Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Tak jsem dala na zkoušku jen dvě stáje, protože taky čekám na den BZ .. se po ránu alespoň zasměji :D .. kdo už získal vydry gratulka :p ..

2. Kuca16

Kuca16 Rádoby autor

Tak jsem na zkoušku koupila dvě stáje a mám oranž.rybník a vydru, to jsem ani nečekala. Nikdy se mi na poprvé novinka nepovedla, ale stejně mi to nedá a pár stájí ještě koupím 8)

3. Inoxia

Inoxia Pisálek fóra

15 výběhů a z toho 2 vydry! Minule jsem úspěšná nebyla a labutě nemám dodnes. Přeji všem štěstí při odkrytí :)

4. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Tak jsem odkryla stáje celkem 14 a 1x VYDRA :inlove: 1x ORANŽOVÁ SOVA :inlove: jsem moc spokojená i když ostatní jdou do lišty. Všem přeji hodně štěstí při odhalování stájí :D:D:D

5. pavca67

pavca67 Expert fóra

• Nepiš dva příspěvky za sebou. Pokud chceš něco dopsat, použij tlačítko upravit. sopti
    30 vyběhu a ani jedna labut pěkně blby :(

tak ty labutě vam zavidim z 30 pokusu ani jedna labut :(

Naposledy upraveno moderátorem: 23/1/16
  6. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Dobré ráno.
    Včera jsem si koupila jednu tajemnou. Ráno odtajnila a nevěřila jsem vlastním očím. Mám novinku- narodila se mi vydra. Co dodat. Spokojenost. xD

Přeji hodně štěstí a spokojenosti s odtajňováním.

7. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

nějak se mi tentokrát štěstí vyhýbá
    oranžové sovy překvapili, ale nezaujali
    pásovce,lednáčky mám.
    snad se ještě naposled zadaří

burds, alaska.1 a megi1967 tohle ocenili.
  8. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

neuvěřitelné mám vydru a labuť, sovy žluté z 10 ks, držím palce všem

9. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já už tajemné výběhy nekupuji, ale včera jsem udělala vyjímku a jeden výběh si koupila.A co nevypadlo...lanýžová farma žlutá....tak to mě tedy moc potěšilo:wuerg:...proto se budu držet nadále svého a taj.výběhy ani TS nekupovat. Nikdy mi z nich nic dobrého nevypadlo, vždy jsem novinku získala jinak, nebo ji nemám.:)

10. emkopa

emkopa Pilný autor

tak včera to možna fungovalo ale dnes urychleni zase za 3 floreny

Danielaa25 tohle ocenil(a).
  11. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Dobré ránko, tak už asi odtajnění u Safíru opravili- teď jsem jednu stáj nasadila a ukazuje mi to 3 FL.
    Na nákup se teprve chystám, nemám je kam usadit - čekám na den BZ

megi1967 a skalara.v tohle ocenili.
  12. alaska.1

alaska.1 Aktivní autor

tak ze 6ti vyběhu želva,ptakopysk,lednáček,žl.pštrosy,žl.netopíři a nějaká blbost kterou si už radši nepamatuju>:(, všechno do lišty. ale jelikož jsem nenapravitelnej tak jsem koupil ještě 4o_O tak se zase nechám překvapit;)

Inoxia, skalara.v a sisinka tohle ocenili.
  13. burds

burds Titán fóra

Tentokrát jsem vyjímečně koupila balíček.Posledně jsem měla z 10 stájí odpad tak jsem si řekla,že raději koupím tentokrát balíček .A ejhle 3x vydra,labutˇ,žluté sovy,růžové kozy,želvy,ptakopysky,žáby,vlky,oranž.chameleony atd.Prostě nějaký zázrak.Balíček se mi vskutku vyplatil.Po tom nicu co jsem měla minulý měsíc.

14. Shanigan

Shanigan Pilný autor

Tak a je to v čudu , zo štyroch výbehov mám bociana /už v lište sú traja / , vlka /už mám dvoch / vtákopyska /tiež už mám dvoch / a oranžové husi , no to nemám.... hoci pre mňa oranžové a žlté stajne nie sú pomoc /leda ako pekná dekorácia/ , keďže nemám čas byť čo chvíľu v hre :) no a ráno a večer to stihnú aj normálne stajne. Takže labuť a vydra ma obišli, ako obyčajne v poslednom čase ... no čo už, ale spolu s tým dátumom desivej noci ma to dosť sklamalo :( na balíček nemám , aj keď pracujem, a vlastne sa mi ani nezdá ho kupovať, veď aj tak mám plný inventár. Ani neviem čo tam je a čo tam nie je / ono by sa tam zišli aj iné kategorie ako bežné a upgrady ... aby sme sa vyznali / no proste znechutenie tento víkend .... :wuerg: Moc ma tu neuvidíte nasledujúce týždne :sleepy:

Tým čo dostali dobré veci zo stajní, gratulujem :inlove: a tým čo nie , no čo už, raz šťastie sadne aj na nás:D aspoň dúfam :music:

Milka66 a robin2151 tohle ocenili.
  15. doben

doben Ikona fóra

Já jsem ze tří TCH získal čapí hnízdo, obydlí pro ježky a žluté sovy.

16. pavca67

pavca67 Expert fóra

mně to vždy za odtajení vzalo 3fl a proč jinym 1fl?

17. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

hmmm tak jsem si vzala k srdci rady jinych a misto balicku koupila za stejne mnozstvi FL jednotlive staje - postupne po deseti...
    Vysledek? dvoje labute, jeden ruzovy kravin, dvoje zlute sovy, spousta zab a capu, asi petkrat oranzove husy a ostatni ruzne oranzove chlivky vcetne kralikarny... takze holt zase vydrzim, az bude tenhle vybeh jako odmena v akci... a priste ani balicek, ani 40 staji...

Naposledy upraveno: 23/1/16
    megi1967, marcelina0007 a burds tohle ocenili.
  18. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Krásný den všem. Tak i na mě se usmálo štěstí v podobě vydry. Jinak padl nějaký ledňáček, ježek, a z čeho jsem měla největší radost byla žlutá výrobna vajec to opravdu potěší ;)

19. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

michalka59 vyměním vajíčkárnu za žlutou výrobnu prachového peří a ještě ti k tomu můžu přidat i žlutou barvírnu, mám je po včerejšku navíc xD

20. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

čarodějka007 beru při OD se ozvi xDA stejně jsem neodolala a koupila 5 TCH, jsem nenapravitelná a to jsem se zařekla, že už nekoupím.