Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj bill,

rád bych tě upozornil na to, že podávání nepravdivých informací je na tomto fóru bráno jako porušení pravidel. Je totiž zajímavé, že dle podpory jsi zakoupil dva podivuhodné výběhy a pokud ti z nich opravdu vypadly hned 4 kraviny, tak ti opravdu musím gratulovat.

PS: předpokládám, že teď si přečteme něco o tom, že to bylo na jiné farmě než ze které píšeš.

lott_lott, denich a Iwuska tohle ocenili.
  2. kocúrMuro

kocúrMuro Perspektivní autor

bill ak si si kúpil celý balíček za 650 fl. tak si musel dostať 1x labuť,lebo to bola istota.čo sa týka nového poľa tak tak nemyslím že v blízkej dobe a či vôbec bude.

evainfo tohle ocenil(a).
  3. helik006

helik006 Rádoby autor

koupila jsem 4 stáje a získala jsem žáby, dvoje želvy a holubník..lepší než žlutý kurník :)

4. jiřinka1958

jiřinka1958 Zelenáč fóra

I já jsem koupila 8tajemných stají a mám lednáčka,kiwi,ptakopyska a pásovce jsem spokojená jen labut není

5. bill

bill Pilný autor

nebola tam isto odletela do teplych krajin

atriadk tohle ocenil(a).
  6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

bill: zkusil jsi se podívat do lišty, jestli tam labuť nesedí ?

Jestli ne, tak je u mě v podpisu,-)

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak jo... ráno jsem odtajnila a teď se můžu "pochlubi", co na mě vykouklo z balíčku
    Labuť 1x (jistá) + 1x odtajněná
    Žába 3x
    Ježek 3x
    Čáp 1x
    Vlk 2x
    Kohout 1x
    Kivi 1x
    Želva 1x
    Holubník 1x
    červené - Koza 1x
    oranžové - Koza 1x, Slepice 1x, Prase 1x, Kráva 1x, Husy 2x (jupí, ještě mám co dokončovat za úkoly v Družstvu), Včely 2x, Ryby 2x, Osel 1x, Pštros 2x
    a výrobny
    žluté - Stříhárna ovcí 1x a Guáno 1x

Nu, jsem ráda za ty 2. labutě... aspoň té první nebude smutno, přeci jen je to párové zvíře
    a zbytek? Co takhle barvičky RT příště vyměnit? Třeba něco růžového? No nic, vypadá to, že je lišta bezedná...

8. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj..já ty 2 TCH ještě nechala v liště - nějak na ty žlutý kurníky (nebo obyčejný) nespěchám.. a když tady vy ostatní z nich nemáte žádné labutě (krom pár výjimek, které potvrzují pravidlo), tak.. :(
    Stejně jsem myslela na to, co potom, až bude akce slevněné koupě za FL..
    A už je tady.. a za zbylých 27 FL asi nic kloudného nekoupím.. a kino - nic.. warcraft nejde spustit a nic mi nedal, a další jen zase černá plocha, loading... a nic.. :(

9. Kuca16

Kuca16 Rádoby autor

Ahoj, tak já celkem spokojenost. Labuť sice není, ale co. Zas jsem do toho nenarvala až tak peněz, tak mě to tak nebolí. Měla jsem 2 x ježka, čápa, vlky, ledňáčka, růžové krůty a žlutou mlékárnu. Tak novinka bude příště, však se kvůli tomu svět nezboří. Vždy koupím jen pár stájí a snad ještě nikdy se mi nepovedlo mít novinku hned napoprvé. Kromě labutí mám vše, stejně se mi to všechno na plochu nevejde, musím pořád něco stěhovat a přebudovávat. Což mi asi vadí víc než ta nezískaná novinka. Spíš by to chtělo přidat nějaký pole než chlívky.:music:

duna.duna1 tohle ocenil(a).
  10. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Nebudem kupovať žiadne chlievy... tak či tak nemám už takmer žiadne miesto pre polia-.--.--.-

11. doben

doben Ikona fóra

Já nic kupovat nebudu. Balíček je hrozně drahý. Akorát mě zaujalo, že místo žluté soví klece je tam napsaná klec XL a místo oranžové soví klece klec XXL. xD

12. dannger11

dannger11 Expert fóra

Taky nebudu nic kupovat.Jakési hávětě mám plnou lištu a na žluté výrobny vajíček co jsem dostala posledně,jim zvysoka za ty floreny,no víte coxD

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Také se mi moc kupovat nechce . Vydra v balíčku bude, ale sova ne ...a to mi za ty
    peníze připadá nefér .

14. eliskeller

eliskeller Zelenáč fóra

ahoj,z takových úkolů tohoto typu,nejsem moc nadšená, kde jsou ty úkoly typu restaurace,nebo palačinková bitva,farma nikdy nespí,,přeji úspěšný a hezký den

15. mamba54

mamba54 Stará škola

Také nebudu nic kupovat, protože nemám na to finance a taky štěstí se mi vyhýbá, ale vydra se mi moooc líbí, ale už by to chtělo lesní zoo - pro bobry, ledňáčky, labutě, žáby, vydry, kukačky a netopýry a jinou havěť ...kdo se s tím má zabývat na seriózní farmě, že?;):pxD

Naposledy upraveno: 21/1/16
  16. Viky007

Viky007 Baron fóra

Já se také připojuji s názorem - nekupuji, jó vydru, to bych chtěla, ale ta jen tak nevyskočí. Do úkolu také nejdu - nemám ani orly, sviště, potažmo ani vydry, ani losy, tahle havěť se mi nějak vyhnula obloukem

Naposledy upraveno: 21/1/16
    pajaable, evainfo a babioli tohle ocenili.
  17. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Už se těším,vydru bych moc chtěl.Balíček to jistí. ;)

18. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ještě si to rozmyslím,jestli koupím,možná jednu nebo dvě.Však vydra časem přijde sama,tak jako všechna zvířátka,která jsem neměla.A že nebude další úkol v družstvu dodělaný?No a co,takových tam mám.A vůbec mě to nevadí.Co jde to doplním,co ne to počká. ;):)

19. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

A já jednu koupím,ať je sranda až mi vylezou žlutý slípky:)

pajaable a evainfo tohle ocenili.
  20. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

bludička 49 má pravdu,časom sa prepracujeme ku všetkým stajniam

pajaable a evainfo tohle ocenili.