších levelech se vytváří skupina potencionálních investorů, kteří chtějí rychle vystřelit vzhůru a tak nakupují. Takové myšlení se RT líbí a podporuje ho.
    No a co ti ostatní? Možností je mnoho:
    a) hru ukončit a začít s něčím jiným - škála online her je různá, nabídka je široká
    b) ve hře pokračovat, čas od času investovat a hrát si to podle svého, mlčet a být vděčný
    c) ve hře pokračovat, neinvestovat a smířit s tím, co se nabízí, z akcí si vybírat a hru hrát, když mám čas, chuť a náladu
    d) ve hře pokračovat, investovat do toho o co mám zájem a o hře přemýšlet - kriticiky, vidět nedostatky, ale i klady
    e) brát hru jako zábavu, pokecat si na fórech, odreagovat se a nic neřešit
    f) brát hru jako zábavu, pokecat si na fórech, odreagovat se a přicházet s nápady, myšlenkami, čas od času investovat - to je většina hráčů zde - a tady záleží na přístupu RT, jak tento potenciál pochopí a uchopí, protože když znechutí tuto část komunity, přichází o velký potenciál, tito hráči nebudou váhat odejít - zcela v duchu hesla:" stokrát nic, umořilo - na, Vy víte koho"
    Takže si to shrnu:
    a) chtělo by to vrátit zpět obrstromy, obrchlívky, Express, to jsou věci, které se ukázaly jako dobré, ale protože se jevilo, že by mohly omezit přijem investičních toků, tak byly zrušeny
    b) vícevrstevnost a více cestnost akcí - máme teď 3 skupiny hráčů - nízké levely 0 - 50, jsou schopny plnit jen některé akce, vyšší levely - 51 - 96 - jsou schopni plnit všechny akce, ale jen tak tak bez investic, s investicí v pohodě, vysoké elitní levely 97 - X - splní prakticky všechno, protože k tomu mají vytvořené podmínky
    c) jak už bylo napsáno - přemýšlet o akcích a promýšlet je ne jenom navyšovat počty akčních rostlin a padátek, omezovat počty ploch, ale ze stávajících rostlin a zvířat vytvářet možnosti a kombinace a možností je více než dost - cestou jsou akce typu Královny karnevalu, alespoň jednou za kvartál, aby si všichni přišli na svoje, po takové akci je prázdná stodola, ale naplněné fondy SK,SH, ZSH, krejcarů a je větší ochota investovat.
    To je můj názor a za ním si stojím.... a teď do mě. ;)xDxD
    ajtyk - nemám splněny všechny úkoly v družstvu, protože se mi nechce utrácet za SK na vysoké šlechtěnce, chybí mi některá zvířata a rostliny z PS a TCH a pak děsivky jsou příliš krátké a úkoly z nich prostě nestíhám.
    Díky za pozornost, pokud jste dočetli až sem a neunudil jsem Vás. 8)

5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Mně se tahle změna líbí, přestože pro mě se jedná o hudbu velmi vzdálené budoucnosti. Ale je to prima, že zase jsou další rostliny k pěstování - úkoly v družstvu mě zase tak nedojímají, mám jich nesplněných habakuk :). A koukala jsem i na grafickou stránku, tak je podle mne opravdu povedená.

6. milamokaa

milamokaa Rádoby autor

Je otázka, jak je velká ta tvá většina, která to, co se tu na fóru vyskytuje, považuje za pokec.

To, že se jakási většina, která to čte...nad tím pobaví. To je věc jiná. Ostatně kdyby to tak nebylo, museli by se přepisovat "ty" tabulky.

7. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

milamokaa - díky, že jsi dočetla až na konec. Pokud jsi se poučila, tak je to dobře a pokud jsi se pobavila, tak je to ještě lépe. Rozhodně lepší než kdybych Tě rozplakal - to by mě mrzelo.
    A jak je velká ta většina? Když si přečteš všechna fóra, tak to pochopíš. ;) Svým způsobem ti, kteří se nad hrou zamýšlejí, ptají se proč to či ono musí být tak, jak to je, ti, kteří mají co říci k akcím a nehlásí splnění úkolu druhý den ( to už je ta superelita, která má ve vitríně spoustu zlatých trenýrek za prvenství v akcích)

Dovolil bych si poopravit název jedné české komedie:"Jen je nechme, ať se baví." xDxD

8. sirchose

sirchose Analytik fóra

Jen jsem zvědav kdy se objeví plodina sladký jetel jako krmení pro nějaké nové zvíře,to bude zase mazec:D

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky, svým způsobem z tebou souhlasím, no tyto úkoly pro vyšší LV menší hráči ani neuvidí ... (se ukáží až u určitého LV), takže svůj cíl mají v hodně jiných nižších úkolů v družstvu. Jako jsem i já dříve čekala na každou novou rostlinku. Stoupl level ze sta na dvě-stě a s tím by mělo přijít i další vyšší pěstění rostlinek. Družstvo na 100% splněné nemám, téměř všechny úkoly jsou šlechtěnci a budou tam i nadále, pokud se konečně nestane zázrak na trhu :p. Z posledních nových úkolů dokončuji asi tři (stromky a zvěř) ... to bude coby dup :D a nové rostlinky, honem sem ... ať nemusím přemýšlet, co teď zasadit a proč to zasadit xD

10. iDavis

iDavis Baron fóra

Teší ma, že sa pridávajú úlohy aj pre vysoké levely (od ktorých mám ešte hodne ďaleko, som len 84 :D ), ale trochu som nepochopil čo tam robia tie tajomné sadeničky. Pre väčšinu hráčov ktorá sa RAZ dostane do tých levelov, budú tieto sadeničky totálne historické a pochybujem, že to bude pre nich nejaká vzácnosť. Ale za to tých BS je tam hodne.. :)

11. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny den vsetkym,,,no mne sa zase tento krok od tvoritelov farmy paci...aj ked mam zatial len prve 4 rastlinky...ved ono to postupom dojde...skusim tie dlhe vyslachtit na skratenie casu,,,ked to vobec sa bude dat co som este nepozrela...

a nechapem preco stale mrkocete k novinkam...xD milion ludi,,milion inych nazorov...ani Boh nevyhovel vsetkym..:p

12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Taková technická na mod... možná BA.... šlo by do reportu zahrnout připomínku aby nové rostliny byly přidány do skleníku.... už zde bylo několikrát zmíněno, ale raději se takto přímo zeptám. Popřípadě třeba jen ověřit zda se s tím počítá? Díky.

13. milostivas

milostivas Znalec fóra

Náhodou já jsem spokojená. Jsem z těch co už neměli co plnit,krom posledních čtyř šlechtitelských úkolů a odměny,tedy ty v podobě BZ a krejcarů se mi líbí,stejně tak jako dlouhá doba pěstování.Budou se super hodit na přípravu před akcí případně na dlooouhou noc či dobu kdy člověk ví,že nebude mít možnost zajít na farmu třeba celý den :) A jsem ráda,že se mám při postupech zase na co těšit jako když jsem začínala a každým levelem jsem dostala novou plodinu,strom či chlívek a k tomu i úkoly. To mi poslední asi dva roky chybělo.

14. lenkah110

lenkah110 Pisálek fóra

jé před mnoha lety jsem si myslela že to stovkou končí jsem v 97 level tak jak to počítám zatím jak to prodloužili tak až se tam dostanu tak zrovna nastupuji do duchodu zdravím všechny

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Casey27
    ,

ano to jistě lze, určitě nebudeme jediná lokace, která bude tento nedostatek reportovat.

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

Řekbych,že má pravdu Ajtyk i Druid,Z jedné strany nic nového,prostě další rostlina,z druhé,vyšší lvl maj novou hračku.Zaráží mě spíše ty odměny,fakt si RT myslí,že 3-5-8-ks zuzi hnojiva jsou ve 124lv motivující ?

17. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Dovolím si reagovat, jsem momentálně zcela čerstvě lvl83, tj. získala jsem tímto levelem karafiát. Ještě včera (před zavedením dalších, i delších plodin) byl karafiát nejdelší plodinou hry a pro mnoho hráčů pomyslná meta, díky vztahu délky růstu plodiny a množství vypadávátek během vypadávacích akcí. Na můj level jsem se dostala za půl roku hraní. Jistě poslední 4 měsíce jsem čekala na karafiát a i na ostatní dlouhé plodiny v levelech nižších, s nimi se otevíraly některé úkoly v družstvu. Za sebe v tom nevidím žádný rozdíl, jestli úkoly a plodiny určené pro vyšší level byly zavedeny již před mým vstupem do hry, nebo zda tam jsou zavedeny nyní jednorázově. Vždyť v tom rozdíl žádný není, ještě dlouho nebudu moct pěstovat vavřín a tím si mlít krmivo pro ptáka kiwi, ale mám možnost si to krmení koupit. Netrápí mě nijak, že soused v levelu 100+ si čas krátí pěstováním mně nedostupného vavřínu a že ten vavřín nebo krmivo z něj prodává. Hráč vyššího levelu má splněno mnoho úkolů, zbývají obtížně splnitelné úkoly šlechtitelské nebo některé jiné, proč by se nemohl bavit úkolem, na který ještě musí dosáhnout i nějakého postupového cíle? Mnoho z nás táhne cíl před námi jako částečný smysl této hry. Já mám ve svém levelu nesplněných úkolů plné družstvo, vůbec mi nevadí, že přibude pár úkolů, které zatím "nevidím" a které splním, až levelu dosáhnu a je mi jedno, že mnoho hráčů level už má a tím pádem bude mít i brzy splněno. Tak to ve hře je, vždyť jsem ji začala hrát 5 let po začínajících hráčích... Naopak pokud by se přidávaly úkoly dostupné i pro nižší levely, zvyšoval by se mi jen seznam dosud nesplněných a pocit tlaku na plnění, které není kdy, když akce stíhá akci. Tímto krokem bude mít mnohem víc hráčů pocit, že chce i nějaký mezičas mezi akcemi, aby mohli plnit ;) a nebudeme v tomto v rozporu.

Ač se mě změna ještě dlouho týkat nebude, líbí se mi. Jen jsem se musela smát, když právě včera ráno jsem dosáhla karafiátu a vydechla jsem, že "už" mám konečně tu nejdelší plodinu - a byla to pravda přesně několik hodin, než se zobrazilo oznámení nových delších plodin ve velmi vyšších levelech... njn. xD

18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

V družstvu mám fůru nesplněných úkolů - a házím na ně "bóbika". Ty nesplněné se týkají vyšlechtěných zvířátek(včetně úkolů na plány) a posledních několika přidaných úkolech, kde jsou nové stromy, jelínci a dva bubuúkoly. Tuto iniciativu tedy vítám - budu mít zase co plnit.
    .macca. - moc pěkný podpis, fakt.

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Casey27: dostali jsme odpověď na tvojí otázku. Zušlechťování rostlin není zavedeno u všech rostlin a v blízké budoucnosti se nepočítá s jejím rozšířením na další rostliny.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  20. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

pajda361: Ahoj, díky za odpověď. Pokud vím, tak do dneška na Farmě (nemyslím Baha- tam skleník není zaveden vůbec), byly ve skleníku všechny rostliny.... ale chápu že jen tlumočíš. No nic.... platí pravidlo RT řekl, RT má vždy pravdu a RT udělá co chce :-D I tak díky za info.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.